ghost34 29.07.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 a coz tak raptem zacichli aaa/?? withanko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.07.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 I nie wkleila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 29.07.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 zacichła bo zdęć nie zrobiła alena usprawiedliwienie mam że się gościem z Portugali musiałam zająć i jeszcze brama się zacieła cholera jedna i cośtamcośtam naprawiłam ale nie do końca zdjęcia będą jutro jak bymcykcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 29.07.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Costamcostam i bymcykcyk? Oj cos to malo wiarygodnie brzmi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 29.07.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 ja tez chcem zobaczyc te kolejne płytki co siem układajom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 30.07.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no byłam w dzienniku i zdjęcia widziałam .... ale sładam protest jest ich za mało buuuuuu dzień dobry, żeby potem nie było że tylko marudze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.07.2009 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 cześć idę wklejać fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.07.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 uff done Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2009 Hej Ania! Ślicznie i tak... domowo się u Ciebie robi! Idziesz jak burza, żeby nie powiedzieć - jak Mysza! Kiedy będzie można Cię nawiedzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Rasia w każdej chwili drzwi zawsze są otwarte Zapraszam serdecznie a Mysza to przesadza ze swoją szybkością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 cześć Mordeczko moja kochana widzę idziesz jak burza tylko czemu te zdjęcia takie małe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 cześć Mordeczko moja kochana widzę idziesz jak burza tylko czemu te zdjęcia takie małe a tak pomyślalam że się szybciej otwierać będą i przywaliłam eksperymencik z mniejszymi ale zaniecham tego bo rzeczywiście małe takie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 cześć Mordeczko moja kochana widzę idziesz jak burza tylko czemu te zdjęcia takie małe a tak pomyślalam że się szybciej otwierać będą i przywaliłam eksperymencik z mniejszymi ale zaniecham tego bo rzeczywiście małe takie można dawać małe a jak się na nie kliknie to otwiera się duże tak gadam ale pewnie wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Aniu jak pieknie u Ciebie sie robi Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 dzięki ullercia zawsze myślałam że na takim etapie to do przeprowadzki jeden krok ale dzisiaj z małżem skręciliśmy 2 słownie dwie szafki kuchenne mamy plany 2 dziennie skręcać za 10 dni będzie gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 cześć Mordeczko moja kochana widzę idziesz jak burza tylko czemu te zdjęcia takie małe a tak pomyślalam że się szybciej otwierać będą i przywaliłam eksperymencik z mniejszymi ale zaniecham tego bo rzeczywiście małe takie można dawać małe a jak się na nie kliknie to otwiera się duże tak gadam ale pewnie wiesz tak wiem ale ja lubię duże rozmiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 02.08.2009 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 dzięki ullercia zawsze myślałam że na takim etapie to do przeprowadzki jeden krok ale dzisiaj z małżem skręciliśmy 2 słownie dwie szafki kuchenne mamy plany 2 dziennie skręcać za 10 dni będzie gotowa my ostatnio kupilismy stół do jadalni i gdyby nie wkrętarka to pewnie do Bozegonarodzenia by nam zeszło było ponad 100 śrubek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 dzięki ullercia zawsze myślałam że na takim etapie to do przeprowadzki jeden krok ale dzisiaj z małżem skręciliśmy 2 słownie dwie szafki kuchenne mamy plany 2 dziennie skręcać za 10 dni będzie gotowa my ostatnio kupilismy stół do jadalni i gdyby nie wkrętarka to pewnie do Bozegonarodzenia by nam zeszło było ponad 100 śrubek a na brakowało 2 szt śrubek ale daliśmy radę ale z tą 100 śrubek w stole to przegięcie idę na budowę okna przed deszczem zamknąć mąż się obudził (po usypianiu małego ) to może pojdzie ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 02.08.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 cześć Mordeczko moja kochana widzę idziesz jak burza tylko czemu te zdjęcia takie małe a tak pomyślalam że się szybciej otwierać będą i przywaliłam eksperymencik z mniejszymi ale zaniecham tego bo rzeczywiście małe takie można dawać małe a jak się na nie kliknie to otwiera się duże tak gadam ale pewnie wiesz tak wiem ale ja lubię duże rozmiary ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witaj Aniu, gdzie podziałaś rower ale u Was cieplutko, domowo chyba teraz będziecie niebawem się wprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts