Barbossa 17.06.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go mało masz w życiu rozczarowań, takich naprawdę wstrząsających? i bardziej wirtualnie, wiadomo, anonimowość na forum dodaje odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 17.06.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 noż kurrrde...trafia się niepowtarzalna okazja....Barbossa - skoro już się wywnętrzasz to poproszę: wzrost waga kolor włosów kolor oczu wiek upodobania muzyczne stan cywilny zainteresowania /hobby zdjątko mile widziane ...ale niekoniecznie ...na zlocie sobie Ciebie pooglądam 180 90-110 - kwestia roboty blond ( chociaż zazwyczaj do 3mm - koloru nie widać) blue dorosły armia, kult, janerka, ksu,proletariat, tomek lipiński, yello, stabbinng westward, apollo 440, die artz, rammstein, i inne - generalnie, to co w uchu zostaje zajęty, nieubezwłasnowolniony, niezaobrączkowany żagle, akohol, młode niunie fotki nie opublikuję, po co macie Dziewczęta piszczeć normalny przeciętniak, szarak czyli nie ma co się podniecać Jeśli słuchasz Trójki i czytasz Przekrój to znaczy że Ty to Ja. Albo Ja to Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 17.06.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go mało masz w życiu rozczarowań, takich naprawdę wstrząsających? i bardziej wirtualnie, wiadomo, anonimowość na forum dodaje odwagi hm....to dlatego Cię na zlocie nie było? bałeś się utraty anonimowości? krytyki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 17.06.2008 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 miałam sobie Barbossę na zlocie pooglądać ... a tu nici .... nie było go mało masz w życiu rozczarowań, takich naprawdę wstrząsających? i bardziej wirtualnie, wiadomo, anonimowość na forum dodaje odwagi hm....to dlatego Cię na zlocie nie było? bałeś się utraty anonimowości? krytyki? Daj Bóg, że to pozostałości z bladych resztek samokrytyki i ubogi wymaz z dystansu do siebie. Po takiej autoreklamie, raczej czuć woń mega kompleksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 18.06.2008 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2008 prawda jest taka, że nikt nie jest idealny ... ja wręcz baaardzo nie jestem idealna ...ale tak jest ten cały burdel stworzony ....żeby każdy był inny bo wtedy jest ciekawiej howkh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts