aki-aki 04.04.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Bardzo proszę o komentarze do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 04.04.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 To ja pierwsza!!! Zmien link do komentarzy, bo po jego wyswietleniu pokazuje sie pole do wpisania odpowiedzi (zprawdz) - ciezko bedzie trafic do Twoich komentarzy Mi sie udalo Zastanawiam sie, czy potrzebna Wam ta mapka do celow projektowych, skoro gdy skladaliscie podanie o WZ to musieliscie dolaczyc mapke, czy ta mapka nie wystarczy? Gratuluje podjecia decyzji o budowie domu i trzymam kciuki! Czekam na zdjecia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.04.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Aki Aki, nie zamartwiaj się , bedzie dobrze, byleby zacząć . Masz może zdjecia swojej działeczki:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 10.04.2008 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 To ja pierwsza!!! Zmien link do komentarzy, bo po jego wyswietleniu pokazuje sie pole do wpisania odpowiedzi (zprawdz) - ciezko bedzie trafic do Twoich komentarzy Mi sie udalo Zastanawiam sie, czy potrzebna Wam ta mapka do celow projektowych, skoro gdy skladaliscie podanie o WZ to musieliscie dolaczyc mapke, czy ta mapka nie wystarczy? Gratuluje podjecia decyzji o budowie domu i trzymam kciuki! Czekam na zdjecia! do WZ wystarczy zwykła mapka ze starostwa bodajże 1:100, natomiast do planu zagospodarowania działki potrzebna jest już mapa do celów projektowych 1:500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.04.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A my mielismy do WZ mapke 1:500 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 11.04.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 A my mielismy do WZ mapke 1:500 ! do WZ mozna złożyć i 1:500 tylko po co wydawać tyle pieniędzy, komplet 1:500 kosztuje sporo kasy a odbitka z mapki zasadniczej w starostwie jest dużo tańsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 11.04.2008 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Nam mapke robil jeszcze poprzedni wlasciciel Czyli mielismy ja za friko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 16.04.2008 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 Nam mapke robil jeszcze poprzedni wlasciciel Czyli mielismy ja za friko ! no to się wam udało , ja za swoje sześć zapłaciłam 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 06.06.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Hej mamuska-jak sie czujecie?Masz teraz pewnie pelne rece roboty ale moze czasem zajrzysz na forum i napiszesz jak tam postepy budowlane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziorkaa 20.06.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 Hej mamuska-jak sie czujecie?Masz teraz pewnie pelne rece roboty ale moze czasem zajrzysz na forum i napiszesz jak tam postepy budowlane? no właśnie:), Aki aki, czekamy na ciebie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 23.09.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2008 No i jak na budowie? ruszyło coś u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 24.09.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam Kasiu (Pani Kasiu:) Postępy? No cóż, ponoć jesteśmy o krok od złożenia papierów do pozwolenia na budowę. Pytanie tylko jaki wielki to krok. Ja postanowiłam skończyć moje " wakacje od budowy" które trwały od urodzenia Mikusia - ( to już 4 mies) i znowu buszować po necie w poszukiwaniu różnych informacji. Mam nadzieję że na wiosnę uda się zacząć. PozdrowionkaAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 10.12.2008 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 aki-aki budujecie się w Skotnikach??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 11.12.2008 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 W rzeczy samej - w Skotnikach. A co może sąsiadka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 11.12.2008 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Dokładnie Budujemy się za szkołą. Na samym koncu ulicy Unruga, w stronę autostrady. Gdzie macie działkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 11.12.2008 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Jestem mamą 4,5 letniej córeczki i 14 miesięcznego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 12.12.2008 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Daj znac co Andrzej powiedzial Dzis mi sie nawet snilo, ze z nim o tym rozmawialam!!! I byl zadowolony Oby sie sprawdzilo Pozdrawiam!!! (na razie nie mam jeszcze zadnych pytan ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 19.12.2008 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 http://www.superfoto.pl//zdjecia/foto/s/7/8/8/43851980_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogibabu16 13.03.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Witaj aki-aki Kiedyś już zaglądałam do Ciebie ale cichutko sobie poczytałam ... a dzisiaj postanowiłam się wpisać. Bardzo się cieszę ponieważ budujemy bardzo podobne domy (na forum ktoś powiedział że Natalia jest siostrą Melodii) i również w okolicy Krakowa z tym że my bliżej Myślenic. Będe do Ciebie zaglądać, my zaczynamy w czerwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogibabu16 13.03.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 zapomniałam dodać.... bardzo mi ulżyło widzac że planujesz kuchnię nie mając jeszcze fundamentów... myślałam że coś ze mną jest nie tak bo ja najchętniej kupowałabym już meble do domu mój mąż sie na mnie złości i juz nie chce słuchac ani oglądać moich inspiracji dotyczących wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts