Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

Witaj Aniu, gdzie podziałaś rower :o :wink: ale u Was cieplutko, domowo :lol: chyba teraz będziecie niebawem się wprowadzać :lol:

Cześć Gosiu a no pedałuje sobie dziarsko jak codzień

a do przeprowadzki to chyba jeszcze kawaaał czasu

dostaliśmy info z elektrowni że prąd podłączą nam do 3o listopada :evil: a miał być w maju :-?

ale doczekać się już nie mogę :lol: ja to bym i na te gołe podłogi się przeprowadziła :oops:

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O rany dopiero w listopadzie :o Martwię się o gaz czy uda się przed zimą a szanse marne :-? O prądzie nie myślę, bo dawno papiery złożyliśmy i czekamy, czekamy....... :roll: :-? w razie czego na budowlanym można przebiedować :roll: 8) mam nadzieję, że po urlopach coś zacznie sie ruszać w papierologiach urzędowych :wink:

O rany dopiero w listopadzie :o Martwię się o gaz czy uda się przed zimą a szanse marne :-? O prądzie nie myślę, bo dawno papiery złożyliśmy i czekamy, czekamy....... :roll: :-? w razie czego na budowlanym można przebiedować :roll: 8) mam nadzieję, że po urlopach coś zacznie sie ruszać w papierologiach urzędowych :wink:

o gazie nie wspomnę po wielkich bojach ma być w grudniu

wycofał sie deweloper który zaczął budowę osiedla przy naszej uliczce i gazownia zaczęła się drapać w głowę czy to ma sens gaz ciągnąć do 2 domów :evil:

a przez tego dewelopera to same problemy mamy :-?

ale jak to mówią damy radę :wink:

To powodzenia Aniu :lol: U nas do pociągnięcia 20 metrów (dwadzieścia!) a procedury te same i czas oczekiwania taki sam a może i dłużej bo jak byłby to deweloper budujący dużo mieszkań to może byłoby szybciej :roll:

tylko mojemu deweloperowi odwidziało się budowanie :roll:

budowa straszy 7 gołymi murami domów bez dachów od jesieni

gość miał ciągnąć wodę i kanalizę i się na to wypiął :evil: a gmina nie pociągnie bo ma umowę z nim

do gazowni nie dostarcza dokumentówbo już nie jest zainteresowany budowaniem - masakra

Hej Aniu! :)

Dylematy podłogowe już rozwiązane?

cześć Edyś :D

No chyba rozwiązane :roll:

nie będzie desek na parterze tylko terakota :roll: :(

jakoś mnie mąż przekonał

a na górze deski sosnowe :D ................. chociaż wciąż lekko zamartwiam się wysokością poddasza :roll:

No bardzo ładny dom i nowy i obecnie uzywany, porządek na dzialce , Gratulacje! :D

Wsadziłem swoje dupsko na rower i powoliłem sobie na obejrzenie "na żywo" :oops: :lol: Waszego domku. 8)

Tak oglądać i nie zajrzeć no :evil:

następnym razem to chociaż "hej" krzyknij :lol:

Kupiłam sobie dzisiaj fotel do salonu :D

a jaaaaki wygodny i tani jak barszcz :D no może barszcz tańszy :roll: :wink:

teraz zaczynam się zastanawiać gdzie go przechować :roll:

i baterie prysznicową kupiłam :D

i mam pytanko czy do baterii prysznicowej to sam ten drążek do słuchawki można kupić bo dzisiaj jakoś mi się w sklepie nie rzucił w oczy

Kupiłam sobie dzisiaj fotel do salonu :D

a jaaaaki wygodny i tani jak barszcz :D no może barszcz tańszy :roll: :wink:

teraz zaczynam się zastanawiać gdzie go przechować :roll:

i baterie prysznicową kupiłam :D

i mam pytanko czy do baterii prysznicowej to sam ten drążek do słuchawki można kupić bo dzisiaj jakoś mi się w sklepie nie rzucił w oczy

Byłem w porze obiadowej i nie wypadalo sie narzucać poza tym jakis dog na mnie łuf łuf zrobił wiec sie oddaliłem bo bym miał marne szanse (rower mi przepuszcza :oops: :lol: ), ale kiedyś sie może zgadamy. :wink:

Co do prysznica to mozna kupić drążek nawet z mydelniczką ...ale odradzamm mydelniczki plastikowe niby chromowane bo to padlina :evil: (mam taka) weźsobie mydelniczke taką większą z plexiglasu są w zestawie z drązkiemjest to praktyczne i trwałe (takiej jeszczenie mam, poluje na odpowiednią)