Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do -Nasz domek - Natalka-Dziennik aki-aki

Recommended Posts

To ja pierwsza!!! :lol: :lol: :lol:

Zmien link do komentarzy, bo po jego wyswietleniu pokazuje sie pole do wpisania odpowiedzi (zprawdz) - ciezko bedzie trafic do Twoich komentarzy :cry: Mi sie udalo :lol:

Zastanawiam sie, czy potrzebna Wam ta mapka do celow projektowych, skoro gdy skladaliscie podanie o WZ to musieliscie dolaczyc mapke, czy ta mapka nie wystarczy?

Gratuluje podjecia decyzji o budowie domu i trzymam kciuki!

Czekam na zdjecia! :p

To ja pierwsza!!! :lol: :lol: :lol:

Zmien link do komentarzy, bo po jego wyswietleniu pokazuje sie pole do wpisania odpowiedzi (zprawdz) - ciezko bedzie trafic do Twoich komentarzy :cry: Mi sie udalo :lol:

Zastanawiam sie, czy potrzebna Wam ta mapka do celow projektowych, skoro gdy skladaliscie podanie o WZ to musieliscie dolaczyc mapke, czy ta mapka nie wystarczy?

Gratuluje podjecia decyzji o budowie domu i trzymam kciuki!

Czekam na zdjecia! :p

do WZ wystarczy zwykła mapka ze starostwa bodajże 1:100, natomiast do planu zagospodarowania działki potrzebna jest już mapa do celów projektowych 1:500 :wink:

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 3 months później...

Witam Kasiu (Pani Kasiu:)

Postępy?

No cóż, ponoć jesteśmy o krok od złożenia papierów do pozwolenia na budowę. Pytanie tylko jaki wielki to krok.

Ja postanowiłam skończyć moje " wakacje od budowy" które trwały od urodzenia Mikusia - ( to już 4 mies) i znowu buszować po necie w poszukiwaniu różnych informacji.

Mam nadzieję że na wiosnę uda się zacząć.

Pozdrowionka

Aneta

• 2 months później...
  • 2 months później...

:D Witaj aki-aki :D

Kiedyś już zaglądałam do Ciebie ale cichutko sobie poczytałam ... :oops: a dzisiaj postanowiłam się wpisać. Bardzo się cieszę ponieważ budujemy bardzo podobne domy (na forum ktoś powiedział że Natalia jest siostrą Melodii) i również w okolicy Krakowa z tym że my bliżej Myślenic. Będe do Ciebie zaglądać, my zaczynamy w czerwcu :D

zapomniałam dodać.... bardzo mi ulżyło widzac że planujesz kuchnię nie mając jeszcze fundamentów... myślałam że coś ze mną jest nie tak bo ja najchętniej kupowałabym już meble do domu :D mój mąż sie na mnie złości i juz nie chce słuchac ani oglądać moich inspiracji dotyczących wnętrz :D