aniawmuratorze 25.08.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 u nas ta chwila trwa i trwa pan wykonawca stwierdził że lepiej nie demontować lasu bo na stropie stoją palety z bloczkami. co racja to racja las mi nie przeszkadza na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 25.08.2008 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu cieszę się, że idziecie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu cieszę się, że idziecie do przodu a jak ja się cieszę miło że zajrzałaś puszeczko pytanko zadalam w Twoich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu gratuluje lasu jeszcze chwila i on zniknie i dach będę miała cieszę się jak dziecko a przeżywam tak że spać nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 u nas ta chwila trwa i trwa pan wykonawca stwierdził że lepiej nie demontować lasu bo na stropie stoją palety z bloczkami. co racja to racja las mi nie przeszkadza na razie mi już powoli zaczyna przeszkadzać po pierwsze chciałabym już zobaczyć parter. a po drugie przez to nie budują się ścianki wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 u nas ta chwila trwa i trwa pan wykonawca stwierdził że lepiej nie demontować lasu bo na stropie stoją palety z bloczkami. co racja to racja las mi nie przeszkadza na razie mi już powoli zaczyna przeszkadzać po pierwsze chciałabym już zobaczyć parter. a po drugie przez to nie budują się ścianki wewnętrzne u mnie są wymurowane wszystkie działowe przed stropem ( większość z nich co prawda jest nośnych więc musiały być) a teraz ci od stropu narzekają troszkę że mają więcej docinek przy deskowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 25.08.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu gratuluje lasu jeszcze chwila i on zniknie i dach będę miała cieszę się jak dziecko a przeżywam tak że spać nie mogę Spać to ja też nie mogę odkąd się buduję i forum poznałam: wieczorem kładę się późno bo nie mogę się oderwać od monitora, a rano się wcześnie budzę i jak zacznę rozmyślać to juz nie zasnę, a zawsze byłam śpiochem nad śpiochami... Aniu gratuluję lasu a przede wszystkim jego betonowej korony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu gratuluje lasu jeszcze chwila i on zniknie i dach będę miała cieszę się jak dziecko a przeżywam tak że spać nie mogę Spać to ja też nie mogę odkąd się buduję i forum poznałam: wieczorem kładę się późno bo nie mogę się oderwać od monitora, a rano się wcześnie budzę i jak zacznę rozmyślać to juz nie zasnę, a zawsze byłam śpiochem nad śpiochami... Aniu gratuluję lasu a przede wszystkim jego betonowej korony ja mam tak samo chociaż strasznym śpiochem nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.08.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu i ja dołączam się do gratulacji. Już niedługo zarys domku będzie widoczny. A o spaniu, to już nie wspomnę. Prawie w ogóle już nie sypiam. Jednak budowa wykańcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu i ja dołączam się do gratulacji. Już niedługo zarys domku będzie widoczny. A o spaniu, to już nie wspomnę. Prawie w ogóle już nie sypiam. Jednak budowa wykańcza. dzięki Edyś a ja w kwestii formalnej : czy to budowlane niedosypianie się kiedyś nadrabia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.08.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu i ja dołączam się do gratulacji. Już niedługo zarys domku będzie widoczny. A o spaniu, to już nie wspomnę. Prawie w ogóle już nie sypiam. Jednak budowa wykańcza. dzięki Edyś a ja w kwestii formalnej : czy to budowlane niedosypianie się kiedyś nadrabia ? Kiedyś mam nadzieję, że tak. Z tym, że zaraz po przeprowadzce, to znów będą takie emocje, iż zanim się przyzwyczimy, to minie trochę bezsennych nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu i ja dołączam się do gratulacji. Już niedługo zarys domku będzie widoczny. A o spaniu, to już nie wspomnę. Prawie w ogóle już nie sypiam. Jednak budowa wykańcza. dzięki Edyś a ja w kwestii formalnej : czy to budowlane niedosypianie się kiedyś nadrabia ? Kiedyś mam nadzieję, że tak. Z tym, że zaraz po przeprowadzce, to znów będą takie emocje, iż zanim się przyzwyczimy, to minie trochę bezsennych nocy. ta po przeprowadce to ja dopiero będę po nocach szukać w tych wszystkich pudełkach gdzie co jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 25.08.2008 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu i ja dołączam się do gratulacji. Już niedługo zarys domku będzie widoczny. A o spaniu, to już nie wspomnę. Prawie w ogóle już nie sypiam. Jednak budowa wykańcza. dzięki Edyś a ja w kwestii formalnej : czy to budowlane niedosypianie się kiedyś nadrabia ? Kiedyś mam nadzieję, że tak. Z tym, że zaraz po przeprowadzce, to znów będą takie emocje, iż zanim się przyzwyczimy, to minie trochę bezsennych nocy. ta po przeprowadce to ja dopiero będę po nocach szukać w tych wszystkich pudełkach gdzie co jest Też prawda. I jak ja do kibelka w nocy trafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.08.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Aniu i ja dołączam się do gratulacji. Już niedługo zarys domku będzie widoczny. A o spaniu, to już nie wspomnę. Prawie w ogóle już nie sypiam. Jednak budowa wykańcza. dzięki Edyś a ja w kwestii formalnej : czy to budowlane niedosypianie się kiedyś nadrabia ? Kiedyś mam nadzieję, że tak. Z tym, że zaraz po przeprowadzce, to znów będą takie emocje, iż zanim się przyzwyczimy, to minie trochę bezsennych nocy. ta po przeprowadce to ja dopiero będę po nocach szukać w tych wszystkich pudełkach gdzie co jest Też prawda. I jak ja do kibelka w nocy trafię. no to prawda czlowiek wyrwany nagle ze snu w nowym domu może mieć problem z orientacją w terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 25.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 żebym tylko na balkon zamiast do kibelka nie poszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 26.08.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Nie bójcie się dziewczyny Zapewniam Was że do kibelka traficie Ja tylko miałam problem, jak się przeprowadzałam, żeby nie pojechać do starego domku tylko do nowego Nie raz zapędziłam się w odwrotnym kierunku Ale Edyś to nie grozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 26.08.2008 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Mi też nie - to całkowiecie gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 a co ja mam powiedzieć jak drugi dom przy tej samej ulicy no przy najmniej kierunku nie pomylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 26.08.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Aniu i ja dołączam się do gratulacji. Już niedługo zarys domku będzie widoczny. A o spaniu, to już nie wspomnę. Prawie w ogóle już nie sypiam. Jednak budowa wykańcza. dzięki Edyś a ja w kwestii formalnej : czy to budowlane niedosypianie się kiedyś nadrabia ? Kiedyś mam nadzieję, że tak. Z tym, że zaraz po przeprowadzce, to znów będą takie emocje, iż zanim się przyzwyczimy, to minie trochę bezsennych nocy. ta po przeprowadce to ja dopiero będę po nocach szukać w tych wszystkich pudełkach gdzie co jest Też prawda. I jak ja do kibelka w nocy trafię. no to prawda czlowiek wyrwany nagle ze snu w nowym domu może mieć problem z orientacją w terenie Nie wiem jak Wy dziewczyny, ale ja z zamknietymi oczami o 3 rano trafie do lodówki po glizdki i białe robaki żeby żonki nie obudzić i szlabanu na wędkowanie nie dostać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.08.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 tak tak faceci to potrafią tak cichaczem nie tylko po robale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts