aniawmuratorze 21.05.2009 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Droga była szeroka dzięki idę zobbacz co u Tomka słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.05.2009 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Doberek i spadam do Milanówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Niektórym to dobrze do Milanówka jeżdżą Idę dziennik odkopać ale zdjęć nie będzie wciąż zapominam aparatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Duchu dzięki za spotkanie wiem co i jak oczywiście na tyle na ile może ogarnąć to blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.05.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Aniu, czytam, że ciągle masz rozterki podłogowe. Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ciągle niestety za dużo mi się rzeczy podoba ale już jest ustalone że na górze podłoga sosnowa na legarach (bielona i lakierowana raczej ) a na dole dąb bielony lub coś egzotycznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.05.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Oj wiem coś o tym. A czemu na legarach? A właściwe, to po co kładzie się legary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Ale pytania zadajesz no na legarach opierają się deski podłogowe dzięki nim podłoga jest równa i sztywna (jak Duch to przeczyta to padnie ) Nie daję na górze wylewek (tylko w łazienkach) - na stropie układam legary pomiędzy styro i deski przybija się do tychże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.05.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 Zawsze wydawało mi się, że legary daje się jak są ku temu jakieś specjane potrzeby. Biedny Duszek. A czemu nie dajesz wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 po 1 - bo nie trzeba po 2 - bo nie mam miejsca (nie otworzą się drzwi balkonowe) po 3 - legary wyrownają wszelkie nierowności podłoża po 4 oszczędzam na wylewkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 21.05.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 A to już wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.05.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2009 bardzo podobają mi się deski sosnowe mimo że nie mam zbyt dużego poparcia w rodzinie by je dawać bo za miękkie bo takie zwyczajne a ja chcę je nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 minus podłogi na legarach to gwoździe które mają tendencję do wybijania się - bose stopy zagrożone niestety. ale za to jest piękna - to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 minus podłogi na legarach to gwoździe które mają tendencję do wybijania się - bose stopy zagrożone niestety. ale za to jest piękna - to prawda. gwoździe to się pod kątem bije nie widać ich na wierzchu więc chyba nie mają szans wbić się w stopę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.05.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no to super u nas były przybite od góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.05.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2009 no to rzeczywiście mogłbyć problem jak jakiś gwóźdź wyszedł co pewnie co jakiś czas się zdarzało u nas na szczęście rozwiązanie z bez wystających łepków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 No, nooo ale się dzieje! Czy dobrze zrozumiałam, że chcesz Aniu bielone podłogi? Dzień doberek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.05.2009 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Rasiu chcę chcę !!! Podobno Warszawka szaleje na punkcie białego na podłodze aż zabraklo wybielacza Na górze biala sosna pod matowym lakierem a na dole na wlaśnie ..... na dole ciągle nie wiem podobają mi i jasne i ciemne podłogi więc pewnie super byłoby zobaczyć taką i taką podłogę w naturze czyli np u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Rasiu chcę chcę !!! Podobno Warszawka szaleje na punkcie białego na podłodze aż zabraklo wybielacza Na górze biala sosna pod matowym lakierem a na dole na wlaśnie ..... na dole ciągle nie wiem podobają mi i jasne i ciemne podłogi więc pewnie super byłoby zobaczyć taką i taką podłogę w naturze czyli np u Ciebie Zapraszam jak wyschną, czyli w każdej chwili pod warunkiem, że nie można po nich chodzić... , ale biała jeszcze nie skończona ... dopiero za jakieś dwa tygodnie będzie finito. A może białą śliczną kluseczkę do kompletu do podłogi...? http://img190.imageshack.us/img190/544/img6879.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.05.2009 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Rasia nie kuś ja na wakacje pierwsze od 5 lat wyjeżdżam 19 czerwca co ja ze szczenięciem zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts