agagaj 19.03.2009 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 U mnie dodatkowo świeci ostre słońce W marcu jak w garncu, czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 19.03.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No n a r e s z c i e coś drgnęło w tym Twoim dzienniku. A było tak czekać, aż ktoś Cię przymusi to tych marnych kilku zdjęć ?? Kolorek C U D N Y. Bardzo mi się podoba. Cholera, może bym sobie tak zmył ściany i pierdyknął bielsze ściany..... Bardzi by to pasowało moze do mojej chałpy..... Ale bym już pojechał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 19.03.2009 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Patrzę i patrze ajk prace ida w twym dzienniku do przodu, piękny dom będzię i tyle, marzy mi sie taki, z takiego surowca i wogóle. Trzymam kciuki i ogladam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 19.03.2009 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Kruszon - Nie no... Żartujesz?? Najpierw chcieliśmy zrobić biały, ale wspólnie orzekliśmy, że to już by zakrawało na profanację domów z bali Jak malowaliśmy podkładem olejowym pod kolor, wmawialiśmy sobie (chyba nieskutecznie), że tak już zostawimy bez koloru, bo wygląda najfajniej. I spróbowaliśmy jednak pojechać kolorem. Próba była już o zmroku. Następnego dnia przyjechaliśmy na budowę i oczom nie mogliśmy uwierzyć, jaki paskudny kolor nam się ubzdurał. Ale z dnia na dzień coraz bardziej się przyzwyczajamy i kto wie, kto wie... No jak Tobie się podoba, to może i drugi raz machniemy tymże właśnie Generalnie kierowaliśmy się zasadą, że jasne się bez problemu przyciemni. W druga stronę byłoby ciężej (zwłaszcza bez straty widoku faktury i usłojenia drewna). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 19.03.2009 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Tym razem byłem poważny. Zajebiście, że się tak wyrażę, mi się podoba. Do walców świetnie to wygląda.... No jak Tobie się podoba, to może i drugi raz machniemy tymże właśnie A z takimi opiniami to bym nie przesadzał ..... Ja skromny inwestor.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 19.03.2009 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No ale piękny kolorek cudnie, domek jest piękny i kropka. Do castoramy miałam jechć po klej do tapet, fugę i szopa ale nie jadę w domu remont a mnie dopadło zapalenie zatok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 19.03.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 A z takimi opiniami to bym nie przesadzał ..... Ja skromny inwestor.... Przestań się już czerwienić Zajefajna ta Twoja chałupa. Amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 19.03.2009 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 No ale piękny kolorek cudnie, domek jest piękny i kropka. Do castoramy miałam jechć po klej do tapet, fugę i szopa ale nie jadę w domu remont a mnie dopadło zapalenie zatok. Oooo, niedobrze... Ja mam zapalenie układu moczowego, włącznie z nerkami. Dostałam jakiś mega wypasiony antybiotyk, po którym nawet prowadzić auta nie wolno Właśnie próbuje przekonać samą siebie, że mnie to świństwo nie wykończy Zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 19.03.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Patrzę i patrze ajk prace ida w twym dzienniku do przodu, piękny dom będzię i tyle, marzy mi sie taki, z takiego surowca i wogóle. Trzymam kciuki i ogladam dalej Dzięki Pit za kciuki Ja, jak wiele innych forumowiczów, podziwiam Cię za odwagę z tym przenoszeniem domu. Ja sobie zadzwoniłam do wykonawcy, zapłaciłam i po krzyku. Też mi wyzwanie A u Ciebie to chyba trochę bardziej skomplikowane Ciężko było?? Tak z perspektywy czasu - odważyłbyś się jeszcze raz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 19.03.2009 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Aga co ty znowu marudzisz,że nie ładnie? Ładnie, bardzo ładnie. Jaśniutki kolorek. Edzia przecież też ma takie jasne bale,a u niej Ci się podobało. Coś mi się zdaje,że Ty tak lubisz sobie pomarudzić i tyle A co to tych działek (co by już kruszonowi głowy nie suszyć ) to na pewno coś znajdziemy fajnego. Przecież nie muszę mieć od zaraz i brać co się nawinie. Cieszy mnie to, że w naszej okolicy są bardzo ładne tereny, więc jest spory wybór. Tak jak już pisałam, wybieramy się na objazd po okolicy, będziemy pytać i oglądać. Przecież nie wszyscy się ogłaszają w gazetach czy intern. Nieraz po prostu wbijają tabliczkę sprzedam. A i Twój mężuś fajne ma lokowane włoski, jak mój z resztą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.03.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 R e w e l a c y j n y kolorek!!! W głębi duszy podziwiałam Cię za ten ryzyk, ale... będzie cudownie! Nie moge sie doczekać aż wstawicie okna. Ale mnie podjarało U mnie teraz taaaakie nudy, chyba za szybko dom sie nam wybudował Trzymam kciuki [/i] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.03.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Patrz Aga ile osób żarty sobie robi z Twojego koloru...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 20.03.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Pewnie myślicie, że ten ciemniejszy to właściwy kolor Taką mam psia kostka (chyba zakompleksioną?) naturę Nic nie poradzę.. Ciągle mi się wydaje, że moje wybory są beznadziejne (no może prócz bali na ściany ) Iwuś też się martwię, co poczniemy po wybudowaniu Trzeba sobie znaleźć nowe wyzwanie chyba?? My się zawsze z małżusiem śmiejemy, że w domku pomieszkamy z 5 lat i zaczniemy budować nowy, bo nie wytrzymamy w jednym miejscu za długo Baby znalezienie fajnej działki może trochę potrwać, ale każdy ma podobno swoje miejsce na tej ziemi. To tak jak z życiową połówką - trzeba na nią trafić cy nie?? Trzymam kciukasy za Waszą działeczkę. Nie spieszcie się i nie bierzcie byle czego Mężusia mojego znam od pierwszej klasy technikum. Nawet siedzieliśmy razem z rok na polskim (niechętnie) Dopóki miał krótkie włosy, ledwo mówiliśmy sobie cześć. W piątej klasie, gdy miał już długie loki, się ocknęłam, że mam takie ciacho pod nosem Nawet się całowaliśmy na jakiejś wycieczce - niestety byliśmy w stanie wskazującym na spożycie, więc on zasnął Do dzisiaj tego żałujemy heheh... Ale wygaduję dzisiaj głupoty Wiosna idzie?? A swoją droga, chciałabym być teraz z 10 lat młodsza i zaliczać właśnie dzień wagarowicza To były czasy.... Echhhh.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 20.03.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Aga, mój to dłużej układa te swoje loki przed lustrem niż ja swoje. Twój też? A ja to wolę takie poczochrane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.03.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Off Topic Kącik Fryzjerski........ Do roboty, do roboty, do roboty to Wam moment głupoty wylecą z rozczochranych głów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 20.03.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Łosz TY Nie dasz nawet babom poplotkować o własnych chłopach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 20.03.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 rozmowa kontrolowana...... rozmowa kontrolowana........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 20.03.2009 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 OT ciąg dalszy Kruszon A mój mąż się nie czesze wcale, żeby były bardziej pokręcone Ale poprosił ostatnio, żeby mu kupić odżywkę do włosów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 20.03.2009 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 No, mój też się nie czesze, bo by wygladał jak wk.....ny pudel Chodzi tylko i tak: Co tam masz? Daj mi też. Wyrwij mi tego siwego włosa Ale mimo,że się nie czesze loczki muszą być poukładane. A ja wole niepoukładane. A twój na poczatkowych zdjęciach miał krótkie, nawet bym nie pomyślała, że ma takie ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 22.03.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 Co do koloru powiem tak - ciekawy, jeszcze nie jestem pewien czy w moim guście, bo efekt będzie przy całości (okna, podmurówka, okiennice??) Na pewno będzie niezły kontrast kolorystyczny - fajne są takie żywe domy. Ładnie wam wychodzi sufit, my chyba jednak przekombinowaliśmy z tymi tapetami, ale nie żebym narzekał. Kurczą, a my nie umyliśmy chatynki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts