pasie 29.05.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Doberek o kurka ale straszne rzeczy się szykują ....................... ta przeprowadzka, koszmar a jak te wylewki takie pikne to się chyba zgłoszę po namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Aniu gdzie twoje krecie kupki wklej foty bo muszę porównać. Zaraz będę u siebie w dzienniku moje wstawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Poszłam na budowę z mocnym zamiarem zrobienia fotek ale zdechły baterie w aparacie Zrobiłam komórką sppróbuję zaraz zrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a ja się zaczynam trochę obawiać bo jak skończę to się będę musiała przeprowadzić to straszne Ty sobie malka żartuj tak dalej a ja naprawdę mam pitra tu wszystko w starym domu znam wszystko ma swoje miejsce nawet bałagan a tam wszystko nowe i co z tego że to tylko 200 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Aniu piękne podłogi masz, zaraz zapraszam na fotorelacje podziwiać moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Aniu piękne podłogi masz, zaraz zapraszam na fotorelacje podziwiać moje no byłam właśnie u Ciebie a tam wylewki jeszcze nie zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.05.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Doberek o kurka ale straszne rzeczy się szykują ....................... ta przeprowadzka, koszmar a jak te wylewki takie pikne to się chyba zgłoszę po namiary ależ proszę to namiar p Andrzej 503 016 582 wylewki robili też u Barranków2 i Duch chwalił że profesjonalnie zrobine a dla niego to ważne żeby były OK no i proszę się nie smiać z mojej przeprowadzki bo to naprawdę duże wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 Aniu a Eimund podaje namiary na siebie 503 065 285 czy to nie ten sam pan (bo tak Barranek podawał) Pytam, bo mój majster już ucieka dalej na budowę, a mam polecić znajomym dobrą ekipę od miksokreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.05.2009 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2009 a ja się zaczynam trochę obawiać bo jak skończę to się będę musiała przeprowadzić to straszne Ty sobie malka żartuj tak dalej a ja naprawdę mam pitra tu wszystko w starym domu znam wszystko ma swoje miejsce nawet bałagan a tam wszystko nowe i co z tego że to tylko 200 metrów a Ty myślisz, że na 200 metrach to bałagan się źle bedzie czuł mój mam nadzieję na 170 bedzie miał sie świetnie tyle,że ja mam w palach przeprowadzke o kilkaset metrów "w lewo "- się znaczy na wschód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.05.2009 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Aniu a Eimund podaje namiary na siebie 503 065 285 czy to nie ten sam pan (bo tak Barranek podawał) Pytam, bo mój majster już ucieka dalej na budowę, a mam polecić znajomym dobrą ekipę od miksokreta Może ma dwa numery telefonów (dzwonił do mnie z tego własnie ) Nie przejmuj się możesz podać dwa numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 30.05.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hej Ania! Widzę, że naczochrałam trochę w głowie tą myślą przeprowadzkową. A co ja mam powiedzieć? Do mojej przeprowadzki jeszcze tylko 12 stron... , a słowo się rzekło... kobyłka u płota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.05.2009 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hej Ania! Widzę, że naczochrałam trochę w głowie tą myślą przeprowadzkową. A co ja mam powiedzieć? Do mojej przeprowadzki jeszcze tylko 12 stron... , a słowo się rzekło... kobyłka u płota... HEJ RASIA ale tempo zmniejszyliśmy nabijania stronek i Ty to jesteś dużo bardziej do przodu niż ja więc migać się nie możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 30.05.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Hejka wzięłam te oba telefony i Gosiaka i Twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 30.05.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 withanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.05.2009 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 withanko hej Duchu sosny ścięte na moje podłogi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Aniu Tobie też nie pozwolili chodzić po wylewkach do poniedziałku Nasz wylewkarz poradził, by przykryć podłogi folią, taka malarską, to nie będzie się brudzić przy kolejnych pracach i nie będzie zbyt szybko wysychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.05.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 Aniu Tobie też nie pozwolili chodzić po wylewkach do poniedziałku Nasz wylewkarz poradził, by przykryć podłogi folią, taka malarską, to nie będzie się brudzić przy kolejnych pracach i nie będzie zbyt szybko wysychać no i jeszcze paralotnie kupić Gosia nie dajmy się zwariować dzisiaj po garażu chodzili panowie od montażu bramy i nic się wylewce nie stało nanieśli piachu potem pozamiatali a wylewka wygląda jak wyglądała ja jutro moją troszeczkę poleje (chyba z konewki ) żeby się napiła i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.05.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To dobre nie wymyśliłam paralotni Tyle wilgoci w powietrzu, że może wystarczy drzwi otworzyć aby para wodna nawilżyła wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.05.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 jesuuuuu.....z konewki jeszcze nie piłam taka wylewka ode mnie bardziej doświadczona jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.05.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2009 To dobre nie wymyśliłam paralotni Tyle wilgoci w powietrzu, że może wystarczy drzwi otworzyć aby para wodna nawilżyła wylewki z pewnością nie ma się za bardzo starać z tym polewaniem mamy jeszcze wilgoć z tynków w domach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts