onna 03.04.2008 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 widzę że w wielu przypadkach kompakt przegrywa z wieszanym Wc ze względu na zakamarki trudne do mycia... Ja niestety jestem skazana na kompakt z powodu pionowego odplywu, dlatego zorganizowałam poszukiwania takiego, który by nie miał zakamarków (pionowe przynajmniej rury nie mają Jeden sensowny to Impuls z KOŁA - czy ktoś taki użytkuje? Nie mogłam go zobaczyć w środku, a zakamarki w środku tez mi się nie uśmiechają ( tak a np Madalena z ROCA) Może wklejcie tu kompakty jakie macie, im tez sie nalezy sesja fotograficzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zetka 03.04.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Mi podoba sie kompakt roca hallhttp://www.mags.pl/okladki/6833.jpg tani nie jest ale fajny, staneło jednak nad podwieszaną miską Poza tym roca ma sporo kompaktów bez zakamarków (dama senso compacto, happening, sidney...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts