Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

gupi mąż, gupia żona

bobiczek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 81
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Bobiczek, ludzie się zmieniają, a 20 lat to kupa czasu. Ponoć co 7 lat zmienia sie całkowicie nasza konstrukcja psychiczno-fizyczna. (Wyczytałam te mądrości gdzieś, sama nie wymyśliłam).

Ja mam za soba dokłądnie połowę twojego stażu, ale kiedyś lubiliśmy chjodzic na imprezy i do knajpki. Lubiłam napić sie wódeczki, a teraz wyobraź sobie, że wódka mi nie smakuje. :roll: Zmieniłam się. Tak samo pewnie twoja żona i ty też.

Dlatego jak dotejpory lecialem cyklem 7letnim..... :D

A mnie sie marzy po 18 latach małżeństwa przerobienie kredytu hipotecznego na wakacyjny i ucieczka na Bahama gdzie nikt by mnie nie znalazł ,a mój mąż poczułby sie wreszcie wolny ,niezależny i nie poganiany (może niepodganiany)whatever

a ja mogłabym usnąć spokojnie w ciepłych falach Morza Sargasowego czy co tam mają, dziecko zabrałabym ze sobą niechaj ,serfuje i nie przejmuje się niczym i tak do końca świata....

Bardzo mi się ten pomysł podoba bo- kariery już nie zrobię a żaden szanujący się milioner nie weźmie mnię w ramiona(co jest moim skromnym marzeniem) ,a budowa , wiadomo -kupa nerwów i moc depresji -nie zawsze ma happy end , i biorąc pod uwagę wszystkie przestrogi fruwające na tym forum czeka mnie tylko .. sami wiecie co

To już chyba jakaś epidemia jest ....

-ostatnio słyszałem - że pierwsze małżeństwo jest jak naleśnik

zawsze nie-wychodzi ...

tak mówią Ci ci ich smażyć nie potrafią !!!!

Dokładnie, mi też parę razy naleśnik zaczynał przypalać ale w porę przekręciłam :wink: Trzeba być czujnym.

Chociaż mówią, że jak mąka byle jaka to żadne ciasto nie wyjdzie :roll:

zawsze nie-wychodzi ...

To chyba w sensie : "...jak pierwszy nalesnik..."

Bo rzadko kiedy w/w sie udaje...

pozdrawiam

zawsze nie-wychodzi ...

To chyba w sensie : "...jak pierwszy nalesnik..."

Bo rzadko kiedy w/w sie udaje...

pozdrawiam

To chyba było do mnie. Jeśli tak to u mnie cały czas pierwszy naleśnik. Tfu, tfu, na psa urok, zeby nie zapeszyć :wink:

według mnie .... remonty i naprawy kosztują więcej wysiłku :lol:

po prostu czasem remont kosztuje więcej niż zbudowanie "nowego", a czasem nie ma już czego remontować :wink:

no i pozostaje hasełko, że dwa razy do tej samej rzeki.... :roll:

niekoniecznie musi być stary....mógł być wybudowany bez namysłu, bez pomysłu- z przymusu bo coś trza było wybudować a nie bardzo wiem co :wink: ...a teraz, po latach okazuje się że wcale nam to nie pasuje i chcemy zupełnie czegoś innego :D

niekoniecznie musi być stary....mógł być wybudowany bez namysłu, bez pomysłu- z przymusu bo coś trza było wybudować a nie bardzo wiem co :wink: ...a teraz, po latach okazuje się że wcale nam to nie pasuje i chcemy zupełnie czegoś innego :D

.........jednak po latach.. wiemy doskonale kiedyś mielismy inny "wzrok".. :D

Gość elutek

znam osobiście parę, która rozwiodła się, a potem, po ok. 3 latach

jeszcze raz pobrała i żyją sobie zgodnie i szczęśliwie :)

a o innej parze właśnie wczoraj dowiedziałam się, że jak kilka lat temu nie było

między nimi dobrze to rozwiedli się, a po jakimś czasie znów zamieszkali ze sobą

/bez ślubu 8) / i teraz gruchają sobie jak dwa gołąbki... :lol: