Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

MODRZEWIOWE KOMENTARZE

Recommended Posts

Hej Aniu! :)

Dylematy podłogowe już rozwiązane?

cześć Edyś :D

No chyba rozwiązane :roll:

nie będzie desek na parterze tylko terakota :roll: :(

jakoś mnie mąż przekonał

a na górze deski sosnowe :D ................. chociaż wciąż lekko zamartwiam się wysokością poddasza :roll:

terakota.... no to faktycznie drastyczna zmiana. :)

A jakich mąż użył argumentów, by Cie przekonać.

No i czy juz wiadomo jakia ta terakota będzie?

Dobry! :)

• Odpowiedzi 3,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

argumenty posypaly się ze wszystkich stronże lepiej przewodzi że pies pazurami nie podrapie że w zimie ciepelko a latem przyjemny chłodek itd ....

jak zapytałam małża czy ma być terakota to powiedział dobra niech będzie :roll: i to popchnęło mnie w obięcia kafli na dole

wszędzie będą te same czyli naturalle Opoczna -kolor krem ale one jak dla mnie bardziej piaskowe są - czyli takie jak w kuchni

http://img406.imageshack.us/img406/1619/028wqg.jpg

w przedpokoju będzie dodatek z brązowych płytek

W sumie to ten pies najbardziej do mnie przemawia. :)

Ale dobrze, że wszystko pociągniesz jednymi płytkami, a nie do każdego pomieszczenia inne.

A co masz jeszcze z hydrauliki do zrobienia?

muszę szambo podłączyć

a jutro hydraulicy przyjezdżają podlączyc 3 grzejniki i anemostaty przykręcić i jakieś pierdułki w kotłowni

a potem to jeszcze piec, solary, uzdatniacze wody żeby pozbyć się żelaza i manganu :roll: dużo tego wszystkiego jeszcze przede mną

ja znowu z doskoku :)

i mam dwa pytania:

- parapety drewniane? pokaż z bliska :)

- a kuchnia jaka będzie?

pozdrawiam, jeszcze w dwupaku :wink:

parapety w salonie drewniane z dębowych półek

a kuchnia biała jak u Ciebie Jasiu tylko u mnie lidingo a nie stat

samomodzielnie dzielnie skręcamy więc na efekt końcowy trzeba bedzie chwile zaczekać :wink:

ściskam i czekam na Twoją Kruszynkę :D

bardzo fajnie, że drewniane, chętnie zobaczę z bliska :)

no i wybór kuchni ekstra (w końcu stat już masz, conie?), więc spokojnie poczekam na skręcenie :wink:

pozdrowionka! :D

jak zrobię fotki to wrzucę :D

noo stata już przerobiłam dzieci zagroziły ze nie będą myły drzwiczek w kuchni jak będzie stat :lol:

ale w końcu to one brudzą przy swoich kulinarnych eksperymentach a nie ja :wink:

o kurcze tak właśnie myślałam, że chyba ja napisałam a nie wysłałam, w każdym razie byłabym zainteresowana tym nosidełkiem jeśli masz jakieś fotki wyślij proszę, napisz gdzie mieszkacie (czy byłaby możliwość podjechać i np. małego przymierzyć)

mój mejl: [email protected]

o kurcze tak właśnie myślałam, że chyba ja napisałam a nie wysłałam, w każdym razie byłabym zainteresowana tym nosidełkiem jeśli masz jakieś fotki wyślij proszę, napisz gdzie mieszkacie (czy byłaby możliwość podjechać i np. małego przymierzyć)

mój mejl: [email protected]

no cóż mieszkamy pod Wa-wą :roll:

ale możemy się umówić że zrobię Ci fotki mojego nosidełka

jeśli z foto będzie wyglądał że jest ok to Ci go wyślę a Ty przymierzysz synka

gdyby bardzo Ci nie pasował odeslesz z powrotem

może tak być ? :D

oki, to znaczy myślę, że jeśli możesz zrób fotki, myślę że po fotkach będą w stanie ocenić, no a jeśli zakresem wagi i wieku pasuje do naszego malucha, no to raczej na pewno powinien on do niego pasować. Także prześlij proszę fotki i ew. jakieś informacje o stanie nosidełka producencie, czy dużo używane itp. na tej podstawie zdecyduje, bo też bezsensu, żebyś ty słała a ja potem odsyłała, bo to kłopot i koszt przesyłki. Napisz mi proszę w mejlu też wasza ostateczną cenę, a potem do niej dodamy koszt przesyłki, jak już będziesz wiedzieć ile to będzie. dzięki wielkie!!!! będę czekać na zdjęcia.