cassie 02.04.2008 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 jedzie ktos? czy Murator wystawia silną reprezentację na mistrzostwach? na pewno trudno bylo wyrwać bilety z PZPN, ale jesli komus sie udalo, na pewno bedzie to wynagrodzone atrakcjami na stadionach. oczywiscie jesli Orly niebeda grac tak fatalnie jak ostatnio maja w zwyczaju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 02.04.2008 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Dwie noce spędzone na stronie kupbilet.pl niestety poszły na marne pozostaje więc kibicowanie przed TV. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 03.04.2008 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 dziś chyba odbyło się ostatnie losowanie biletów organizowane przez PZPN, prawda? rozlosowali dodatkowy tysiąc biletów. może sę komuś poszczęściło. a jeśli nie, to rzeczywiście pozostaje kibicowanie sprzed TV, ewentualnie nadzieja na bilet wylosowany w konkursie jakiejś firmy, bo chyba każda większa firma robi teraz dla klientów konkurs z biletami na euro w roli nagród. taka nadzieja ostatniej szansy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 04.04.2008 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 He he, co racja, to racja. Ja na ten przykład przymierzam się do stanięcia w szranki na stronie http://castrolindex.pl Wymagana jest wysoka znajomość piłki nożnej, nie będzie łatwo, ale może coś wskóram? Wiem, że głupia nadzieja, ale żal byłoby położyć lagę na wszystkim i nie pojechać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 09.04.2008 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 konkurs na boku, ale jakie wysmienite statystyki piłkarskie są na tej stronie! szalenie szczegółowe! nawet można sprawdzać odległość między piłkarzami na boisku! świetne, naprawde. rozumiem, że te dane przydają się, jak się startuje w konkursie, tak? na ich podstawie wybierasz te najlepszą jedenastke? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 10.04.2008 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Zasadniczo tak,. Chodzi o to, żeby przewidzieć wybór, jakiego na podstawie tych samym danych dokonają eksperci piłkarscy, m.in. w skład jury wchodzi Wenger. Więc nie jest to taka łatwa sprawa, hopsiup. Myślę, że ilu nas tu jest na forum, tyle różnych odpowiedzi by padło. Masz jakieś typy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 11.04.2008 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 hm, własnie się nad tym zastanawiałem...może Podolski - Toni - Sneijder - Camoranesi - Rosicky - Maniche - Hetinga - Tamas - Ignacewicz - Pospech - Buffon? miałem klopoty z obrońcami:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 u mnie zalogowani wszyscy wokol i nici też. Ani do Niemiec ani teraz, kurcze. Ale mój niemiecki kumpel cos mi po cichu obiecuje. Do jego córy chadza w konkury jakiś tenisista z wyższej półki i obiecał że załatwi coś z puli sponsorskiej. Oczywiście na Niemców i na Austraków niestety nie, ale za to na Chorwatów kazał być dobrej myśli. Jakby co nadzieja umiera ostatnia przecież, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassie 14.04.2008 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 oo, szczęsciarz. my nie mamy takich dojść. przynajmniej ja. ale gdyby nie daj boże coś miało nie wyjść, zawsze możesz się poratować konkursem. masz może, jako kibic, kandydaturę na najlepszą jedenastkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 W Lidlu zakupy można zrobić albo jest jeszcze kilka innych sposobów, np Oto one: Promocja piwa Tyskie: http://www.tyskiepromocja.pl/index_1.html Promocja oleju Castrol: http://media.netpr.pl/notatka_95286.html?changeLocale=PL Promocja piwa Carlsberg (rusza 20 marca) http://www.carlsberg.pl/ Konkurs gazety dziennik.pl i firma Continental http://www.dziennik.pl/sport/euro-2008/article136147/Wygraj_bilety_na_EURO_2008.html#reqRss Promocja karty MasterCard: https://www.3636.pl/ Promocja telewizorów JVC (gra zręcznościowa): http://www.jvc.pl/ Gry zręcznościowe, gdzie najlepsze wyniki wygrywają bilety: http://www.ContiFanWorld.com ja chyba zacznę pić morze piwa i kupie szybko ze 3 telewizory JVC - bo na grach zręcznościowych odpadam - niestety - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 14.04.2008 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2008 ale dzieki za nowy link. muszę spróbować. Tylko poczekam do piatku jak synek wróci z Krakowa. Na AWF-ie jest ale trafia gęsto jak obstawia u bukmacherów. Obaj siądziemy i zrobimy (z podpórką) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jose33 15.04.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Mieszkańcy Klagenfurt w którym odbędzie sie mecz Polska-Niemcy są zaniepokojeni bo polscy kibice kojarzą im sie tylko z rozróbami na stadionach.Biedacy spodziewają sie najazdu samych łysych w dresie i w szalikach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.04.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 no przecież to Castrol, he,he wymieniałem go też i sprawdzałem, no tak. Pamietajcie jeszcze o wymianie oleju. Trzeba go kupić. Wszyscy jeździmy na Castrolu od dziś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zagłoba 15.04.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 He he, mnie również odpowiada opcja wypicia morza piwa. Zdecydowanie najprzyjemniejsza z metod, choć przy braku umiaru wyjdzie równie kosztownie jak kupno trzech telewizorów. Co do tych piłkarzy to u mnie całe biuro debatuje o wyższości Coupeta nad Lehmannem. Można to nazwać pracą kolektywną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.06.2008 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Szaliki gotowe? Kapelusze na głowie? Trąbka w ręku? Jak przygotowania do pierwszego meczu Polska-Niemcy? Na pewno wygraja Polacy!! Tylko nie wiadomo po której stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.06.2008 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Oooo leeee, ooo leee, ooo leee,ooo leee nie damy sieeeee,nie damy sieeeee..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 08.06.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 ja ci dam po ktorej stronie ! 2:1 dla naszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodzio_g 08.06.2008 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 śniło mi sie że Klose strzelił gola ....samobójczego to dobrze czy źle ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.06.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 co by te boroki zrobili bez Poloków? .... Podolski,Klose, Kubica....Ale z Austrią to musi być 5:0 !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.06.2008 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2008 styknie jak wygrajom dwa razy po 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts