bo-war 04.04.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów, kórzy odwiedzili mój dziennik Piszcie ! Ja odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 04.04.2008 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 To ja pierwsza! Czyli bedzieice sie budowac! Zycze wiele szczescia i wytrwalosci! Czekam na zdjecia dzialki, projektu i inwestorow! Pozdrawiam serdecznie! Kotecek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 04.04.2008 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 heheheh.... Witam serdecznie kotecku! A będziemy się budować - a co tam !! Raz kozie śmierć ! Zdjęcia będą na pewno - jak nabędę już tę umiejętność ich tu wstawiania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 07.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 NO tak ! widze, ze robicie to co i ja...czytacie czytacie, czytacie... tak samo robiłem... im wiecej opinii tym lepiej, człowiek wyrabia soie własne zdanie.. POWODZENIA ! szczęsliwie sie zaczęło to i dalej tez tak bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 20.04.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Fajny będzie domek Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 28.04.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Pozdrawiam serdecznie Panstwo Inwestorstwo Tak tak, opalajcie sie dalej na sloneczku, a domek sie sam wybuduje! Do roboty!!! PS: Tez bym sie poopalala, zazdrosc przezemnie przemawia.bo tu ciage leje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilaJ 28.04.2008 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam wsród nowych inwestorów życze powodzenia w budowaniu domku a tak wogóle to kiedy startujecie z waszą budową pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 05.05.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 witam wsród nowych inwestorów życze powodzenia w budowaniu domku a tak wogóle to kiedy startujecie z waszą budową pozdrawiam Witam Was serdecznie Jeśli o mnie chodzi to ja już wróciłam z długiego weekendu i mogę zacząć nawet jutro - niestety moja druga połówka jest zgoła odmiennego zdania... Nibay ma to myć tak,że w tym roku mają powstać fundamenty w w następnym cały dom - ale dokładnie nie wiadomo kiedy zaczniemy łopatą kopać - bo nie mamy jeszcze pozwolenia Ja mam nadzieję, że w czerwcu zacznie się coś wreszcie dziać ! No najpóźniej w lipcu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jambo 16.05.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 hmm a czy te pokoiki na górze nie sa za małe. mam watpliwości czy zmieścimy się tam znasz trójką dzieciaczków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monis 19.05.2008 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Trzymam kciuki i nie poddawaj się! Może budowa to droga przez mękę, ale efekt warty. Ja przynajmniej takie mam zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neti 21.05.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2008 Hej! Kurcze, faktycznie bardzo drogie u Was te bloczki!! Szkoda, ze budujecie tak daleko, bo ja znalazłam za 3 zł, a z VAT 3,66! Ale to akurat prosto od producenta, który ma niedaleko nas firme. Ale co tam, trudno, kupić trzeba. Pozdrawiam i życzę powodzenia Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 23.05.2008 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Hej - dzięki za dobre słowo ! Neti - faktycznie u Was tani ten bloczek - zobaczymy może uda nam się coś znaleźć tańszego - ważne też żeby ten bloczek był stosunkowo tani ale jakościowo dobry - a nie jakiś od Pana Zdzicha zza stodoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 29.08.2008 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Pamiętajcie to jest forum na którym nie wszystkie opinie są wiarygodne. Kierownik budowy i znajomy inżynier jest zdecydowanie lepszym doradcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atena28 26.10.2008 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2008 Co z budową? Coś "cicho wszędzie, głucho wszędzie"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 02.11.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 hej Muszę przeczekać "kryzys kredytowy" ... mam nadzieję, że do wiosny jakoś się to wszystko uspokoi.. póki co zapadam w sen zimowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MazaQ77 13.01.2009 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2009 Halo, no i co tam? muszę Was zdopingować chyba co nieco! Olsztyniaki i takie niegramotne? kredyty już zaczynają normalnieć, rezerwujcie ekipę na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 19.03.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Mam nadzieje, ze kryzys Was nie dobil, bo bym sobie Wasz dziennik budowy chetnie poczytala Pozdrawiam i trzymam kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 20.03.2009 13:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 hej. Nie - kotecek - kryzys nas nie dobił (i mam nadzieję, że tego nie zrobi ), bierzemy się wreszcie do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kotecek 20.03.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Suuuper! To ja bede Wam kibicowac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 25.03.2009 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 No to Wieeelkie dzięki kotecku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts