Dakira 03.04.2008 01:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Witam,Adoptujemy poddasze, mamy już pewne koncepcje, warianty, które chcielibyśmy jeszcze przemyśleć, i rozglądamy się w sprawie wizualizacji tych pomieszczeń. W związku z tym chciałbym zapytać o ceny i rodzaje wizualizacji wnętrz, a konkretnie poddasza kt. adaptujemy. Nie jestem zbyt biegły w tym temacie, ale wstępnie dowiedziałem się tylko, że są wizualizacje w kt. można wirtualnie "chodzić" i są też jakieś fotorealistyczne wizualizacje statyczne, robione na jakimś "studiu3D". Jaka jest między nimi różnica, jak kształtują się ceny i na którą lepiej się zdecydować. Może też jakieś przykłady?Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
patka 05.04.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 robie reklame programy ktory mam(nie jestem zwiazana z firma) ale polecam ci za 70zl program twoje studio projektowe czy jakos tak firmy techland. Latwy w obsudze chodzisz w nim po domu i robisz wszystko co chcesz. Oczywiscie jak masz nikle pojecie o pragramach. Wejdz na ich strone i zobacz.Ja uzywalam do swojego domku i jestem zadowolona do tego mozna robic makiety. A w tej cenie nikt ci takiej wizualizacjinie zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts