78mysz 11.08.2009 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 hejka Ani, przyszłam zobaczyc, czy aby napewno nie rozmyśliłas się z gresowych podłóg, a tu widze nic sie nie dzieje, słowem nic. Jaktototak. Moze na plotki w czwartek byś zajrzała do mnie? Pare dziewczyn przyjeżdza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.08.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 hejka Ani, przyszłam zobaczyc, czy aby napewno nie rozmyśliłas się z gresowych podłóg, a tu widze nic sie nie dzieje, słowem nic. Jaktototak. Moze na plotki w czwartek byś zajrzała do mnie? Pare dziewczyn przyjeżdza jaktotakto przecież zrobiłam wpisik u ciebie że kcem a i do mnie zapraszam się nie wymigacie chociaż miejsca coraz mniej bo wszędzie szafki kuchenne w połowie poskręcane leżą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.08.2009 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 hejka Ani, przyszłam zobaczyc, czy aby napewno nie rozmyśliłas się z gresowych podłóg, a tu widze nic sie nie dzieje, słowem nic. Jaktototak. Moze na plotki w czwartek byś zajrzała do mnie? Pare dziewczyn przyjeżdza jaktotakto przecież zrobiłam wpisik u ciebie że kcem a i do mnie zapraszam się nie wymigacie chociaż miejsca coraz mniej bo wszędzie szafki kuchenne w połowie poskręcane leżą I właśnie o to chodzi, żeby wczuć się w klimat "meblowania". Cześć Ania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 12.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No prosze, jak się domowo u Ciebie zrobiło, suuper!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 hejka Ani, przyszłam zobaczyc, czy aby napewno nie rozmyśliłas się z gresowych podłóg, a tu widze nic sie nie dzieje, słowem nic. Jaktototak. Moze na plotki w czwartek byś zajrzała do mnie? Pare dziewczyn przyjeżdza jaktotakto przecież zrobiłam wpisik u ciebie że kcem a i do mnie zapraszam się nie wymigacie chociaż miejsca coraz mniej bo wszędzie szafki kuchenne w połowie poskręcane leżą I właśnie o to chodzi, żeby wczuć się w klimat "meblowania". Cześć Ania! cześć Rasiu oooo w meblowanie to ja bardzo lubię się wczuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 No prosze, jak się domowo u Ciebie zrobiło, suuper!!! a dziękuję bardzo od Waszej strony to ciagle mało domowo ale to też się kiedyś zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.08.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 oooo coś oceniają, czas mi zajrzec do dzienniczka Aniowego. do jutraaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 hejka Ani, przyszłam zobaczyc, czy aby napewno nie rozmyśliłas się z gresowych podłóg, a tu widze nic sie nie dzieje, słowem nic. Jaktototak. Moze na plotki w czwartek byś zajrzała do mnie? Pare dziewczyn przyjeżdza jaktotakto przecież zrobiłam wpisik u ciebie że kcem a i do mnie zapraszam się nie wymigacie chociaż miejsca coraz mniej bo wszędzie szafki kuchenne w połowie poskręcane leżą I właśnie o to chodzi, żeby wczuć się w klimat "meblowania". Cześć Ania! cześć Rasiu oooo w meblowanie to ja bardzo lubię się wczuwać ale bym sie wczuła w meblowanie ...mmmmmmmmmmmmmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 malka już niedługo już blizej niż dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 malka już niedługo już blizej niż dalej tra ta ta ta...ja mówię w 2032 jak dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 a co tam wkleję i u siebie może ktoś się na niego natknie Zaginął LUPUS - owczarek podhalański LupusData dodania ogłoszenia: 2009-07-21 Rodzaj ogłoszenia: Zaginiony Pies rasy - Owczarek podhalański Miejsce zaginięcia lub znalezienia psa: Długołęka - Dolnośląskie Treść ogłoszenia: 21.07 ok godz. 16-17 zaginął pies rasy Owczarek Podhalański. Prawdopodobnie pobiegł za grupą dzieci i stracił orientację. Jest młody, ma 8 mies., cały biały. Dla laika wygląda na dorosłego psa gdyż jest duży ale psy tej rasy rosną bardzo duże. Ma tatuaż nr C063. Lubi dzieci (mamy 2-letniego synka, który bardzo tęskni). Fotka w ogłoszeniu: http://zaginionepsy.pl/obiekt,921,Zaginiony,Dlugoleka,Lupus.html Kontakt z włascicielem lub znalazcą: Katarzyna tel. 0-602-620-978 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 malka już niedługo już blizej niż dalej tra ta ta ta...ja mówię w 2032 jak dobrze pójdzie a co to 2032 w porównaniu z wiecznością poniekąd ładna data jestem jednak bardziej niż pewna i tej daty nie dotrzymasz o wielu lat bedziesz już się wylegiwać z martini na kanapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 12.08.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jak mawia Jurek Anbud, moze się uda ze dwa miesiące wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 12.08.2009 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2009 Jak mawia Jurek Anbud, moze się uda ze dwa miesiące wcześniej dobrze gada dać mu wodki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 13.08.2009 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No prosze, jak się domowo u Ciebie zrobiło, suuper!!! a dziękuję bardzo od Waszej strony to ciagle mało domowo ale to też się kiedyś zmieni yyy ale jak to z naszej strony mało domowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.08.2009 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 Hejka Aniu bardzo miło było ciebie poznać Masz super grzeczne pociechy! Szkoda tylko, że się zagadałyśmy i nie pojechałyśmy do ciebie Następnym razem napadamy na twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 .... tak tak koniecznie.... ten wykusz musze pomacać super było się spotkać ... buziaki dla Dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ja to w sumie nieśmiała jestem z natury więc nie nalegałam zbyt mocno no i mam za swoje mnie nie odwiedziłyście ale nic to będę dalej szykować domek by następny nalocik zorganizować u mnie Dzięki jeszcze raz wielkie za spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.08.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 No prosze, jak się domowo u Ciebie zrobiło, suuper!!! a dziękuję bardzo od Waszej strony to ciagle mało domowo ale to też się kiedyś zmieni yyy ale jak to z naszej strony mało domowo? no od Waszej strony Aga to widać moją niewykończoną altanę chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 13.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2009 ja to w sumie nieśmiała jestem z natury więc nie nalegałam zbyt mocno no i mam za swoje mnie nie odwiedziłyście ale nic to będę dalej szykować domek by następny nalocik zorganizować u mnie Dzięki jeszcze raz wielkie za spotkanie spoko spoko jeszcze się doczekasz i nas bdziesz wywalać po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts