ArtMedia 05.09.2003 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Witam. Czego lepiej użyć do uszczelnienia połączenia izolacji (tynku cienkowarstwowego) ściany dwuwarstwowej z oknami, uszczelnienia innych szczelin itp? Dokładnie chodzi mi o Fasrock Rockwool-a. Niby radzą silikon, ale niektórzy producenci akryl...Będzie malowane farba silikonową, więc "chłopska" logika podpowiada także silikon... Sebastian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tom soyer 08.09.2003 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2003 nie wiem czy sylikon przyjmuje farbe silikonowa ale malowuje sie na pewno lepiej akryl. poza tym niemcy stosuja specjalna mase do uszczelniania przesterzeni miedzy oknem a murem (zarowno na zew i wew). Nie wiem tylko na jakiej bazie jest ta masa zrobiona. Widzialem cos takiego w niemczech firmy Henkel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts