ila66 02.05.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 też mam 180 - gdzie?????????? (słabo sformułowane - tak z ciekawości ) nieeeee , no tam , to mam wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 02.05.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2008 no proszę....kolejni skromni co do muzyki...jest ktoś w moich klimatach? Iron Maiden, Metallica , Blind Guardian, Megadeth... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nastka79 03.05.2008 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 no proszę....kolejni skromni co do muzyki...jest ktoś w moich klimatach? Iron Maiden, Metallica , Blind Guardian, Megadeth... ? Jam jest, czasem nawet ostrzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 03.05.2008 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 dobrze wiedzieć, że nie jestem odosobniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 04.05.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Barbossa!!!!!!!! Rammstein i Yello???? Gdzie Rzym gdzie Krym? kurczaki...... eeech, nie ma to jak Rammstein, noc i ostra jazda trasą Olsztyn - Ostróda (a raczej było, bo podobno wyprostowali już ), kto robił kiedyś tę trasę, powinien zrozumieć ps zapomniałem o De Press (szczególnie starsze) było kilka fajnych kawałków z 1982/1983 (jeżeli dobrze pamiętam), miałem na kasecie, podle nagrane (z koncertu?), była tam taki jeden, którego nigdzie indziej nie słyszałem, zajebisty: kasetę zaj... mi jakiś sku.. z samochodu może ktoś ma takie nagrania z początku ich kariery? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 04.05.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Mogę pomóc w zakresie : De Press - Dwie tęsknoty De Press - Sleboda De Press - 3 potocki De Press - Potargano chałupa De Press - Russian party De Press - Odpocząć wreszcie De Press - On the other side De Press - Product De Press - Block to block też kiedyś namiętnie słuchałem, zresztą czasem włączę sobie i teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 11.05.2008 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 ogolnie barabosa jest spoo czasem przypitoli postem ale jak ktos sie prosi to czemu nie trzym sie barabosa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 12.05.2008 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 ogolnie barabosa jest spoo czasem przypitoli postem ale jak ktos sie prosi to czemu nie trzym sie barabosa pozdrawiam Barbossa nie jest w porzo, bo miał serwisować mietły, a się opiernicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 12.05.2008 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Słusznie i naukowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.05.2008 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 zapomniałem o De Press (szczególnie starsze) było kilka fajnych kawałków z 1982/1983 (jeżeli dobrze pamiętam), miałem na kasecie, podle nagrane (z koncertu?), była tam taki jeden, którego nigdzie indziej nie słyszałem, super: kasetę zaj... mi jakiś sku.. z samochodu może ktoś ma takie nagrania z początku ich kariery? Tez miałem kiedyś ich kasetę ale gdzies zaginęła wraz z kasetą zespołu "zacier" - ktoś pamięta taki zespół? Kazik chyba maczał w tym palce. Zreszta potem KNŻ spiewał "jestem odpadem atomowym" A De Press: "Wysedł Jasiek łącke kosić, słónko świeciło" albo wiersz Norwida "tęskno mi Panie" Koleś jest genialny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adi_ 12.05.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 a no ba jak zawalil sprawe to do sadu z nim a potem na piwo oczywiscie on stawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 16.06.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 Witam Bez Barbossy to była by dopiero nuuuuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 16.06.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 16.06.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go ma tyle co kazdy chłop. nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.06.2008 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Tia...ale jakie to charakterne ...ciekawa byłam czy tylko wirtualnie czy w realu też . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2008 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go ma tyle co kazdy chłop. nic ciekawego. Niemożliwe! Z jego opisów wynika, że ma co najmniej dwa razy tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.06.2008 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go ma tyle co kazdy chłop. nic ciekawego. Niemożliwe! Z jego opisów wynika, że ma co najmniej dwa razy tyle. Aaaaaaa.... i problem w tym, że nie wiadomo gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2008 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go ma tyle co kazdy chłop. nic ciekawego. Niemożliwe! Z jego opisów wynika, że ma co najmniej dwa razy tyle. Aaaaaaa.... i problem w tym, że nie wiadomo gdzie... Wiadomo, wiadomo! Wszędzie! A tam , to nawet więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 17.06.2008 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go ma tyle co kazdy chłop. nic ciekawego. Niemożliwe! Z jego opisów wynika, że ma co najmniej dwa razy tyle. Aaaaaaa.... i problem w tym, że nie wiadomo gdzie... Wiadomo, wiadomo! Wszędzie! A tam , to nawet więcej To bilans nie wychodzi na zero?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 To bilans nie wychodzi na zero?????? Ot, taka niegroźna paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts