salamandrazoha 04.04.2008 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam serdecznie, właśnie kupiłam mieszkanie w Warce, na drugim piętrze, deweloper zaproponował mi dokupienie strychu nieużytkowego. Strych ten jest bez tynków i podłóg i instalacji, dach nie ocieplony, ale okna są. Mam pytanie jaki jest koszt wykończenia standardowego tynki, wylewki pod posadzki, ocieplenie dachu itp. Strych ma powierzchnię 50 m2. Ponadto mam pytanie gdzie mam się udać po projekt aby zaplanować połączenie mieszkania ze strychem, chodzi mi przede wszystkim o taką aranżację - gdzie zamontować schody. Które ściany zostawić a które wyburzyć. Mieszkanie w projekcie ma 2 pokoje i aneks kuchenny. Szukam kogoś kto mi rozrysuje jak najlepiej to wszystko zorganizować. Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts