Edmar70 04.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej Aniu! Dylematy podłogowe już rozwiązane? cześć Edyś No chyba rozwiązane nie będzie desek na parterze tylko terakota jakoś mnie mąż przekonał a na górze deski sosnowe ................. chociaż wciąż lekko zamartwiam się wysokością poddasza terakota.... no to faktycznie drastyczna zmiana. A jakich mąż użył argumentów, by Cie przekonać. No i czy juz wiadomo jakia ta terakota będzie? Dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Aniu, Twoja decyzja o terrakocie mnie troche zabiła . Jak sie dałas przekonac małżowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 argumenty posypaly się ze wszystkich stronże lepiej przewodzi że pies pazurami nie podrapie że w zimie ciepelko a latem przyjemny chłodek itd .... jak zapytałam małża czy ma być terakota to powiedział dobra niech będzie i to popchnęło mnie w obięcia kafli na dole wszędzie będą te same czyli naturalle Opoczna -kolor krem ale one jak dla mnie bardziej piaskowe są - czyli takie jak w kuchni http://img406.imageshack.us/img406/1619/028wqg.jpg w przedpokoju będzie dodatek z brązowych płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 za to desek na górze nie odpuszczam dzisiaj dzień mija mi na umawianiu szamba, koparkowego i hydrauliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.08.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 hmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 04.08.2009 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 W sumie to ten pies najbardziej do mnie przemawia. Ale dobrze, że wszystko pociągniesz jednymi płytkami, a nie do każdego pomieszczenia inne. A co masz jeszcze z hydrauliki do zrobienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.08.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Aniu i jeszcze przy dzieciakach biegających do ogrodu i z powrotem - bardzo dobry wybór - ha chwalę Was bo my kierując się właśnie takim przesłankami zdecydowaliśmy się też na gresy na cały parter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 W sumie to ten pies najbardziej do mnie przemawia. Ale dobrze, że wszystko pociągniesz jednymi płytkami, a nie do każdego pomieszczenia inne. A co masz jeszcze z hydrauliki do zrobienia? muszę szambo podłączyć a jutro hydraulicy przyjezdżają podlączyc 3 grzejniki i anemostaty przykręcić i jakieś pierdułki w kotłowni a potem to jeszcze piec, solary, uzdatniacze wody żeby pozbyć się żelaza i manganu dużo tego wszystkiego jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.08.2009 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Doberek wpadłam zobaczyć co słychać bo u nas to znaczy nad morzem paaaadaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.08.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja znowu z doskoku i mam dwa pytania: - parapety drewniane? pokaż z bliska - a kuchnia jaka będzie? pozdrawiam, jeszcze w dwupaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Doberek wpadłam zobaczyć co słychać bo u nas to znaczy nad morzem paaaadaa no to Cię pocieszę Pasiu u nas mży ale jest ciepło więc mżawce wybaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 ja znowu z doskoku i mam dwa pytania: - parapety drewniane? pokaż z bliska - a kuchnia jaka będzie? pozdrawiam, jeszcze w dwupaku parapety w salonie drewniane z dębowych półek a kuchnia biała jak u Ciebie Jasiu tylko u mnie lidingo a nie stat samomodzielnie dzielnie skręcamy więc na efekt końcowy trzeba bedzie chwile zaczekać ściskam i czekam na Twoją Kruszynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.08.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 bardzo fajnie, że drewniane, chętnie zobaczę z bliska no i wybór kuchni ekstra (w końcu stat już masz, conie?), więc spokojnie poczekam na skręcenie pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.08.2009 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 bardzo fajnie, że drewniane, chętnie zobaczę z bliska no i wybór kuchni ekstra (w końcu stat już masz, conie?), więc spokojnie poczekam na skręcenie pozdrowionka! jak zrobię fotki to wrzucę noo stata już przerobiłam dzieci zagroziły ze nie będą myły drzwiczek w kuchni jak będzie stat ale w końcu to one brudzą przy swoich kulinarnych eksperymentach a nie ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 06.08.2009 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ania, napisałam p.w. na temat nosidła??? widziałaś??? daj znać proszę bo chciałam coś ruszyć w tej sprawie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.08.2009 12:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 ania, napisałam p.w. na temat nosidła??? widziałaś??? daj znać proszę bo chciałam coś ruszyć w tej sprawie pozdrawiam nie mam żadej wiadomości od Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 06.08.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 o kurcze tak właśnie myślałam, że chyba ja napisałam a nie wysłałam, w każdym razie byłabym zainteresowana tym nosidełkiem jeśli masz jakieś fotki wyślij proszę, napisz gdzie mieszkacie (czy byłaby możliwość podjechać i np. małego przymierzyć) mój mejl: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 06.08.2009 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 o kurcze tak właśnie myślałam, że chyba ja napisałam a nie wysłałam, w każdym razie byłabym zainteresowana tym nosidełkiem jeśli masz jakieś fotki wyślij proszę, napisz gdzie mieszkacie (czy byłaby możliwość podjechać i np. małego przymierzyć) mój mejl: [email protected] no cóż mieszkamy pod Wa-wą ale możemy się umówić że zrobię Ci fotki mojego nosidełka jeśli z foto będzie wyglądał że jest ok to Ci go wyślę a Ty przymierzysz synka gdyby bardzo Ci nie pasował odeslesz z powrotem może tak być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamamatinka 07.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 oki, to znaczy myślę, że jeśli możesz zrób fotki, myślę że po fotkach będą w stanie ocenić, no a jeśli zakresem wagi i wieku pasuje do naszego malucha, no to raczej na pewno powinien on do niego pasować. Także prześlij proszę fotki i ew. jakieś informacje o stanie nosidełka producencie, czy dużo używane itp. na tej podstawie zdecyduje, bo też bezsensu, żebyś ty słała a ja potem odsyłała, bo to kłopot i koszt przesyłki. Napisz mi proszę w mejlu też wasza ostateczną cenę, a potem do niej dodamy koszt przesyłki, jak już będziesz wiedzieć ile to będzie. dzięki wielkie!!!! będę czekać na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.08.2009 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 zaraz wyślę Ci na priv nie mieliśmy prądu od samego rana [/u] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts