przmslw 05.09.2003 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2003 Witam Gdzieś obił mi się o oczy produkt w postaci płyt styropianowych ukształtowanych tak że mają spadek 2% (czyli powirzchnia górna i dolna nie jest równoległa, ale tworzą klin - mętne te moje opisy ale jakoś nic lepszego mi do głowy nie przyszło ). Płyty takie można stosować jako ocieplenie balkonu i nie trzeba by robić warstwy spadkowej. Niestety nie mogę teraz znaleźć producenta. Czy ktoś spotkał się z tym i mógłby mi pomóc? -- Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.09.2003 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2003 Znam adres do producenta klinów styropianowych ( wymiary na zamówienie) - e-mail: [email protected] Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts