Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasia nie kuś :roll: ja na wakacje pierwsze od 5 lat wyjeżdżam 19 czerwca

co ja ze szczenięciem zrobię :o

Ja dla Ciebie przetrzymam! :D

i co zasika Ci te piękne podłogi :o

a jak nie będziesz chciała oddać :roll:

Oddam, oddam, przecież nie zrobię tego Filipowi, żeby miał dziewczynę pod strzechą i nie mógł sobie pociupciać. :roll: Fletkę muszę kupić. 8)

minus podłogi na legarach to gwoździe które mają tendencję do wybijania się - bose stopy zagrożone niestety.

ale za to jest piękna - to prawda.

aaaa nigdy w zyciu :))) teraz podlog sie nie bije tylko kreci nad piorem i gwozdzi ups łepków śrub w ogole nie widac nastepnym plusem jest to ze taka podloga drewniana jest 22x zdrowsza dla stawow ..przenosi rezonans przy chodzeniu tylko niestety wypada nieco drozej na legarach niz na posadce betonowej:)

minus podłogi na legarach to gwoździe które mają tendencję do wybijania się - bose stopy zagrożone niestety.

ale za to jest piękna - to prawda.

aaaa nigdy w zyciu :))) teraz podlog sie nie bije tylko kreci nad piorem i gwozdzi ups łepków śrub w ogole nie widac nastepnym plusem jest to ze taka podloga drewniana jest 22x zdrowsza dla stawow ..przenosi rezonans przy chodzeniu tylko niestety wypada nieco drozej na legarach niz na posadce betonowej:)

ale nie ponosisz kosztów tej posadzki betonowej :wink:

mała oszczędność a cieszy :D

lej:P :lol: :lol: ale równo hehhee jak go znam bedzie ideał :)

widziałeś juz jego wylewki to wiesz lepiej :lol:

juz się cieszę na tą podłogę sosnową na górze :D

muszę chuchać żeby szybko wylewki wyschły

żeby się płyteczki zrobiły

a potem to już sobie kawałek lasu wciągnę do domu

:D

Rasiu dzięki kochana za troską :D foty zrobione mam nadzięję ze wszystkie będę umiala przypisać do danych pomieszczeć

Pójdę jeszcze newralgiczne miejsce cyknąć razem z miarką żeby nie było zadnych wątpliwości co w jakiej jest odległości :D