Bartek-Andromeda 04.04.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Osobie zdecydowanej na zaciągnięcie kredytu hipotecznego w GE Money Bank odstąpię kupon uprawniający do otrzymania preferencyjnych warunków kredytu. Jako klient GE Money otrzymałem kupon w ramach akcji Polecasz-Zarabiasz. Kupon jest imienny - nie oczekuję z tytułu jego przekazania korzyści. Liczę tylko na uczciwość osoby której go przekaże, iż faktycznie zawrze umowę z bankiem. Na podstawie przekazania tego kuponu jedna z moich rat zostanie po prostu obniżona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wrobela 04.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A jakie to są "preferencyjne warunki"? Interesuje mnie kredyt we CHF. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek-Andromeda 04.04.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Nie mam pojęcia proponuję zadzwonić na infolinię albo nawet osobiście się skontaktować z biurem i podpytać. Kiedy ja brałem u nich kredyt, jego warunki oceniłem jako najlepsze dla mnie, nawet bez tych preferencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek-Andromeda 08.04.2008 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Już wiem - okazując taki kupon bank bierze na siebie wszelkie opłaty i sprawy związane z załatwieniem księgi wieczystej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts