lidszu 07.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Cześć Aniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Och, jak pięknie stronkę rozpoczęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.10.2009 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 przepieknie Lidszu a mnie nerwy ponoszą bo koza nie podłączona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 14.10.2009 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Aniu, śliczny dom. A już zupełnie urzekły mnie Twoje wewnętrzne drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.10.2009 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 cieszę się że Ci się podobają drzwi jest trochę domów forumowych w których pojawiły się Fiordy z pol-skone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 14.10.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Doberek z zasypanego śniegiem Bemowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 14.10.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.10.2009 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 cześć Magi cześć Duchu czy Was też tak zasypało próbujemy podłączyć kozę na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.10.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 zima sypie białe draństwo, na chodnikach mazia Niech no poczeka do grudnia Potem w Boże Narodzenie będzie czarno i plucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.10.2009 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Wczoraj biegałam i ratowałam młodą akację przed połamaniem zasypywał ją śnieg i mimo że ma swoj palik to przeginala się niebezpiecznie w stronę ziemi KOZA podłączona od wczoraj ! Gosik mam nadzieję że wna Boże Narodzenie posypie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.10.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 też mam nadzieję, że na święta biało będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Hej Aniu! Przeprowadziliście się już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 17.10.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 przeprowadzka to chyba za jakiś miesiąc ale zaczelam dziś sortować i pakować rzeczy (cześć książek i ubrań ) masakra ile tego człowiek potrafi nazbierać przez lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.10.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 przeprowadzka to chyba za jakiś miesiąc ale zaczelam dziś sortować i pakować rzeczy (cześć książek i ubrań ) masakra ile tego człowiek potrafi nazbierać przez lata Wiem coś o tym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moana 18.10.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Coś ostatnio nic się w dzienniku budowy nie pojawia... Domyślam się, że jesteś na maksa zajęta pracami wykończeniowymi i szykowaniem do przeprowadzki. Ale za to jak już wrzucisz nowe fotki to nam wszystkim szczęki opadną Miłej niedzieli, pa pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 przy wykończeniówce trudno o nowe zdjęcia niestety robimypodłogę na górze ale jak tylko coś się pojawiazaraz zakrywamy kartonami żeby się nie zniszczyło więc tylko podłogi usłane kartonami mogę cykać Jest koza w salonie ale cały komin ubrudził się przy kuciu a potem wylepianiu dziury w którą wchodzi rura do komina więc czekam aż będzie zamalowane by wrzucić do dziennika ostateczną wersję skończona jest sypialnia na dole http://img137.imageshack.us/img137/1167/005va.jpg brakuje tylko listwy przypodłogowej pokój zastawiony jest obecnie meblami różnej maści które czekają cierpliwie na dzień przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2009 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2009 Coś ostatnio nic się w dzienniku budowy nie pojawia... Domyślam się, że jesteś na maksa zajęta pracami wykończeniowymi i szykowaniem do przeprowadzki. Ale za to jak już wrzucisz nowe fotki to nam wszystkim szczęki opadną Miłej niedzieli, pa pa! Moana może się wybierzecie do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 19.10.2009 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień doberek z poniedziałku-miłego dzionka! ANiu śliczna podłoga! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.10.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Aniu piękną sypialnię masz Czy będzie na dodatek z niej wyjście na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2009 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2009 Dzień dobry dziewczyny ...... jak ja nie lubię poniedziałków ale nie ma co marudzić trzeba się brać do roboty Gosiaczku dobrze zauważyłaś z sypialni jest wyjscie na taras (którego jeszcze ne ma ) ale jak będzzie to poranna kawa obowiązkowo na tarasie w piżamie oczywiście nie zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts