Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Rasiu dzięki kochana za troską :D foty zrobione mam nadzięję ze wszystkie będę umiala przypisać do danych pomieszczeć

Pójdę jeszcze newralgiczne miejsce cyknąć razem z miarką żeby nie było zadnych wątpliwości co w jakiej jest odległości :D

Noooo rurki zacnie porozkładane!!! Pierwszy raz widzę takie... prostokątne... fajne... 8) :lol: :lol:

Ania, a ta Twoja koleżanka z fletką, to nie chciałaby jej rozmnożyć??? :roll: 8) :D :D

Rasiu dzięki kochana za troską :D foty zrobione mam nadzięję ze wszystkie będę umiala przypisać do danych pomieszczeć

Pójdę jeszcze newralgiczne miejsce cyknąć razem z miarką żeby nie było zadnych wątpliwości co w jakiej jest odległości :D

Noooo rurki zacnie porozkładane!!! Pierwszy raz widzę takie... prostokątne... fajne... 8) :lol: :lol:

Ania, a ta Twoja koleżanka z fletką, to nie chciałaby jej rozmnożyć??? :roll: 8) :D :D

no te rurki to super patent nawet w czasie przegrzania (awarii ) nie przegrzeją mi podłogi :lol:

a koleżanki fletka nie jest suką hodowlaną :roll:

Malko wykład o wyższości tych rurek nad rurkami wijącymi się jest jeszcze przede mną :roll:

Jest to rozwiązanie lepsze w rurkach droższe ale są oszczędności w całym systemie grzewczym w domku

a czemu różne kolory :roll:

muszę dopytać (może w czerwonych jest woda dopływająca a w niebieskich odpływająca do pieca ) - muszę się dokształcić :o z hydrauliki

wszystkie labki już rozdałaś :wink:

No weź jednego/jedną... 8) 8) :roll: :roll:

Są takie grzeczne i dobrze wychowane... 8) :D

kusisz Rasia jak diabli :oops:

za 3 miesiące nie miałabym chwili wątpliwości....

oj kusisz..... :D

Ania - że ja nie wiedziałam wcześniej o oszczędnych pokwadraconych rurkach :roll:

Aniu, rureczki mnie powaliły, formalnie labirynt. :lol:

Wyglądają zupełnie inaczej niż moje.

Twoje ładniejsze. :lol:

Edyś już ich nie ma :(

tzn są ale pod betonem :roll:

a ten beton jaki piękny :lol: mniej kolorowy ale piękny, gładki jak pupa niemowlaka :wink: