domi.pudlo 03.04.2008 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Poszukuje takiego wypelnienia sciany ??? Znalazlem to w sklepie z ubraniami... a chcialbym zaadoptowac do mojego pokoju ? Gdzie moge to znalezc ???? http://images24.fotosik.pl/189/fbed9d36a7d31632.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.04.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 w takim razie widziałes to na zywo? dotykałes? dla mnie wyglada ja drewno, albo kamień,widzialam podobny 1m ok 700zł tez w takich paskach.Są tez jasne .... widziałam to w sklepie z kafelkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ptysia 04.04.2008 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 mi to wyglada na parkiet przemysłowyhttp://www.podlogiswiata.pl/images/podlogi/mozaika-01-b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GGGosik 04.04.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dokładnie, przemysłówka, tylko kładziona na ścianie. Moja szwagierka ma przemysłówkę położoną na ściance z jednej strony wyspy kuchennej i wygląda do ładnie i ... trzyma się nawet PS. Tylko tutaj widać większe paski drewna....hmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaszczurka 04.04.2008 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Dokładnie, przemysłówka, tylko kładziona na ścianie. Moja szwagierka ma przemysłówkę położoną na ściance z jednej strony wyspy kuchennej i wygląda do ładnie i ... trzyma się nawet PS. Tylko tutaj widać większe paski drewna....hmm... byc moze ale zwroccie uwage na to jak nierowno jest połozona ,widzialm kamien -okładzine scienna identyczna.Dlatego sie pytalam czy widzial to na zywo? czy dotykal wtedy wszystko jasne albo parkiet albo kamien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts