anula302 04.04.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Kochani czy robiliscie drzwi wewnetrzne u stolarza? jeśli tak to jak wam to wyszło cenowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 04.04.2008 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Oczywiście - cenowo wyszło satysfakcjonująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maslak 04.04.2008 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 moje drzwi wewnętrzne właśnie "się robią" u stolarza cena jak najbardziej ok a wykonanie o wiele lepsze niż gotowycha stolarz sprawdzony na drzwiach zewnętrznych i schodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 04.04.2008 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 nie tyle u stolarza co u firmy lokalnej robiącej drzwi drewniane i mdf na wymiaR- REWELACJA, jakośc megawypas w cenie drzwi porta klasy bardzo sredniej:) jestesmy zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula302 04.04.2008 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 To mnie pocieszyliście . Moje drzwi wewnetrzne troche sie panom za wysokie wymurowało wiec o typowych raczej nie ma co myslec. Bez stolarza sie nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 04.04.2008 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 To mnie pocieszyliście . Moje drzwi wewnetrzne troche sie panom za wysokie wymurowało quote] to tak jak u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Radek-10 05.04.2008 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 W ubiegłym roku ( listopad ) z drewna + ościeżnice + montaż = 1100 zł sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mario B 05.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 W tym roku(za 2 tygodnie)wszystkie drzwi łącznie z wejściowymi+schody .Cena za drzwi ok850do 1000(jedne dwuskrzydłowe)Wszystko dębowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.04.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 cala nasza stolarka zostala wykonana przez jeden warsztat .... z wyrobow jestesmy zadowoleni, z obslugi ni cholery .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artureski 08.04.2008 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 o drzwiach wewnętrznych, również robionych przez stolarza jest tutaj http://forum.muratordom.pl/post1854532.htm?highlight=#1854532 Mam takie i jestem zadowolony (chociaż obiektywnie należy stwierdzić, że mają swoje zalety i wady, ale niekoniecznie adekwatne do ceny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 08.04.2008 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 od razu wybiłem sobie z głowy wszystkie te które mi sie podobały z powodu ceny.Podobne zrobili mi górale w Piekielniku koło Czarnego Dunajca.(długo czekałem)Piękne, w kolorze okien z zamkami(bez klamek) po 450zeta.Stoją 3 lata, słoje cudneNawet dzisiaj robią chyba fajniej niż te typowo kupne. Ja sobie chwale.Odbierałem 11 sztuk (z opaskami i futrynami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 10.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A po co? Jest tak ogromny wybór dobrych jakościowo gotowych w rozsądnych cenach. No chyba że ma się nadmiar kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 10.04.2008 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A po co? Jest tak ogromny wybór dobrych jakościowo gotowych w rozsądnych cenach. No chyba że ma się nadmiar kasy. albo otwory nie takie jak byc powinny do standardu:) nie czytasz dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lus 10.04.2008 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A po co? Jest tak ogromny wybór dobrych jakościowo gotowych w rozsądnych cenach. No chyba że ma się nadmiar kasy. albo otwory nie takie jak byc powinny do standardu:) nie czytasz dokładnie. Taniej bedzie zmniejszyc przeswit i kupic gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 10.04.2008 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A po co? Jest tak ogromny wybór dobrych jakościowo gotowych w rozsądnych cenach. No chyba że ma się nadmiar kasy. no nie przesadzaj. Ja właśnie dlatego że nie miałem nadmiaru kasy brałem u górali. Wybejcowane na "złoty dąb", z fajnistymi wstawkami ciętymi, z zamkami i opaskami + futryny 450 za sztukę ????? co - po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aglig 10.04.2008 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 A po co? Jest tak ogromny wybór dobrych jakościowo gotowych w rozsądnych cenach. No chyba że ma się nadmiar kasy. Sorrki ale ty chyba jeszcze drzwi nie kupowałeś. Drzwi wypełnione tzw. plastrem miodu czyli poprostu papierem z futrynami i opaskami to wydatek około 1 tys zł. Jeśli w tej cenie lub nawet taniej mam piękne drewniane drzwi to zdecydowanie wolę. Bierz pod uwagę że typowe katalogi drzwi gotowych uwzględniają cene samej futryny a gdzie reszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts