mort 22.03.2010 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2010 To ja się przybiegam przywitać, bo jak się okazuje znalazłam budowniczych z mojej szamotulskiej okolicy... co mnie bardzo cieszy. Co prawda sąsiad jak widzę rok do przodu (w odniesieniu do moich planów0, ale mam nadzieję, że dzięki temu mogę liczyć w razie potrzeby na jakies porady? Powodzenia w dalszych pracach na wiosnę Dziękuję! Mi również miło poznać nowych sąsiadów. Cały dziennik obowiązkowo przeczytałem i trzymam kciuki za jak najszybszy start! Jeśli będę mógł w jakiś sposób pomóc, chętnie to uczynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.03.2010 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 To mam pierwsze pytanko, wyczytałam w dzienniku, że planujesz kotłownię i kocioł na ekogroszek, z czego wnioskuję, że gazu nie będzie?Chciałabym sie upewnić, bo jeśli jednak planujesz to może wiesz na ile wcześniej w naszej magicznej gazowni należy zacząć czynić starania przed docelowym terminem kiedy gaz chciałałbym już mieć na działce?Pan na infolinii niestety niewiele w temacie wie, a cały czas nie styka mi czasu, aby podjechać tam i pogadać z kimś osobiście...I oczywiście będe pilnie śledzić Wasze postępy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 23.03.2010 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 To mam pierwsze pytanko, wyczytałam w dzienniku, że planujesz kotłownię i kocioł na ekogroszek, z czego wnioskuję, że gazu nie będzie? Chciałabym sie upewnić, bo jeśli jednak planujesz to może wiesz na ile wcześniej w naszej magicznej gazowni należy zacząć czynić starania przed docelowym terminem kiedy gaz chciałałbym już mieć na działce? Pan na infolinii niestety niewiele w temacie wie, a cały czas nie styka mi czasu, aby podjechać tam i pogadać z kimś osobiście... I oczywiście będe pilnie śledzić Wasze postępy... Gazowania poinformowała nas, że gazu nie ma i nie będzie przynajmniej do 2012. Pismo z odpowiedzią przyszło po około miesiącu. Wszelkie ustalenia i papierologia trwają koszmarnie długo, więc jeśli startujecie z budową, to nie czekajcie i składajcie podanie jak najszybciej. My na prąd czekamy od roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.03.2010 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2010 No ja mam gaz w ulicy, a tak na prawdę to planuję się wprowadzać nie wcześniej niż na wiosnę 2012 (małżowi obiecałam euro w nowym domu na nowym TV), a życie pokaże jak będzie. no cóż muszę zebrać się w sobie i odwiedzić gazownię... jak ja to kocham Na szczęście na czas budowy nie muszę liczyc na łaskę prądowni - dom w którym mieszkamy mam zaraz za płotem (planowanym). Dzięki za info, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 02.04.2010 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Życzymy na nadchodzące Święta Wielkiej Nocyradości spokojupogody (choćby tylko ducha)cudownych chwil z rodziną i najbliższymiodpoczynkusmacznościzielonościi nadzieiMysza i Niedźwiedź[ATTACH=CONFIG]5[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 24.12.2010 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2010 Z okazji Świąt, które już tuż, tuż za rogiem życzę serdecznie i z całego serca utonięcia w atmosferze rodzinnej radości, ciepła, spokoju, wytchnienia od codzienności, marzeń, zapachów i smaków.... jednym słowem czerpania pełnymi garściami z magii Bożego Narodzenia. http://lh5.ggpht.com/_A0A2CO3ZnuI/TRRF0xtF8aI/AAAAAAAAAuQ/OpanAHdhavM/s720/DSC02708.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 05.05.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 No pięknie. Ostatni wpis w dzienniku 01.2010...... a Wy już mieszkacie od 3 miesięcy. W domku bez okien???? - tak wnioskuję z ostatniego zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts