magi 06.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mordeczko Ty moja kochana ja to się chyba nigdy nie przekopię ożesz w mordę magi znalazłaś się gdzie byłaś jak Cię nie było - a z Twojego szczeniaczka to już pewnie wspomnienie tylko przystojniak wyrósł po mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.07.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cześć Nitusia a więc (wiem że tak się nie zaczyna zdania ale zaczęłam z malej więc to jak nie zdanie troszkę ) Na urlopiku najpierw padało potem wylęgło się jeszcze więcej komarów niż na początku wszyscy pogryzieni i zadrapani na maxa nie ma to jak Mazury potem pogoda się poprawiła i pływaliśmy łódką i kajakami i na spacery z kijkami chodziłam i wszystko byłoby idealnie tylko gotować musiałam a od tego chciałoby się czasem odpocząć Ogólnie urolop zaliczam do udanych chociaż jak zwykle za krótki był on Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.07.2009 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mordeczko Ty moja kochana ja to się chyba nigdy nie przekopię ożesz w mordę magi znalazłaś się gdzie byłaś jak Cię nie było - a z Twojego szczeniaczka to już pewnie wspomnienie tylko przystojniak wyrósł po mamusi no ba miał po kim odziedziczyć wdzięk i urodę a jak zachowanie młodego grzeczny................. czy też po mamusi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.07.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Teraz mi się płytki śnią po nocach chyba zwariuję mam powoli dość tych wizualek i wybierania, mierzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 06.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Mordeczko Ty moja kochana ja to się chyba nigdy nie przekopię ożesz w mordę magi znalazłaś się gdzie byłaś jak Cię nie było - a z Twojego szczeniaczka to już pewnie wspomnienie tylko przystojniak wyrósł po mamusi no ba miał po kim odziedziczyć wdzięk i urodę a jak zachowanie młodego grzeczny................. czy też po mamusi ? zapytaj jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.07.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 a do jutra coś się zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 07.07.2009 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ania, witanko!!! Pokaz wizualki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.07.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Ania, witanko!!! Pokaz wizualki. widzę że niektorzy nie śpią w nocy albo właśnie wstali jak dla mnie obie wersje nie do przyjęcia idę po wizualki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.07.2009 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Z pewną dozą nieśmialości łazienka na górze = zebrano opoczno http://img444.imageshack.us/img444/5702/99648158.th.jpg http://img444.imageshack.us/img444/1156/64407409.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.07.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 i jeszczehttp://img339.imageshack.us/img339/7706/26851981.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Dziennik odkopany ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 to idę a są tam balkony? a my urlop organizujemy już drugi raz tak, że nie gotujemy - no way i coraz bardziej nam się podoba.... i jak była rozmowa co z tym roku mój Szanowny powiedział, że 'ooooooo nieee!!!' i tyla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 przed chwilą wrzuciłam balkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 jadalnia http://img221.imageshack.us/img221/9341/035geo.jpg . strasznie mi się podoba Twoja jadalnia okna masz piękne... duże widne... piękne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 kochana masz ewidentną dziurwę pytanie jest tylko takie czy dziurwa jest np jak u mnie po kołkach montażowych okien... czy masz po całości nieszczelne... zakładam to pierwsze bo widzę, że masz dużo pianki ale..... popytaj znawców, ale jeśli masz źle zabezpieczone okno - to będziesz musiała skuć wylewkę, znależć nieszczelność i wszystko raz jeszcze zaizolować... jeśli to jest druga rzecz - czyli niewyizolowana płytya balkonu... to czeka Cię wycinanie izolacji i robienie takiej 'łódki' z papy termozgrzewalnej (40 cm na posadzce balkonu (po zdjęciu płytek) i 40 na ścianie pionowej.... ) i znów nanoszenie wszystkich warstw elewacji i płytek.... najpierw proponuję posszukac nieszczelności przy samym oknie... czyli pdkuć wylewkę by zobaczyć jak jest osadzone okno dobrze widzę, że ta fota to stan sprzed wylewek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 pod tymi oknami nie ma wylewki to co widać betonowe to płyta stropowa wylewek nie będzie bo mają być legary i deski zamiast papy dany jest taki pasek gumowy z siatką jak przy obudowie brodzików w lazienkach i wszystko wysmarowanejest folią w płynie a i tak coś przeszło po intensywnej burzy i wietrze z tej strony jak padało normalnie to nic się nie działo na razie zrobię tak jak radzisz odkrywkę w środku potem kucie na zewnątrz oby nie było konieczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 pod tymi oknami nie ma wylewki to co widać betonowe to płyta stropowa wylewek nie będzie bo mają być legary i deski zamiast papy dany jest taki pasek gumowy z siatką jak przy obudowie brodzików w lazienkach i wszystko wysmarowanejest folią w płynie a i tak coś przeszło po intensywnej burzy i wietrze z tej strony jak padało normalnie to nic się nie działo na razie zrobię tak jak radzisz odkrywkę w środku potem kucie na zewnątrz oby nie było konieczne noooo - zawsze trzeba minimalizować straty jak masz foty z kołaki przed piankowaniem - to powinny pomóc w znalezieniu potencjalnej nieszczelności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 idę poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 coś wykopałam widać że kołki są na końcach okna http://img248.imageshack.us/img248/6051/364.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 noooo ja tam może dokładnie nie widzę... ale te miejsca kołków z tymi zamoczeniami chudziaka to się chyba pokrywają, nie? a czy na środku okna - masz morko? czy tylko w rogach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts