aki-aki 04.04.2008 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Szukam poleconego kieronika budowy, do poprowadzenia budowy w okoliach krakowa - Skotniki. Bardzo proszę o info na e-mail.[email protected] lub priv PozdrawiamAneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 06.04.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam, ja też szukam dobrego kierownika ale tylko na końcówkę- kupuję dom w stanie surowym otwartym. Dom w gminie kocmyrzów-luborzyca, czekam na oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kapi01 08.04.2008 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 polecam Pana Zbyszka tel. 0 507 174 624 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 31.07.2008 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, ja też szukam dobrego kierownika ale tylko na końcówkę- kupuję dom w stanie surowym otwartym. Dom w gminie kocmyrzów-luborzyca, czekam na oferty. Nie chcesz tego, co do tej pory prowadził? W sumie, jak się i tak swoje ekipy pilnuje, to on tylko formalności ma dopełnić, więc może chyba być. Myśmy go wzięli - chłopek roztropek, ale nie jest nam potrzebny do niczego, poza podbijaniem pieczątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nyno 31.07.2008 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2008 Witam, ja też szukam dobrego kierownika ale tylko na końcówkę- kupuję dom w stanie surowym otwartym. Dom w gminie kocmyrzów-luborzyca, czekam na oferty. Nie chcesz tego, co do tej pory prowadził? W sumie, jak się i tak swoje ekipy pilnuje, to on tylko formalności ma dopełnić, więc może chyba być. Myśmy go wzięli - chłopek roztropek, ale nie jest nam potrzebny do niczego, poza podbijaniem pieczątek. Tak tylko musisz byc omnibusem aby znac sie na budowie. Kierownik ma wyksztalcenie i doswiadczenie .Ja mialem na poczatku kierownika tzw do podbijania , ale jeszcze przed rozpoczeciem budowy zrezygnowalem. Znalazlem uczciwego i rzetelnego kierownika budowy.Jest na kazde zawolanie i nawet sam jezdzi na budowe sprawdzic robotnikow. Kilka razy jego wiedza byla przydatna , uchronila od bledow w ktorych ekipa budowlana chciala zrobic inaczej. Tak wiec dobry kierownik doradzi i pomoze , a ekipa zawsze idzie na latwizne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 01.08.2008 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Tak, ja rozumiem, ale teraz to już została wykończeniówka i instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 01.08.2008 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2008 Tak, ja rozumiem, ale teraz to już została wykończeniówka i instalacje. Chcieliśmy kogoś poważniejszego, kto doradzi, przypilnuje bo ten nasz SSO to tylko mury i jeszcze wiele ekip się przewinie. No ale ostatecznie stanęlo na panu H. bo taki poważny i kompetentny chciał dwa razy tyle...Więc zostałiśmy przy tym z braku funduszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 02.08.2008 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 ten nasz SSO to tylko mury i jeszcze wiele ekip się przewinie. Nasz też. Ale poza instalacjami i wylewkami, wszystko (no, poza jeszcze barierkami) nam będzie robił znajomy, więc tak pilnować nie trzeba. Może dlatego się wyluzowałam w tej kwestii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corn3536 04.08.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam.Przyłączam sie do poszukiwań - Polekarcice koło Krakowa, gm. Koniusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyan 12.08.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witam serdecznie Polecam Pana Leszka z okoloc Katowic. Pan ten ma bardzo bogate doświadczenie zawodowe - miałam przyjemność z nim współpracować. Pan ten w tej chwili nadzoruje budowy jako inspektor nadzoru - czasami bardziej się to opłaca niż stały kierownik budowy. Jeśli byliby Państwo zainteresowani podaję mój e-mail [email protected] proszę o kontakt wtedy podam namiary. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts