agagaj 04.04.2008 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Witam Kto czuje nieodpartą potrzebę krytyki lub (na co liczę ) niepohamowaną ochotę na pochwały - zapraszam Bardzo chętnie przyjmę też pomoc, podpowiedzi oraz zainteresowanie niewielkie choćby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 04.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 no czekam czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 04.04.2008 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 A podziękował kumowi po balu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 20.06.2008 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 witaj Aga...uśmiechnełam się jak oglądałam wasz parter....-mamy bardzo podobne rozmieszczenie pomieszczeń do waszego....jak u was przez pół domu i to nawet w tej samej części i dokładnie w tym samym miejscu czyli po lewo idzie salon- nawet kominek identycznie, kuchnia dokładnie tak samo, łazienka tak samo, a w tym prawym górnym rogu- u was sa jakies 2pomieszczenia a u nas 1gabinet.... powodzenia i dawaj więcej zdjęć..a kiedy ruszacie z balem??annnja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 20.06.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2008 No widzisz - bo tak jest najfajniej A powierzchnią salonik macie zbliżony? Pytam, bo wydaje mi się za mały... A Twój domek już stoi i możesz ocenić czy przestronnie czy ciasno... Tam, gdzie Twój gabinet my mamy 2 sypialnie - jedna nasza, druga naszej trójeczki dzieciaczków Architekt zrobił nam wprawdzie projekt poddasza, ale dokumentacji składanej do PnB ani słówka o poddaszu użytkowym. poddasze jest do późniejszej adaptacji. I stąd te dwie małe sypialnie na parterze... Poddasze zostawiamy sobie na czas bliżej nieokreślony - jak poczujemy, że będzie potrzebne Budowę rozpoczynamy od kredytu, bo narazie brak namacalnych środków własnych Dopiero jak będziemy pewni kredytu, podpisujemy umowę z firmą od bali i bale zaczynają sie obrabiać... Smutno mi, ze to jeszcze w miesiącach można liczyć... Kiedy ja chcę JUŻ, JUŻ (tu tupnięcie nóżką) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 25.06.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 czy salon duży czy mały???hm.... dlugiiiii, ale nie za szeroki, nasze wymiary to dlugosc 10m. (bo kuchnia otwarta na salon bez ścian zamkniętych, tylko taka ścianeczka 60cm na szafke kuchenna,)a szerokość to 430cm wymiary są w osiach, wiec trzeba odjąc ok. 20cm, kominek wychodzi jakoś tak po środku- i gdyby nie komin i nie kominek to możnabyłoby powiedzieć że salon....no dość dość - 32m2 w projekcie z jadalnią tyle ma,... ale ogromny to też nie jest, jest poprostu w miare OK, wiem wiem jak sie tęsknie czeka, czeka.... znamy ten bół....,aha- a my poddasza też narazie nie kończymy, tylko ocieplenie, ale w PNB mieliśmy normalnie w planach, do odebrania domu nie musisz mieć wykończonego poddasza,- tzn. częściowo- musi byc ocieplenie, podłoga, kontakty, i tyle.... nasze ściany działowe narazie też zostają puste na gorze,..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.06.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Lubie takie domki mają klimat, podaj mi proszę namiar na architekta, którym się gdzieś chwaliłaś bo nie mogę się doszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 12.08.2008 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 "Ooooo nieeee, tylko nie na budowę! Ja chcę na plac zabaw...Mamooo, a kiedy już stąd pojedziemy?" itp. itd. Ja nie wiem , ale dla mnie jest to niesłychanie irytujące. Przez jakiś czas skutkowała groźba... " bo jak bedziesz jęczeć to zaraz posiedzisz sobie w bagażniku...", ale dzieci zbyt szybko orientują się, że to blef Czasem sobie myslę, że to jeden z głowniejszych powodów za zamieszkaniem w tym domu. W końcu skończy się to jęczenie: mamo chodź na podwórko... a druga... mamo tu, tu... co oznacza tup,tup na podwórko... Skaranie boskie z temi dzieciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 25.08.2008 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam ja tylko napiszę - super okna na parterze...te duże...nie zmieniajcie na mniejsze:-))) ja uwielbiam duże okna i z pewnością dodadzą uroku Waszemu domku. Widzę, że dwa okna w pokojach są mniejsze od tego w salonie...pomyślcie ich zwiększeniu aby były takie same jak w salonie...będzie bardzo łądnie wyglądało, tym bardzij że wszędzie macie podział na szerokości 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Witam ja tylko napiszę - super okna na parterze...te duże...nie zmieniajcie na mniejsze:-))) ja uwielbiam duże okna i z pewnością dodadzą uroku Waszemu domku. Widzę, że dwa okna w pokojach są mniejsze od tego w salonie...pomyślcie ich zwiększeniu aby były takie same jak w salonie...będzie bardzo łądnie wyglądało, tym bardzij że wszędzie macie podział na szerokości 900. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 i... POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 i... POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 i... POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 i... POWODZENIA ups...za dużo razy wcisnęłam klawisz myszy... PRZEPRASZAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 25.08.2008 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Dzięki wielkie Duże okna to jedyne szaleństwo na jakie się zdecydowaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 skoro się zdecydowaliście to myslę, że zamiana tego skrzydła 750 na 900 nie będzie bardzo droga...A WARTO BĘDZIE ŚLICZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 25.08.2008 14:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Myślisz?? Do dzisiaj byłam pewna, że wymiary okien są dokładnie dobrane przez architekta, ale to było do dzisiaj Zdecydowaliśmy się jednak na ogrzewanie podłogowe na całym parterze, co wymusi konieczność zmniejszenia wysokości jednych drzwi tarasowych i jednych wejściowych. Jako, że będziemy mieszać z oknami, coś się jeszcze wymyśli Tym bardziej, że okna nie miałyby takiego podziału jak na rysunku z elewacjami, a byłyby dzielone na pół.. Wiesz co.... Masz rację jak cholera, przecież to tylko 30 centów Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 myslę, że ładnie jest jak w całym domu jest ten sam podział szerokości okien np. u nas jest 75cm...tarasowe 3x75cm, kuchenne 2x75cm itd...u Was trzeba by było zachować podział na 90cm...pomyślcie o tym przy zmianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość justyna_m 25.08.2008 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 mam jeszcze pytanie... zdecydowaliście się na ogrzewanie podłogowe na całym parterze...co kładziecie wówczas na podłogę...cały parter w kaflach?? My też chcemy podłogówkę w całym domu ale kaflle w sypialni???...jakoś mi to nie pasuje. A co u Was będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts