lump praski 19.04.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 Eeeee, gruba przesada. .....bywa sie w miejscach gdzie moze dostac kule w leb wychodzac z domu .....albo nawet we wlasnym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
2112wojtek 19.04.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 .....bywa sie w miejscach gdzie moze dostac kule w leb ..... Nie "bywa się w miejscach", tylko "chadza się..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 19.04.2008 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2008 W pewnych miejscach sie bywa a do innych sie chadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.04.2008 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 W pewnych miejscach sie bywa a do innych sie chadza. Ty podobno ino specerujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2008 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 Hm...Barbossa...nie bądź taki i napisz w końcu Panu Bobiczkowi z czego masz wybudowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 26.04.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 no to siupmieszkam w 3W z maxa (co jest izolacją nie wiem, chyba styro)zimą ciepły, latem chłodny, nieporównywalna "atmosfera" tyle, żena poddaszu sp.. izolacja term, folia, dobrze, że nie przeciekaz tego powodu brak wykraplania się pary na oknach, pomimo braku grzejników pod nimidach deskowany, gont bitumiczny na razie 10 lat bez zastrzeżeń nie ja to budowałem, nawet nie widziałem jak budująjak mówi przysłowie: piekarz głodny chadzi co jeszcze chcielibyście wiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.04.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 co jeszcze chcielibyście wiedzieć? - może cv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.04.2008 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 noż kurrrde...trafia się niepowtarzalna okazja....Barbossa - skoro już się wywnętrzasz to poproszę: wzrost waga kolor włosów kolor oczu wiek upodobania muzyczne stan cywilny zainteresowania /hobby zdjątko mile widziane ...ale niekoniecznie ...na zlocie sobie Ciebie pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 27.04.2008 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 zdjątko mile widziane ...ale niekoniecznie ...na zlocie sobie Ciebie pooglądam Słusznie. Z reguły avatar z facjatą upiększa rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 27.04.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 dokładnie...jestem tego najlepszym przykładem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.04.2008 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a ja tak sobie wyobrażam ob. Barbossę i jego mieszkanko:http://www.fitbuff.com/wp-content/uploads/2007/10/caveman.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 28.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 a ja tak sobie wyobrażam ob. Barbossę i jego mieszkanko: http://www.fitbuff.com/wp-content/uploads/2007/10/caveman.jpg Bardzo ekologiczne. Oby się tylko Neandertalczyk nie pogniewał na takie porównanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 29.04.2008 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 noż kurrrde...trafia się niepowtarzalna okazja....Barbossa - skoro już się wywnętrzasz to poproszę: wzrost waga kolor włosów kolor oczu wiek upodobania muzyczne stan cywilny zainteresowania /hobby zdjątko mile widziane ...ale niekoniecznie ...na zlocie sobie Ciebie pooglądam 180 90-110 - kwestia roboty blond ( chociaż zazwyczaj do 3mm - koloru nie widać) blue dorosły armia, kult, janerka, ksu,proletariat, tomek lipiński, yello, stabbinng westward, apollo 440, die artz, rammstein, i inne - generalnie, to co w uchu zostaje zajęty, nieubezwłasnowolniony, niezaobrączkowany żagle, akohol, młode niunie fotki nie opublikuję, po co macie Dziewczęta piszczeć normalny przeciętniak, szarak czyli nie ma co się podniecać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 29.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 dziękuję bardzo za informacje a skromność to widzę...hm...wrodzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frykow 02.05.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 armia, kult, janerka, ksu,proletariat, tomek lipiński, yello, stabbinng westward, apollo 440, die artz, rammstein, i inne - generalnie, to co w uchu zostaje zajęty, nieubezwłasnowolniony, niezaobrączkowany żagle, akohol, młode niunie O w mordę, a ja cię za zgreda z wrodzonym bezguściem miałem. Wybacz mi to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.05.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no "niunie" ? jak tam? pasuje taki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 02.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 lubie die artz ....i niunie ....i tez mam 180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.05.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 lubie die artz ....i niunie ....i tez mam 180 no to co.... pozostaje życzyć "buzi-buzi" też mam 180 - gdzie?????????? (słabo sformułowane - tak z ciekawości ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 02.05.2008 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Barbossa!!!!!!!!Rammstein i Yello????Gdzie Rzym gdzie Krym? kurczaki...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lump praski 02.05.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 Niunie i tak na to jak na lato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts