nitubaga 14.09.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ania, ale Ty tam fajnie już masz !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.09.2009 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ikea ma te same produkty we wszystkich sklepach na świecie są oczywiscie artykuły lokalne ale większość mozesz kupić w Warszawie, Berlinie czy Lizbonie bardzo lubię styl skandynawski, trochę sielskości i "wieśniactwa" w nowszym wydaniu chociaż obecnie wzory w Ikei są troche w kierunku lat 70 a to już nie moje klimaty oczywiście nadal są też rzeczy które chcialabym mieć u siebie Byłam u Ciebie Dorbie (tytuł Twojego dziennika zacheca i kusi ) ale do tej pory się nie ujawnilam masz piekne okna w salonie - ale więcej napiszę już Ciebie Dzięki Aniu. Ja lubię te jasne meble, chcicalabym miec kanapy w kolorze kremowym, ale to na starość , tzn jak nie bede miec dzieci z czekoladkami w raczkach I polecam kanape Ektorp z Ikei bo mozna prac pokrowce - to tak a propos czekoladek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja u myszy a Ty u mnie stronkę otworzylaś podoba Ci się to super czekam na drzwi wewnętrzne bedą montowane w przyszły wtorek ale bedzie czadowo - najbardziej nie mgę się doczekać tych szerokich przeszklonych do salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Ikea ma te same produkty we wszystkich sklepach na świecie są oczywiscie artykuły lokalne ale większość mozesz kupić w Warszawie, Berlinie czy Lizbonie bardzo lubię styl skandynawski, trochę sielskości i "wieśniactwa" w nowszym wydaniu chociaż obecnie wzory w Ikei są troche w kierunku lat 70 a to już nie moje klimaty oczywiście nadal są też rzeczy które chcialabym mieć u siebie Byłam u Ciebie Dorbie (tytuł Twojego dziennika zacheca i kusi ) ale do tej pory się nie ujawnilam masz piekne okna w salonie - ale więcej napiszę już Ciebie Dzięki Aniu. Ja lubię te jasne meble, chcicalabym miec kanapy w kolorze kremowym, ale to na starość , tzn jak nie bede miec dzieci z czekoladkami w raczkach I polecam kanape Ektorp z Ikei bo mozna prac pokrowce - to tak a propos czekoladek ja mam teraz narożnik Ektorpa i 3 pokrowce do niego - super sprawa bo tych rączek w czekoladce dużych i małych jest u nas trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 14.09.2009 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 ja u myszy a Ty u mnie stronkę otworzylaś podoba Ci się to super czekam na drzwi wewnętrzne bedą montowane w przyszły wtorek ale bedzie czadowo - najbardziej nie mgę się doczekać tych szerokich przeszklonych do salonu a malowanko robiliście sami? i czym? i na jakie drzwi czekasz? i w ogóle to priva zaraz dostaniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 mój Tata nam maluje jest w tym niesamowity ma tyle cierpliwości do tych ścian na ścianach farba biała akrylowa - myślę że m. nie kupił nic drogiego i wyrafinowanego - zakup z castoramy a drzwi takie jak u Jasi np czyli Fiordy z Pol-skone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 do salonu bedą takie tylko podwójne 2x 80cmhttp://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/pa/hd/ejvw/pwzFBUQxpdBN64rxIB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.09.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Witam Aniu, piękne te drzwi do salonu będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.09.2009 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2009 Mam nadzieję że wyjdą fajnie tylko żeby fachowcy od montażu się spisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.09.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zajrzyj na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.09.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Zajrzyj na priv dzięki Nelli i mężu Nelli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.09.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Nie ma za co. Aniu, bardzo ładnie u Ciebie!!! Moje oczęta zatrzymały się szczególnie na dolnej łazience, a dokładniej - na umywalce Czy to Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 17.09.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 CześćAnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2009 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Nie ma za co. Aniu, bardzo ładnie u Ciebie!!! Moje oczęta zatrzymały się szczególnie na dolnej łazience, a dokładniej - na umywalce Czy to Ikea? tak to Ann z Ikei u nas zwana "poidłem dla konia" powiesiłam nisko ze względu na dzieci - jeśli się to nie sprawdzi będzie trzeba podnieść wyzej na razie nie mamy wody więc nie mogę za bardzo sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.09.2009 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 CześćAnia czesc Monia muszę zajrzeć do Ciebie i nadrobić zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.09.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 CześćAnia czesc Monia muszę zajrzeć do Ciebie i nadrobić zaległości u mnie przerwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.09.2009 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no i zaczęło się tynkowanie a raczej przygotowywanie do tynkowania pojawiły się rysztowania i folia na oknach ściany się szlifują i gruntują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.09.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cze Aniu my się przymierzamy do elewacji i mam pytanie jaki tynk wybrałaś, i czy dom ocieplałaś wełną czy styropianem bo nie mam czasu szukać a możesz też się namiarami na metę zakupową styropianu podzielić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 18.09.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no i zaczęło się tynkowanie a raczej przygotowywanie do tynkowania pojawiły się rysztowania i folia na oknach ściany się szlifują i gruntują oooo jak fajnie!!!!! Ja też tak chcem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.09.2009 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cze Aniu my się przymierzamy do elewacji i mam pytanie jaki tynk wybrałaś, i czy dom ocieplałaś wełną czy styropianem bo nie mam czasu szukać a możesz też się namiarami na metę zakupową styropianu podzielić wybrałam tynk silikatowo-silikonowy z Alpola zależało mi na konkretnym kolorze (spapugowany od znajomego ) cena 138 zł za wiadro 25kg styropian i takie tam (klej, siatka, narożniki) brałam w Kabex-ie (jast blisko i dowożą bez problemu) nie było najtaniej ale mąż chciał mieć styropian Organica (taki dalmatyńczyk) cen nie pamiętam, jak chcesz to sprawdzę ale kupowałam chyba w okresie najwyzszych cen na rynku w zeszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts