aki-aki 13.03.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 jogi, wychodzę z założenia, że lepiej się przygotować. Może przez to uda się uniknąć kilku wpadek. Ja dużo czytam forum, oglądam stronki, które polecają bardziej doświadczeni, a to co mi się podoba kopiuję na dysk. Mam tego ffuuuuuurę. Mam nadzieję, że gdy przyjdzie do decyzji np. co do łazienki czy kuchni to będzie mi latwiej zdecydować. Poza tym - apropos mojej kuchni- to niektóre kwestie trzeba mieć opanowane przed rozpoczęciem budowy np. jeśli wybiorę wersje 1 kuchni to muszę przesunęć okno. Trzeba przemyśleć kanalizację w poziomie zero. Niby jest w projekcie ale .... Ja też bym meble kupowała ale nie mam gdzie ich postawić :) Ale kupiłam małą lampeczkę, w zeszlym roku. Jestem fanką małych lampek:) więc na pewno się przyda. Przemyśl moje kuchnie i daj znać - jestem przygotowana również na krytyczne uwagi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogibabu16 13.03.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 dokładnie się z Tobą zgadzam co do przygotowania się do wykończeniówki i cały czas powtarzam mężowi że doceni to właśnie na tym etapie robię tak samo jak Ty, zgrywam wszystko na pen driva... mam nadzieję że kiedyś będzie okazja aby się wymienić naszymi inspiracjami oglądam Twoją kuchnie i chyba bardziej podoba mi się wersja pierwsza... aczkolwiek wolałabym to zobaczyć w jakiejś wizualizacji... będziesz robić? masz jakiś program? cały czas sobie obiecuję, że się wezmę za wizualizację własnego domku ale wiecznie nie mam na to czasu. aaaa i bardzo mnie interesuje co będzie tam gdzie napisałaś "galeria"... hmmm zapowiada się bardzo ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 14.03.2009 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 jogi nie mam niestety wizualizacji. To co wkleiłam to tylko wstępne szkice. W wersji pierwszej dobre jest umiejscowienie stołu. Złe, niestety to że jest dość mało szafek. Nie mogę też zrobić tak teraz modnego - jak to nazwać - kredensu? - ściany gdzie są wszystkie sprzęty - lodówka, mikrofala, piekarnik, kawiarka i jeszcze kilka kargo. Bardzo też chciałam mieć podniesioną zmywarkę - tak z 30cm do góry, żeby się tak bardzo nie schylać przy za/wyładunku. Niestety w wariancie 1 jest za mało blatu roboczego, żeby go jeszcze burzyć podniesioną zmywarką. Więc padam na kolana..... Galeria to miesce ze zdjęciami rodzinnymi. W naszym obecnym mieszkaniu też mamy ścianę zawieszoną zdjęciami dzieciaczków i naszymi. Fajne to i wesołe. W nowym domku jeszcze to ładnie oświetlimy. Przyjemnie posiedzieć przy stole przy kawie i popatrzeć na szczęśliwe chwile:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.03.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2009 Aki przygladnelma sie Twojej kuchni .Rozumiem ze koniecznie chcesz miec stol w kuchni .Wg mnie takie "sztuczne" dzielenie kuchni polwyspem zmniejsza ja bardzo i w rzeczywistosci masz wszedzie malo miejsca (i przy balcie kuchennym i przy stoliku) Jezeli mialabym miec stolik w kuchni zrobilabym zabudowe blatu w litere L (zaczynajac od lodowki a konczac na scianie gdzie jest okno) Na scianie naprzeciw plyty grzewczej (czyli tej co jest wyusz) zrobilabym wysoka zabudowe a stolik dala po prostu na srodku kuchni.W ten spsob bedzie i wilk syty i owca cala.Zyskasz duzo pustego blatu roboczego,duzo szafek w tym wysokie cargo oraz stol ktory jezeli bedzie ci przeszkadzal mozesz przestawic w kazde dowolne miejsce. Nie wiem ja to tak widze chociaz moja kuchnia bedzie wygladac calkiem inaczej bo chce tam miec i lodowke side by side ,wysoka zabudowe i wyspe z hokerami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.03.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Rzeczywiscie wizualizacja bylaby fajna Jest taki program Ikea do projektowania kuchni, podobno mozna go pobrac za darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magduska 30.03.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2009 Cześć, też postanowiłam się wpisać Razem z mężulem budujemy Natalkę, praca zaczyna się za... no właśnie... jutro mężul dzwoni do budowlańców celem umówienia się, papierzyska już mamy załatwione (na szczęście) Mamy nadzieję, że jeszcze w kwietniu uda się uporać z fundamentami, a przynajmniej je zacząć Zobaczymy... pozdrawiam ..i cierpliwości życzę a propo kuchni, to nasz dom jeszcze nie stoi, a już mam pierwsze projekty kuchni.. - jeszcze nie jestem zdecydowana, ale... chętnie poczytam Waszych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 31.03.2009 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2009 Magduska,załuż dziennik to wpiszę moje odczucia odn. twojej kuchni.Dzięki za wizytę i miło powitać nowego Natalkowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 08.04.2009 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Jajka smacznego,tyłeczka mokrego.Smacznej babeczki,dwa litry wódeczki.Słodkiego baranka,imprezy do ranka. http://images48.fotosik.pl/97/e5a88d8bb82a9600med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 08.04.2009 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/q/1/1/3/44050168_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 10.04.2009 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://img11.imageshack.us/img11/5771/wielkanoc2006.jpg Wesołych Swiąt, smacznego jajka i bogato zastawionego stołu życzą Kotecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 24.04.2009 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Aneto, a może dorzucisz do dziennika projekt ogrodu, coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 02.07.2009 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2009 a mogę?? - Muszę zapytać autorki - Praw autorskich nie chcę naruszać . A tak poważnie: Kasiu jeśli wyrażasz zgodę to w najbliższej wolnej chwili dorzucę projekt - mojego pięknego ogrodu. Oby powstał równie szybko jak jego projekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.07.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Dzisiaj byłam obok twojej działki. Gratuluję rozpoczęcia budowy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts