aniawmuratorze 08.07.2009 15:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 najbardziej w rogachna środku trochę też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 najbardziej w rogach na środku trochę też skoro tak to postaraj się to odgrzebac mniej więcej tam gdzie masz kołki i zobaczyć co tam jest... czy czasem nie ma dziureńki... wystarczy maleńka.... czy nie ciągnie powietrze dołem.... jak mniemam to nie będzie coś dużego, ale zobacz czy masz kołki i jeśłi tak to jak są zaizolowane .... na środku poszukasz potem, bo możliwe że po prostu podciąga od narożników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 08.07.2009 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzięki Nituś skarbnico madrości budowlanej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.07.2009 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzięki Nituś skarbnico madrości budowlanej za ma nie co przerabiałam, więc akurat mogłam pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.07.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Matko nic nie zrozumiałam z Waszej rozmowy Zrozumiałam tyle, że należy zacząć się interesować, jak prawidłowo zrobić wylewkę przy oknie tarasowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.07.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dorcia cały pic polega na tym żeby dobrze balkony zaizolować od zewnątrz przed wilgocią żeby woda do chałupy się nie lała - a Ty masz kochana jakiś balkon ? u mnie dzisiaj się suszy i jak wyschnie plama na podłodze będzie próba wodna czy po uszczelnieniu nadal cieknie [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 09.07.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cześć Ania - dziury masz cieknie oj nie dobrze, nie dobrze ale jadalnia-cuuuuuuuuuudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.07.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Cześć Ania - dziury masz cieknie oj nie dobrze, nie dobrze ale jadalnia-cuuuuuuuuuudo dziur nie ma tak jak się patrzy wszystko powinno być ok ale coś podcieka nie mamy wylewek więc wszystko od razu widać (na szczęście) teraz kombinujemy z naszym fachowym fachowcem co z tym fantem zrobić pierwsze zabezpieczenia dzisiaj zrobione silikonem dekarskim zobaczymy jaki będzie efekt jutro po osuszeniu i próbie burzowej wężem ogrodowym cieszę się że jadalnia Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Aniu, u nas też balkon, będący jednocześnie sufitem w wykuszu też przeciekał. Okazało się, że pianka ,,robiła" za zbiornik wody i jak nazbierało się jej za dużo wtedy przeciekało Po przycięciu pianki podtapianie się skończyło Z tym, że u nas pianka była na zewnątrz, na niewykończonym tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 09.07.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dorcia cały pic polega na tym żeby dobrze balkony zaizolować od zewnątrz przed wilgocią żeby woda do chałupy się nie lała - a Ty masz kochana jakiś balkon ? u mnie dzisiaj się suszy i jak wyschnie plama na podłodze będzie próba wodna czy po uszczelnieniu nadal cieknie [/u] No nie mam, ale przy tarasie chyba to samo, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.07.2009 05:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dorcia cały pic polega na tym żeby dobrze balkony zaizolować od zewnątrz przed wilgocią żeby woda do chałupy się nie lała - a Ty masz kochana jakiś balkon ? u mnie dzisiaj się suszy i jak wyschnie plama na podłodze będzie próba wodna czy po uszczelnieniu nadal cieknie [/u] No nie mam, ale przy tarasie chyba to samo, nie? nie do końca bo taras wykonany jest niezależnie od okna tarasowego i podłogi np w salonie taras robisz z odstępem od ściany domu bo inaczej pracuje podłoże tarasu a inaczej ściana domu, podłogę na tarasie robi się zwykle trochę niżej niż podłoga w salonie oczywiście należy zabezpieczyć miejsce przy wyjściu na taras i pamiętać o spadku ale wydaje mi się że problemy wodne przy balkonach są częstsze a balkony wylewa się razem ze stropem i na linii balkon podloga w pokoju mogą być nieszczelności teraz w domu to mamy taras drewniany i nigdy nie było problemów z wodą bo grzecznie przelatuje przez szczeliny między deskami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.07.2009 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dorcia cały pic polega na tym żeby dobrze balkony zaizolować od zewnątrz przed wilgocią żeby woda do chałupy się nie lała - a Ty masz kochana jakiś balkon ? u mnie dzisiaj się suszy i jak wyschnie plama na podłodze będzie próba wodna czy po uszczelnieniu nadal cieknie [/u] No nie mam, ale przy tarasie chyba to samo, nie? nie do końca bo taras wykonany jest niezależnie od okna tarasowego i podłogi np w salonie taras robisz z odstępem od ściany domu bo inaczej pracuje podłoże tarasu a inaczej ściana domu, podłogę na tarasie robi się zwykle trochę niżej niż podłoga w salonie oczywiście należy zabezpieczyć miejsce przy wyjściu na taras i pamiętać o spadku ale wydaje mi się że problemy wodne przy balkonach są częstsze a balkony wylewa się razem ze stropem i na linii balkon podloga w pokoju mogą być nieszczelności teraz w domu to mamy taras drewniany i nigdy nie było problemów z wodą bo grzecznie przelatuje przez szczeliny między deskami Aha. To mnie uspokoiłaś, że tak powiem egoistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.07.2009 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Dorcia Ty powinnaś cały czas być spokojna i relaksować się jak najczęściej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.07.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a do jutra coś się zmieni wtedy był akurat niegrzeczny ale ogólnie gdyby nie kopał w ogródku, nie oblewał choinek i nie puszczał bąków to byłby ideałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.07.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a do jutra coś się zmieni wtedy był akurat niegrzeczny ale ogólnie gdyby nie kopał w ogródku, nie oblewał choinek i nie puszczał bąków to byłby ideałem no cóż każdy musi mieć jakiś feler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 10.07.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 a do jutra coś się zmieni wtedy był akurat niegrzeczny ale ogólnie gdyby nie kopał w ogródku, nie oblewał choinek i nie puszczał bąków to byłby ideałem no cóż każdy musi mieć jakiś feler feler to ja powinnam mieć na drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.07.2009 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 No magusia Ty nie narzekaj kochana, żebym Cię osobiście nie poznala to może bym uwierzyła a co zmajstrowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.07.2009 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Idę na budowę cyknę jakieś fotki wczoraj zaczęla się płytkować lazienka na górze ale dziś została porzucona na rzecz łazienki na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.07.2009 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Nikt mnie nie odwiedza Nuda panie nuda Kolejne płytki się układają chce ktoś zobaczyć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.07.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Jak Cię nie odwiedza, jak nic nie wklejasz dawaj, czekam ciągle na kolejne foty - ostatnie masz w kartonach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts