aniawmuratorze 18.09.2009 15:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 no i zaczęło się tynkowanie a raczej przygotowywanie do tynkowania pojawiły się rysztowania i folia na oknach ściany się szlifują i gruntują oooo jak fajnie!!!!! Ja też tak chcem!!!! zrobili 1 małą scianę na froncie kolor ma być widoczny jutro dzisiaj wygląda jak............. biały a miałbyć przypominam lekko szaro-niebieski podobno tynki silikatowo - silikonowe utrwalają kolor przez wiązania chemiczne i cośtam cośtam zobaczymy jutro najbardziej martwi mnie mój niesłowny stolarz nadal nie mam drzwi wejściowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.09.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Cze Aniu my się przymierzamy do elewacji i mam pytanie jaki tynk wybrałaś, i czy dom ocieplałaś wełną czy styropianem bo nie mam czasu szukać a możesz też się namiarami na metę zakupową styropianu podzielić wybrałam tynk silikatowo-silikonowy z Alpola zależało mi na konkretnym kolorze (spapugowany od znajomego ) cena 138 zł za wiadro 25kg styropian i takie tam (klej, siatka, narożniki) brałam w Kabex-ie (jast blisko i dowożą bez problemu) nie było najtaniej ale mąż chciał mieć styropian Organica (taki dalmatyńczyk) cen nie pamiętam, jak chcesz to sprawdzę ale kupowałam chyba w okresie najwyzszych cen na rynku w zeszłym roku dzięki Aniu ja też myślałam o Alpolu ale nie mają oliwki, przynajmniej w ich kolorystyce nie znalazłam my też chcemy dalmatyńczyka ale zastanawiam się nad tymi całymi szarymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.09.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 o styro całych szarych nic nie wiem niestety jak sobie przypomnę to wrzucę Ci namiar na tanich gości z tynkiem silikonowym jedyny minus uboga gama kolorystyczna ale może cos znajdziesz dla siebie alpol jakieś nowe kolory wprowadził ale zieleniami wogóle się nie interesowalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 18.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Aniu to przeprowadzka za pasem, skoro już tynki - czyli ostatni szlif Byłam dziś w Ikei i kupiłam łóżka i szafę - ciekawe jak pójdzie mi montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.09.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dasz radę Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.09.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Idę w dzienniku coś skrobnąc przed zaśnięciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Idę w dzienniku coś skrobnąc przed zaśnięciem pięknie naskrobałaś ślicznie wygląda domek Anuś a tak z innej beczki z czego macie podbitkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.09.2009 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Hej Pasiu podbitka PCV grafitowa - producent Bryza kupowana w Dachluxie w Wolicy Teraz mam drewnianą inie ma komu jej odnowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 20.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ,wykusz jest świetny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.09.2009 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Hej Pasiu podbitka PCV grafitowa - producent Bryza kupowana w Dachluxie w Wolicy Teraz mam drewnianą inie ma komu jej odnowić super, bo my rynny mamy też Bryza to i podbitkę dobiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.09.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 ,wykusz jest świetny witaj jessi wykusz nie ma żadnego uzasadnienia tzn uchodzi nim ciepło ale architektoniczne jest super i użytkowo również (ma się lepszy podgląd na bawiące się dzieci ale jak pisałam w dzienniku trzeba pilnować wykonawców żeby czegos twórzego w wykuszu nie zrobili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2009 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 chyba się przekręcę mam za wielu fachowców na budowie na raz jestem wstanie ogarnąć jedną brygadę ale 4 to lekka przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.09.2009 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 chyba się przekręcę mam za wielu fachowców na budowie na raz jestem wstanie ogarnąć jedną brygadę ale 4 to lekka przesada nie marudz, niejeden by tak chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2009 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 tylko dlaczego potem trzeba płacić to takie niemiłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aniu, ale jak już sobie pójdą do dopiero docenisz ten spokój, cisze i robotę skończoną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2009 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Aniu, ale jak już sobie pójdą do dopiero docenisz ten spokój, cisze i robotę skończoną wiem że kiedyś sobie pójdą ale dzisiaj jakoś straciłam wiarę w to że budowa się kiedyś skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Skończy, skończy się i zanim się obejrzysz zaczniesz kartony wypakowywać Ja już nie jedną noc spędziłam w nowym domu - bosko śpi się w nowym łóżeczku, na nowym materacu pod cieplutką kołdrą - na zewnątrz +5oC - w środku +15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Skończy, skończy się i zanim się obejrzysz zaczniesz kartony wypakowywać Ja już nie jedną noc spędziłam w nowym domu - bosko śpi się w nowym łóżeczku, na nowym materacu pod cieplutką kołdrą - na zewnątrz +5oC - w środku +15 ale Ci fajnie Gosia ja bym musiała dzieci wszystkie zabrać więc nawet nie próbowałam ale to pewnie cudowne uczucie rano obudzić się w SWOIM DOMU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 21.09.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Skończy, skończy się i zanim się obejrzysz zaczniesz kartony wypakowywać Ja już nie jedną noc spędziłam w nowym domu - bosko śpi się w nowym łóżeczku, na nowym materacu pod cieplutką kołdrą - na zewnątrz +5oC - w środku +15 ale Ci fajnie Gosia ja bym musiała dzieci wszystkie zabrać więc nawet nie próbowałam ale to pewnie cudowne uczucie rano obudzić się w SWOIM DOMU f a n t a s t y c z n e za to Ty za chwilę będziesz się tym cieszyć od razu z całą rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.09.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 czekam na to z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts