aniawmuratorze 22.08.2008 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 ale oni zostawili go w domu i murowali jak im wyszło maszakra No po prostu ręce opadają Ale widzę że będziemy niemal jednocześnie stropować Tylko że ja o piętro niżej... no to lu zalewamy Dorcia nie ma na co czekać bo zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.08.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Doberek Dzienniczek przeczytałam Wszystko mi się podoba....oprócz ekip Będę wpadać.....jeśli pozwolisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.08.2008 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2008 Doberek Dzienniczek przeczytałam Wszystko mi się podoba....oprócz ekip Będę wpadać.....jeśli pozwolisz Bardzo mi milo że zajrzałaś Aniu i oczywiście zapraszam Mam nadzieję że obecna ekipa spisze się i szybko skończy ten etap czyli murowanie a potem śmigniemy z dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 23.08.2008 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Gratuluje zalewania.....stropu A deszczem sie nie martw, nie trzeba bedzie polewać wodą Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2008 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 Gratuluje zalewania.....stropu A deszczem sie nie martw, nie trzeba bedzie polewać wodą Trzymam kciuki dzięki martwię się tylko bo jak większy deszcz to się nie zalewa coby betonu nie wyplukało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 23.08.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 już się poprawiły prognozy - ma byc ładniej niż przewidywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 no właśnie slonce wyszło muszę kogoś do polewania stropu zatrudnić bo wyjeżdżam popoludniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.08.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 jeśli wakacje to miłego wypoczynku idę dziennik oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 23.08.2008 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 lukaj lukaj a zdjęcia to nie wiem kiedy wkleję z zalewania teraz będziesz musiala się przez jakiś czas zachwycać kolejnymi kawałkami stropu bo fundamentów już tak łatwo nie można oblukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 23.08.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2008 No aniaaaaaa myślałam że jak się u mnie nie udało to chociaż sobie objerzę fotki z Twojego zalewania a tu pusto Wrzucaaaaj!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 24.08.2008 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Puk puk! Gratuluje postępów na budowie! pozwoliłem sobie pobuszować po twoim dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 No aniaaaaaa myślałam że jak się u mnie nie udało to chociaż sobie objerzę fotki z Twojego zalewania a tu pusto Wrzucaaaaj!!!! wrzuciłam dopiero dzisiaj bo miałam wyjazdowy weekend i nie mialam dostępu do sieci a teraz idę zobaczyć co u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Puk puk! Gratuluje postępów na budowie! pozwoliłem sobie pobuszować po twoim dzienniku czuj się ja u siebie stuczku tylko na czystym praniu się nie rozkładaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 super zdjątka no to gratuluję pięterka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.08.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 lukaj lukaj a zdjęcia to nie wiem kiedy wkleję z zalewania teraz będziesz musiala się przez jakiś czas zachwycać kolejnymi kawałkami stropu bo fundamentów już tak łatwo nie można oblukać da się da a stropik też ładniutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 dziękuję dziękuję cieszę się niezmiernie że strop vel stropik przypadł Państwu do gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 lukaj lukaj a zdjęcia to nie wiem kiedy wkleję z zalewania teraz będziesz musiala się przez jakiś czas zachwycać kolejnymi kawałkami stropu bo fundamentów już tak łatwo nie można oblukać da się da a stropik też ładniutki no to teraz będę katować stropem w najbliższym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 25.08.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Byłam Widziałam Pięknie Gratuluję Jeszcze troszkę i daszek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 25.08.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu gratuluje lasu jeszcze chwila i on zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 u nas ta chwila trwa i trwa pan wykonawca stwierdził że lepiej nie demontować lasu bo na stropie stoją palety z bloczkami. co racja to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts