delfina7 09.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Witam się i ja:) A pogoda jak pogoda . My wciąż czekamy na lepszą od konca marca Panowie sobie jakoś poradzili i robote idzie. Nie martw się więc , założą kaloszki i będzie szło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 15.07.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No kaloszy może nie będzie trzeba bo pogoda jak na razie piękna u nas:) Także wreszcie ruszyły jakieś prace Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 05.08.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 [wpis przeniesiony z dziennika budowy] Witam! My zamierzamy budować domek Bryza GL 126. Możesz napisać gdzie się budujecie??? http://forum.muratordom.pl/uzytkownik98669.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MacGavor 30.01.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 Fajna ta Wasza Bryza będzie:)Życzymy powodzenia w postepach prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKin1719506386 09.02.2010 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Witam serdecznie! My zaczeliśmy przygodę z "Bryzą" w lipcu 2009r i jak narazie idzie dobrze tylko że zima trochę pokrzyżowała nam szyki. Dom juz stoi - przed zimą zdążyliśmy go pozamykać i ocieplić, a teraz czekamy na cieplejsze dni żeby ruszyć z instalacją - elektryk już przebiera nóżkami żeby wkroczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 22.02.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dziękuję Wam bardzo za dobre słowa . Od początku marca mają wejść murarze - ale zobaczymy czy pogoda na to pozwoli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sytofala 12.09.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2010 Witam!!!! Też budujemy Bryzę tylko lustrzane odbicie waszej. Właśnie zalaliśmy w sobotę strop Mam pytanko czy nad stropem jest podmurowane wyżej niż w projekcie???? Pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tereś57 19.10.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 Witam, narazie tylko mamy działkę, podoba mi sie domek Bryza wydaje sie duzy ,myślałam że sobie poczytam jak budujecie ,tak na wrazie czego , a tu cisza ,prosze piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts