Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

chcialam we wrześniu :roll:

ale czy to realne ? zobaczymy :D

baaardzo bym chciała

teraz czekam na wylewki za 2 tygodnie (i muszą się wysuszyć żeby ruszyć dalej )

więc może pozakopuję w tym czasie wszystkie rury co są do zakopania (od reku i kanalizy) i ruszę z motyką na ogród :lol:

Witam! Sąsiadke postepy ze cho cho :lol: , ale na zdjęciu kanalizacji jest jedna rzecz niebezpieczna cienka rurka ponizej poziomu kibelkowej grubej, tak raczej nie powinno być mogą byc potem przykre niespodzianki :wink:

Ostatnio jade i jade 40km /h przez M za mną szczęśliwa procesja innych aut no i nie wypatrzyłem Twojego domku :cry:

Witam! Sąsiadke postepy ze cho cho :lol: , ale na zdjęciu kanalizacji jest jedna rzecz niebezpieczna cienka rurka ponizej poziomu kibelkowej grubej, tak raczej nie powinno być mogą byc potem przykre niespodzianki :wink:

Ostatnio jade i jade 40km /h przez M za mną szczęśliwa procesja innych aut no i nie wypatrzyłem Twojego domku :cry:

Witam sąsiada :lol:

bo moja posesja nie jest przy samej głównej drodze

jadąc od Ciebie przed szkołą trzeba skręcić w lewo :D

Witam sąsiada :lol:

bo moja posesja nie jest przy samej głównej drodze

jadąc od Ciebie przed szkołą trzeba skręcić w lewo :D

A tuś mi sie schowala, tak obstawiałem bardzo fajne i zaciszne miejsce i do sklepu pod barankiem blisko :lol:

Mam nadzieję że z rurki nie będzie żadnej niespodzianki

cała konstrukcja rurowa jest ze spadkiem w stronę pionu zrobiona :roll:

Tak ale przy takim zamontowaniu jak na zdjęciu woda płynąca grubą rura wytworzy podcisnienie i zabierze wode z syfonu podłączonego do cienkiej rurki i bedzie smierdziało jesliby natomiast zatkał sie odpływ gdzies dalej po po skorzystaniu z toalety mozna miec zawartosc w prysznicu lub wannie :roll:

Mam nadzieję że z rurki nie będzie żadnej niespodzianki

cała konstrukcja rurowa jest ze spadkiem w stronę pionu zrobiona :roll:

Tak ale przy takim zamontowaniu jak na zdjęciu woda płynąca grubą rura wytworzy podcisnienie i zabierze wode z syfonu podłączonego do cienkiej rurki i bedzie smierdziało jesliby natomiast zatkał sie odpływ gdzies dalej po po skorzystaniu z toalety mozna miec zawartosc w prysznicu lub wannie :roll:

żeby się tak nie dzialo przewidziana jest tam wywiewka czy jakoś tak :roll:

no co Ty zapchało Ci się kiedyś takie grube rurzysko :o