pasie 08.05.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Doberek daliście czadu w tym Wrocku, suuupeeeerrrr mam nadzieję, że ja za rok o tej porze będę przynajmniej na takim samym etapie budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.05.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Pasiu życzę Ci z calego serca żebyś za rok mnie przegonila swoim tempem budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.05.2009 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu i ty na tym rowerku do Wrocka z gitarą na plecach pognałas? No szacuneczek. Trzymaj sprzęt, przyda się na imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 12.05.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Cześć Aniu. Ja u Ciebie pirwszy raz dopiero sooorki Bardzo fajny będziesz miała domi altankę też. No i zazdroszczę ci tynków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ja ci zazdraszczam nie poffiem cegho drzwi zaproponoałem i sie łu Ciebie we wontkhu psyffithom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Aniu i ty na tym rowerku do Wrocka z gitarą na plecach pognałas? No szacuneczek. Trzymaj sprzęt, przyda się na imprezki się ma te pare w nóżkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Cześć Aniu. Ja u Ciebie pirwszy raz dopiero sooorki Bardzo fajny będziesz miała domi altankę też. No i zazdroszczę ci tynków a witam serdecznie w skromnych mych progach tynków się nie mogłam doczekać ale mi już spowszedniały teraz obecnie marzę o wylewkach - myślę że dużo zmienią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 ja ci zazdraszczam nie poffiem cegho drzwi zaproponoałem i sie łu Ciebie we wontkhu psyffithom za drzwi dziękuję jeszcze raz czego Ty mi możesz zazdrościć Duchaty nic mi nie przychodzi do głowy za późno już chyba i powolnienie mnie dopadlo umysłowe Dobrej nocki wszystkim życzę ......................... a Rasię jutro będziemy przeprowadzać dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 12.05.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nie zgadniesz i tak dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.05.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 nie zgadniesz i tak dobranoc może kiedyś mi sam powiesz dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.05.2009 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witanko. No powylewkach to już jest dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 13.05.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jak się jest po wylewkach to się czeka na sufity Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 ja ci zazdraszczam nie poffiem cegho drzwi zaproponoałem i sie łu Ciebie we wontkhu psyffithom za drzwi dziękuję jeszcze raz czego Ty mi możesz zazdrościć Duchaty nic mi nie przychodzi do głowy za późno już chyba i powolnienie mnie dopadlo umysłowe Dobrej nocki wszystkim życzę ......................... a Rasię jutro będziemy przeprowadzać dalej Ania zwolnij odrobinkę, bo nie nadążam Za kartony i tragarzy ogromnie dziękuję, przydadzą się jak najbardziej, ale za dwa tygodnie... Ale, że powtórzę za Barrankiem - Flash Mob - REWELACJA!!! Buziaki zostawiam i cieszę się, że to nie był wyrostek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wedle życzenia Rasiu małe spowolnienie przeprowadzkowe zrobimy tylko nie wiem gdzieś trzeba się przenieść żeby pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Jak się jest po wylewkach to się czeka na sufity no właśnie mam powoli syndrom suwaczków tylko zapomnialam hasła i nie robie ich u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Witanko. No powylewkach to już jest dom Nie mogę się doczekać ale z dnia na dzień jestem bliżej tego momentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 13.05.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Wedle życzenia Rasiu małe spowolnienie przeprowadzkowe zrobimy tylko nie wiem gdzieś trzeba się przenieść żeby pogadać Duchate chłopaki pracują jak w transie i już mam wycyklinowany jeden pokój... więc gadajcie do woli... a wszystkie rymowanki skrzętnie spisuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 16:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 No to szykuj się Rasia będziesz się przeprowadzać za chwilę ................... już Ci zazdroszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 13.05.2009 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Anuś pedałujesz ile sił. Fajne masz kropeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.05.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Staram się staram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts