aniawmuratorze 02.08.2009 20:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Witaj Aniu, gdzie podziałaś rower ale u Was cieplutko, domowo chyba teraz będziecie niebawem się wprowadzać Cześć Gosiu a no pedałuje sobie dziarsko jak codzień a do przeprowadzki to chyba jeszcze kawaaał czasu dostaliśmy info z elektrowni że prąd podłączą nam do 3o listopada a miał być w maju ale doczekać się już nie mogę ja to bym i na te gołe podłogi się przeprowadziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 O rany dopiero w listopadzie Martwię się o gaz czy uda się przed zimą a szanse marne O prądzie nie myślę, bo dawno papiery złożyliśmy i czekamy, czekamy....... w razie czego na budowlanym można przebiedować mam nadzieję, że po urlopach coś zacznie sie ruszać w papierologiach urzędowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 O rany dopiero w listopadzie Martwię się o gaz czy uda się przed zimą a szanse marne O prądzie nie myślę, bo dawno papiery złożyliśmy i czekamy, czekamy....... w razie czego na budowlanym można przebiedować mam nadzieję, że po urlopach coś zacznie sie ruszać w papierologiach urzędowych o gazie nie wspomnę po wielkich bojach ma być w grudniu wycofał sie deweloper który zaczął budowę osiedla przy naszej uliczce i gazownia zaczęła się drapać w głowę czy to ma sens gaz ciągnąć do 2 domów a przez tego dewelopera to same problemy mamy ale jak to mówią damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 To powodzenia Aniu U nas do pociągnięcia 20 metrów (dwadzieścia!) a procedury te same i czas oczekiwania taki sam a może i dłużej bo jak byłby to deweloper budujący dużo mieszkań to może byłoby szybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 To powodzenia Aniu U nas do pociągnięcia 20 metrów (dwadzieścia!) a procedury te same i czas oczekiwania taki sam a może i dłużej bo jak byłby to deweloper budujący dużo mieszkań to może byłoby szybciej tylko mojemu deweloperowi odwidziało się budowanie budowa straszy 7 gołymi murami domów bez dachów od jesieni gość miał ciągnąć wodę i kanalizę i się na to wypiął a gmina nie pociągnie bo ma umowę z nim do gazowni nie dostarcza dokumentówbo już nie jest zainteresowany budowaniem - masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.08.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 ale nic to poradzimy sobie świetnie bez niego wiara w to że wszystko z czasem powoli sięułożymnie nie opuszcza Dobrej nocki (zaraz kompmi padnie pa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 02.08.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 pa dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 03.08.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hej Aniu! Dylematy podłogowe już rozwiązane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.08.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No bardzo ładny dom i nowy i obecnie uzywany, porządek na dzialce , Gratulacje! Wsadziłem swoje dupsko na rower i powoliłem sobie na obejrzenie "na żywo" Waszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.08.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ania, a nie myślałaś, żeby gaz samej pociągnąć? My z sąsiadami ciągnęliśmy całą ulicę sami, a gazownia oddała nam kaskę na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 03.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 tsien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Hej Aniu! Dylematy podłogowe już rozwiązane? cześć Edyś No chyba rozwiązane nie będzie desek na parterze tylko terakota jakoś mnie mąż przekonał a na górze deski sosnowe ................. chociaż wciąż lekko zamartwiam się wysokością poddasza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 No bardzo ładny dom i nowy i obecnie uzywany, porządek na dzialce , Gratulacje! Wsadziłem swoje dupsko na rower i powoliłem sobie na obejrzenie "na żywo" Waszego domku. Tak oglądać i nie zajrzeć no następnym razem to chociaż "hej" krzyknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 tsien doberek cześć Duch jak żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kupiłam sobie dzisiaj fotel do salonu a jaaaaki wygodny i tani jak barszcz no może barszcz tańszy teraz zaczynam się zastanawiać gdzie go przechować i baterie prysznicową kupiłam i mam pytanko czy do baterii prysznicowej to sam ten drążek do słuchawki można kupić bo dzisiaj jakoś mi się w sklepie nie rzucił w oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 03.08.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Kupiłam sobie dzisiaj fotel do salonu a jaaaaki wygodny i tani jak barszcz no może barszcz tańszy teraz zaczynam się zastanawiać gdzie go przechować i baterie prysznicową kupiłam i mam pytanko czy do baterii prysznicowej to sam ten drążek do słuchawki można kupić bo dzisiaj jakoś mi się w sklepie nie rzucił w oczy Byłem w porze obiadowej i nie wypadalo sie narzucać poza tym jakis dog na mnie łuf łuf zrobił wiec sie oddaliłem bo bym miał marne szanse (rower mi przepuszcza ), ale kiedyś sie może zgadamy. Co do prysznica to mozna kupić drążek nawet z mydelniczką ...ale odradzamm mydelniczki plastikowe niby chromowane bo to padlina (mam taka) weźsobie mydelniczke taką większą z plexiglasu są w zestawie z drązkiemjest to praktyczne i trwałe (takiej jeszczenie mam, poluje na odpowiednią) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.08.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ania, pozyczyłam sobie zdjęcie Twoich kolorowych rureczek, co by jednej takiej pokazać... dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Dzięki Gaweł za podpowiedź a pies duży, biały a raczej sucz robi u nas za dzwonek tylko nie zawsze na niego reagujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.08.2009 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Ania, pozyczyłam sobie zdjęcie Twoich kolorowych rureczek, co by jednej takiej pokazać... dzięki Malka częstuj się dowoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.08.2009 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 tsien doberek cześć Duch jak żyjesz? jakos non stop w rozjadzdach w chaliere.. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts