rasia 24.05.2009 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Rasia nie kuś ja na wakacje pierwsze od 5 lat wyjeżdżam 19 czerwca co ja ze szczenięciem zrobię Ja dla Ciebie przetrzymam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.05.2009 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 byłam w zeszłym tygodniu u koleżanki ma fletka urocza sunia siedziała przy moich maluchach jak zaczarowna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 24.05.2009 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Rasia nie kuś ja na wakacje pierwsze od 5 lat wyjeżdżam 19 czerwca co ja ze szczenięciem zrobię Ja dla Ciebie przetrzymam! i co zasika Ci te piękne podłogi a jak nie będziesz chciała oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.05.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2009 Rasia nie kuś ja na wakacje pierwsze od 5 lat wyjeżdżam 19 czerwca co ja ze szczenięciem zrobię Ja dla Ciebie przetrzymam! i co zasika Ci te piękne podłogi a jak nie będziesz chciała oddać Oddam, oddam, przecież nie zrobię tego Filipowi, żeby miał dziewczynę pod strzechą i nie mógł sobie pociupciać. Fletkę muszę kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 minus podłogi na legarach to gwoździe które mają tendencję do wybijania się - bose stopy zagrożone niestety. ale za to jest piękna - to prawda. aaaa nigdy w zyciu )) teraz podlog sie nie bije tylko kreci nad piorem i gwozdzi ups łepków śrub w ogole nie widac nastepnym plusem jest to ze taka podloga drewniana jest 22x zdrowsza dla stawow ..przenosi rezonans przy chodzeniu tylko niestety wypada nieco drozej na legarach niz na posadce betonowej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 minus podłogi na legarach to gwoździe które mają tendencję do wybijania się - bose stopy zagrożone niestety. ale za to jest piękna - to prawda. aaaa nigdy w zyciu )) teraz podlog sie nie bije tylko kreci nad piorem i gwozdzi ups łepków śrub w ogole nie widac nastepnym plusem jest to ze taka podloga drewniana jest 22x zdrowsza dla stawow ..przenosi rezonans przy chodzeniu tylko niestety wypada nieco drozej na legarach niz na posadce betonowej:) ale nie ponosisz kosztów tej posadzki betonowej mała oszczędność a cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 ale legarki ..i welna ..wychodza drozej..tylko ze nie daje sie kleju wiec i tak suma sumarum wychodzi na to samo..tyle e podloga wentylowana i zdrowsza dla stawow kregoslupa itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 Duchu a nie zapytałam Cię ostatnio czy na dole ma być różnica w wysokości wylewki między podłogą dębową (salon) a płytkami (przedpokój, kuchnia) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 do 15mm lico nie wiecej obojetnie czy egzot przyjdzie czy warstwowka..bedziesz miala grubosc posadzki drewnianej od 13 mm do 15mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 to leję na rowno bo płytki tez będą mieć ok 15mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 25.05.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 lej:P ale równo hehhee jak go znam bedzie ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.05.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2009 lej:P ale równo hehhee jak go znam bedzie ideał widziałeś juz jego wylewki to wiesz lepiej juz się cieszę na tą podłogę sosnową na górze muszę chuchać żeby szybko wylewki wyschły żeby się płyteczki zrobiły a potem to już sobie kawałek lasu wciągnę do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 26.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 doberek Anuś to ja też pochucham i podmucham, żeby szybciej schło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hej Ania! Jak tam rurki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 doberek Anuś to ja też pochucham i podmucham, żeby szybciej schło dzięki dobra kobieto kazdy chuch się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.05.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hej Ania! Jak tam rurki? sie maja dobrze a jutro je zalejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.05.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2009 Hej Ania! Jak tam rurki? sie maja dobrze a jutro je zalejemy Zanim zalejesz, to obfotografuj dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2009 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Rasiu dzięki kochana za troską foty zrobione mam nadzięję ze wszystkie będę umiala przypisać do danych pomieszczeć Pójdę jeszcze newralgiczne miejsce cyknąć razem z miarką żeby nie było zadnych wątpliwości co w jakiej jest odległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.05.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Aniu piękne rurki masz, u mnie też już tak częściowo jest, jutro jadę pooglądać. Kiedy zalewają u Ciebie ? Dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Gosiu mieli dziś ale się nie wyrobili będą jutro przed siódmą rano mam nadzieję że nie będzie to 5 rano a Ty kiedy zalewasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts