aniawmuratorze 09.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 to by się zgadzało bo nikogo w klasie nie mogła z tobą zidentyfikować. A moja córeczka zaczęła 0 ale w warszawie na razie. ale że kto taki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.09.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 to by się zgadzało bo nikogo w klasie nie mogła z tobą zidentyfikować. A moja córeczka zaczęła 0 ale w warszawie na razie. ale że kto taki? Kiedyś się zgadaliśmy że masz dzieci w szkole i jakoś tak wyszło ze myślałem ze z siostrzeńcem do klasy któreś chodzi ale nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 09.09.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Ten fajny biały pies to On czy Ona? on ale mamy też oną http://img148.imageshack.us/img148/4950/017pey.jpg . Jaka to rasa i czy będą też onięta??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2009 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gratulacje dom wygląda super łazienki super fajne (w moim typie ) . Kiedy wielki finał czyli przeprowadzka??? podpisuję się pod Gawełkiem... ... super! Masz drewniany blat? Jaki? Gdzie zamawiałaś kuchnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2009 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gratulacje dom wygląda super łazienki super fajne (w moim typie ) . Kiedy wielki finał czyli przeprowadzka??? podpisuję się pod Gawełkiem... ... super! Masz drewniany blat? Jaki? Gdzie zamawiałaś kuchnię? dzięki rasiu kuchnia by Ikea a blat i owszem drewniany brzozowy przykryty tekturą kupiony na próbę na parapet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 09.09.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 szczeniąt nie będzie tym niech zajmują się hodowcy przynajmniej wiadomo co z małej białej kulki wyrośnie a na moim podwórku leżą sobie futrzaki w typie owczarka podhalańskiego super przytulaśne chociaż zza płotu mogą się wydawać potworami z wielkimi zębami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Gratulacje dom wygląda super łazienki super fajne (w moim typie ) . Kiedy wielki finał czyli przeprowadzka??? podpisuję się pod Gawełkiem... ... super! Masz drewniany blat? Jaki? Gdzie zamawiałaś kuchnię? dzięki rasiu kuchnia by Ikea a blat i owszem drewniany brzozowy przykryty tekturą kupiony na próbę na parapet Meble super fajne! Jestem nieustanną miłośniczką Ikei, a blat to będzie blat czy parapet? Bo ja mało rozumna dziś jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.09.2009 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 na pewno nie będzie blatem a czy zostanie parapetem no cóż zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.09.2009 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 a miłośnicy Ikei będą mieli u mnie radochę cały dom w Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edmar70 10.09.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Czołem! Kuchnia juz widać, że będzie super. Ja też ostatnio dostałam szmergla na punkcie Ikei. Przez ostatnie 2 m-ce byłam juz chyba z 5 razy, i za każdym razem coś nowego mnie fascynuje. Nawet poczyniłam kilka zakupów. A kiedy planowany jest koncowy montaż, bo chcę mieć wgląd na tę kuchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 10.09.2009 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej Edys kuchnię składamy w weekendy ze ślubnym i czasami są to tylko 4 godziny tygodniowo bo zazwyczaj coś nam wypada niespodziewanego i super pilnego w wolne dni ale myślę że w ciągu 2 tygodni powinniśmy skończyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2009 Hej Edys kuchnię składamy w weekendy ze ślubnym i czasami są to tylko 4 godziny tygodniowo bo zazwyczaj coś nam wypada niespodziewanego i super pilnego w wolne dni ale myślę że w ciągu 2 tygodni powinniśmy skończyć A nie lepiej zorganizować mały zlocik, bo co 20 par rąk to nie dwie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.09.2009 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2009 za zlocikiem jestem jak najbardziej ale czy do mebelków mój mąż pozwoli nam się dotknąć to wątpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 12.09.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2009 Aniu, ladny domek się buduje. Bardzo ładny projekt wybraliscie a w srodku ten wykusz wyglada zachwycajaco. bede sledzic i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2009 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Witam Dorbi w modrzewiowych progach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 13.09.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2009 Z nowych wieści - nasz podopieczny Gral pojechał dziś donowego domku http://img151.imageshack.us/img151/8325/004vb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gawel 14.09.2009 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 "No i co... tynkarze dzisiaj nie przyjadą mają być w czwartek lub w piątek" Byle nie w Wielki wszystko bedzie gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 "No i co... tynkarze dzisiaj nie przyjadą mają być w czwartek lub w piątek" Byle nie w Wielki wszystko bedzie gites no osobiście szefuncio przyjechał mnie przeprosić że będzie musial dokończy robotę gdzieśtam gdzieśtam i pod koniec tygodnia zjawią się u mnie .............. no i niech spróbują nie przyjechać a o Wielkim Czwartku to proszę mi tu nie krakać idę pooglądać lodowki dla relaksu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.09.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 a miłośnicy Ikei będą mieli u mnie radochę cały dom w Ikei U mnie tez Ale powiem Wam ze moja znajoma kupila dom w Szwecji i po obejrzeniu zdjec stwierdzilam ze ma wszystko z Ikei i to takie sprzety jak z naszej Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 13:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ikea ma te same produkty we wszystkich sklepach na świecie są oczywiscie artykuły lokalne ale większość mozesz kupić w Warszawie, Berlinie czy Lizbonie bardzo lubię styl skandynawski, trochę sielskości i "wieśniactwa" w nowszym wydaniu chociaż obecnie wzory w Ikei są troche w kierunku lat 70 a to już nie moje klimaty oczywiście nadal są też rzeczy które chcialabym mieć u siebie Byłam u Ciebie Dorbie (tytuł Twojego dziennika zacheca i kusi ) ale do tej pory się nie ujawnilam masz piekne okna w salonie - ale więcej napiszę już Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts