Moana 23.09.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Aniu, Ślicznie wygląda ta elewacja! Ale Ci zazdroszczę. Jak masz doła i myślisz, że budowa nigdy się nie skończy, to pomyśl o nas - my jeszcze nie zaczęliśmy, tylko ślinimy się na tego Modrzewia pięknego... Ale wierzę, że i nam się uda kiedyś A jaki to będzie hardcore z bliźniakami pod pachą - strach się bać Trzymam kciuki za jutrzejszy montaż drzwi i z niecierpliwością czekam na fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.09.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Doberek Aniu jeszcze trochę i będziesz mieszkać tylko się małą chwilkę musisz pomęczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.09.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Dzień doberek Będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.09.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Aniu, to dzisiaj drzwi przyjeżdżają ??? Piękną elewację masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.09.2009 17:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 No to trzeba by dziennik uzupelnić Cześć dziewczyny wreszcie weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 25.09.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Aniu, Ślicznie wygląda ta elewacja! Ale Ci zazdroszczę. Jak masz doła i myślisz, że budowa nigdy się nie skończy, to pomyśl o nas - my jeszcze nie zaczęliśmy, tylko ślinimy się na tego Modrzewia pięknego... Ale wierzę, że i nam się uda kiedyś A jaki to będzie hardcore z bliźniakami pod pachą - strach się bać Trzymam kciuki za jutrzejszy montaż drzwi i z niecierpliwością czekam na fotki. cieszę się że się podoba a jak znajdziecie chwilkę czasu to zapraszam oczywiście drzwi wyszły super ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 25.09.2009 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Aniu, pieknie z tymi drzwiami. Nam tez sie one podobaja, ale jak juz sie ma sciany i wszsytko w kolorze drewnianym/bezowym, jakos nam nie pasuja juz te drzwi, choc ladne sa i ladnie wygladaja z bialymi listwami. Juz analizowalismy to w te i wewte i chyba jednak beda jakies drewniane A bardzo ladnie wyglada wasz domek z ta szara jasniutka elewacja, bardzo ladna jest. I lazienka tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 25.09.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Ania, aż się boje zapytać co znajduje się w wannie dom- cudny jest tak przestronnie i domowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.09.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Wannie jest coś czego baaardzo się brzydzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 28.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no czeeeść! elewacja-rewelacja! wystarczy? naprawdę wyszło świetnie! i pięknie z ramkami! drzwi wewnętrzne oczywiście miodzio gdzie prowadzą te podwójne przeszklone? a na zdjęcie zewnętrznych czekam niecierpliwie! łazienki bardzo ładne, płytki w dolnej szczególnie mi się podobają, pokaż więcej! pozdrawiam Cię, życzę Ci wytrwałości na finiszu i czekam na ciąg dalszy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 28.09.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hejka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 28.09.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ależ pięknie!!! Już mnie przegoniłaś, a to podobno ja już mieszkam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.09.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ależ pięknie!!! Już mnie przegoniłaś, a to podobno ja już mieszkam! tak mówisz bo poddasza nie widziałaś tam ciągle goły beton i pierdzielnik o garażu i altanie nie wspomnę ale na parterze jest już całkiem calkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.09.2009 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no czeeeść! elewacja-rewelacja! wystarczy? naprawdę wyszło świetnie! i pięknie z ramkami! drzwi wewnętrzne oczywiście miodzio gdzie prowadzą te podwójne przeszklone? a na zdjęcie zewnętrznych czekam niecierpliwie! łazienki bardzo ładne, płytki w dolnej szczególnie mi się podobają, pokaż więcej! pozdrawiam Cię, życzę Ci wytrwałości na finiszu i czekam na ciąg dalszy! Jasiu lejesz miód na moje serce nie wiedziałam że końcówka budowy tak mnie wyczerpie i na dokładkę wszędzie z malym Jeremim na rękach podwojne przeszklone drzwi są na wprost wejścia i prowadzą do salonu a obok pełne drzi do kuchni jestem bardzo zadowolona z tego wyboru - szczegolnie przeszklone drzwi prezentują się super mają niestety jeden minus - maluchy lizą i paciają rączkami szyby porobię trochę fotek to wrzucę cociaż lazienka na dole jest bardzo mała więc możliwości focenia są skromne Buziaczki dla Tosinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.09.2009 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Hejka! cześć Monia dobrze że zima idzie Twój super trawnik nie będzie mnie tak raził po oczach (marzę o takim ale niestety zieleń dopiero na wiosnę zawita na nasz księżyc ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 29.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Hejka! cześć Monia dobrze że zima idzie Twój super trawnik nie będzie mnie tak raził po oczach (marzę o takim ale niestety zieleń dopiero na wiosnę zawita na nasz księżyc ) też będzuesz miała hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Hejka Aniu, dawno nie byłam u Ciebie, a tu pięknie masz wykończenie domku i drzwi - takie lubię też kiedy się wprowadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 29.09.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Anuś, piękna elewacja, domek się prezentuje rewelacyjnie i środeczek tez niczego sobie, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 29.09.2009 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.09.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 Aniu ale u ciebie piknie elewacja wyszla super, lazienka zapowiada sie pieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts