Gosiek33 27.05.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 W piątek od 7 ranoooooooooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 W piątek od 7 ranoooooooooooooo no ci wylewkarze to serca nie mają iwestorów o tak wczesnej porze z lóżek zrywać a może to ci sami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.05.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Rasiu dzięki kochana za troską foty zrobione mam nadzięję ze wszystkie będę umiala przypisać do danych pomieszczeć Pójdę jeszcze newralgiczne miejsce cyknąć razem z miarką żeby nie było zadnych wątpliwości co w jakiej jest odległości Noooo rurki zacnie porozkładane!!! Pierwszy raz widzę takie... prostokątne... fajne... Ania, a ta Twoja koleżanka z fletką, to nie chciałaby jej rozmnożyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Rasiu dzięki kochana za troską foty zrobione mam nadzięję ze wszystkie będę umiala przypisać do danych pomieszczeć Pójdę jeszcze newralgiczne miejsce cyknąć razem z miarką żeby nie było zadnych wątpliwości co w jakiej jest odległości Noooo rurki zacnie porozkładane!!! Pierwszy raz widzę takie... prostokątne... fajne... Ania, a ta Twoja koleżanka z fletką, to nie chciałaby jej rozmnożyć??? no te rurki to super patent nawet w czasie przegrzania (awarii ) nie przegrzeją mi podłogi a koleżanki fletka nie jest suką hodowlaną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 27.05.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 wszystkie labki już rozdałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.05.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Ania, a czemu te rurki takie pokwadracone są i czemu kolorowe że niby zimna i ciepła , jak ja nic nie kumam witanko wieczorna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.05.2009 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Malko wykład o wyższości tych rurek nad rurkami wijącymi się jest jeszcze przede mną Jest to rozwiązanie lepsze w rurkach droższe ale są oszczędności w całym systemie grzewczym w domku a czemu różne kolory muszę dopytać (może w czerwonych jest woda dopływająca a w niebieskich odpływająca do pieca ) - muszę się dokształcić z hydrauliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 28.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 o rany. jeszcze takich rurek nie widziałam kolorowo że ho ho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 wszystkie labki już rozdałaś No weź jednego/jedną... Są takie grzeczne i dobrze wychowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 wszystkie labki już rozdałaś No weź jednego/jedną... Są takie grzeczne i dobrze wychowane... zdrowy rozsądek mi nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 wszystkie labki już rozdałaś No weź jednego/jedną... Są takie grzeczne i dobrze wychowane... kusisz Rasia jak diabli za 3 miesiące nie miałabym chwili wątpliwości.... oj kusisz..... Ania - że ja nie wiedziałam wcześniej o oszczędnych pokwadraconych rurkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Aniu, rureczki mnie powaliły, formalnie labirynt. Wyglądają zupełnie inaczej niż moje. Twoje ładniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Aniu, rureczki mnie powaliły, formalnie labirynt. Wyglądają zupełnie inaczej niż moje. Twoje ładniejsze. Edyś już ich nie ma tzn są ale pod betonem a ten beton jaki piękny mniej kolorowy ale piękny, gładki jak pupa niemowlaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2009 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ania, to super wiadomości!!! Podłoga jest, tylko ją wygrzać i możesz się wprowadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ania, to super wiadomości!!! Podłoga jest, tylko ją wygrzać i możesz się wprowadzać. no jeszcze sufitów nie mam na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Ania, to super wiadomości!!! Podłoga jest, tylko ją wygrzać i możesz się wprowadzać. no jeszcze sufitów nie mam na poddaszu No i dobrze. Niech wylewki trochę przeschną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 29.05.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 dokładnie nie mówiąc o tym że lepiej trochę odczekać zanim się zacznie tą budowlaną chemię wdychać prawda? ja przynajmniej tak się pocieszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a ja się zaczynam trochę obawiać bo jak skończę to się będę musiała przeprowadzić teraz 2 tygodnie wylewki będą dojrzewać potem wchodzą kartongipsiarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a ja się zaczynam trochę obawiać bo jak skończę to się będę musiała przeprowadzić to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 29.05.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a ja się zaczynam trochę obawiać bo jak skończę to się będę musiała przeprowadzić to straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts