mort 06.03.2009 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 mogę polecić ci bardzo dobrą ekipę budowlaną..... są konkurencyjni cenowo i z tego co wiem to w marcu / kwietniu wchodzą na budowę do Rokietnicy...więc moglibyście się z nimi dogadać. Buduje super...widziałam kilka domków i mam go z polecenia z muratora. Chętnie z nimi porozmawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 13.03.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 My też złamaliśmy sąsiadom szpadel, tyle, że przy wykopywaniu samochodu z błota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dzien dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 20.04.2009 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A dobry, dobry Rozmawiałem dziś z architektem, który odwiedził starostwo. Poinformował mnie, że na czwartek będzie papierek, na który tak czekamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 20.04.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A dobry, dobry Rozmawiałem dziś z architektem, który odwiedził starostwo. Poinformował mnie, że na czwartek będzie papierek, na który tak czekamy... to gratuluję...super.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 20.04.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 A dobry, dobry Rozmawiałem dziś z architektem, który odwiedził starostwo. Poinformował mnie, że na czwartek będzie papierek, na który tak czekamy... to gratuluję...super.... Chyba jeszcze za wcześnie... Nie uwierzę, póki nie zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 23.04.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 mort a Wy kiedy zaczynacie tą budowę....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 23.04.2009 09:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Ja już nie mogę się doczekać! Zgodnie z naszym planem chcemy rozpocząć w czerwcu. Czytam Wasze dzienniki i chcę, żeby na naszej działce też już zaczęło się coś dziać - coś więcej niż zarastanie przez chwasty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 23.04.2009 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Chwasty chyba jeszcze troszkę podrosną... Zatwierdzony projekt już jest, ale... w decyzji (pozytywnej zresztą) były błędy. Nie udało się dziś załatwić pieczątki pod poprawioną decyzją... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Chwasty chyba jeszcze troszkę podrosną... Zatwierdzony projekt już jest, ale... w decyzji (pozytywnej zresztą) były błędy. Nie udało się dziś załatwić pieczątki pod poprawioną decyzją... hmmm, ależ się to ciągnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ciągnie i to straszliwie. Pani w urzędzie wysłała pozwolenie pocztą. Dwa tygodnie na uprawomocnienie liczą się od otrzymania przez nich potwierdzenia odbioru, czyli pewnie jeszcze jeden tydzień oczekiwania w bonusie. A kiedy ruszacie z dachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 24.04.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Ciągnie i to straszliwie. Pani w urzędzie wysłała pozwolenie pocztą. Dwa tygodnie na uprawomocnienie liczą się od otrzymania przez nich potwierdzenia odbioru, czyli pewnie jeszcze jeden tydzień oczekiwania w bonusie. A kiedy ruszacie z dachem? 20 maja - bo zmieniłam cieśle.... na tańszego oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 24.04.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Pozdrawiam wysportowanego sąsiada!! Co się dzieje z tym pozwoleniem do licha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 24.04.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 W zasadzie to pozwolenie dostaliśmy wczoraj, tylko na budowę nie na naszej działce i w dodatku w innej miejscowości.. To na budowę na naszej działce prawdopodobnie dziś zostało wysłane pocztą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 29.04.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gratuluję PnB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Gratuluję PnB Dziękujemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GLAMOURMUM 29.04.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mort Gratuluję.... rozumeim, że to był najszczęśliwszy dzień w Twoim życiu... teraz do dzieła....z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 29.04.2009 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 mort Gratuluję.... rozumeim, że to był najszczęśliwszy dzień w Twoim życiu... teraz do dzieła....z budową Dzięki! Dzień całkiem niezły, ale były jeszcze szczęśliwsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.04.2009 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to GRATULACJE!!! I co teraz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mort 30.04.2009 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2009 No to GRATULACJE!!! I co teraz? Uprawomocnienie, zgłoszenie... Ekipa umówiona na czerwiec. Pozostaje nadal czekać i czytać forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts