xpres 04.04.2008 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 witajcie,chce ubiezpieczyc dom w jakiejs firmie zrobic to szybko i bezproblemowo,mam nowy domek, wykonczony 165 m2, mieszkam w Jaroslawiu na Podkarpaciuprosze o opinie i doswiadczeniadzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 04.04.2008 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 WitamNie wiem, czy da sie to zrobic tak na szybko, bo trzeba dokladnie przeczytac warunki, a te sie roznia miedzy towarzystwami. I wybrac takie ktore najbardziej nam odpowiada. Ja mam HDI, poniewaz ma oferte najbardziej mi odpowiadajaca. Jest jednym z niewielu towarzystw (wiem jeszcze o Hesti) ktore wyplacaja odszkodowanie w przypadku np samoistnego zawalenia sie drzewa (czyli np. nie bedacego skutkiem wichury). Dla mnie byl to warunek konieczyn przy wyborze ubezpieczyciela. Wczesniej mialem w Compensie, ale oni nawet nie maja takiej opcji za doplata.HDI wybralem w zeszlym roku dzieki poradom forumowego multibrokera, ktory polecal to Towarzystwo jako takie ktore ma najbardziej rozbudowana oferte.pozdrawiamKonrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts