agagaj 23.03.2009 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Co do koloru powiem tak - ciekawy, jeszcze nie jestem pewien czy w moim guście, bo efekt będzie przy całości (okna, podmurówka, okiennice??) Na pewno będzie niezły kontrast kolorystyczny - fajne są takie żywe domy. Ładnie wam wychodzi sufit, my chyba jednak przekombinowaliśmy z tymi tapetami, ale nie żebym narzekał. Kurczą, a my nie umyliśmy chatynki... Faktycznie, efekt będzie widoczny na końcu Ale weź pod uwagę, że jasne da się przemalować na ciemno, a w drugą stronę już ciężej... Okiennice u nas odpadają Nie otworzą się całkowicie aż 4 okna przez zbyt małą ilość miejsca lub wystające węgły. Trzeba było myśleć o tym wcześniej, a sie zapomniało A Ty robisz?? Sufit to mi się Twój strasznie podoba Juz kombinuję, czym by przemalować deski na biało... Olejowoski sa białe do wewnątrz... My idziemy po najprostszej linii oporu Na mycie bali uparł się mąż. Do końca próbowałam mu to wyperswadować, że nie ma potrzeby, bo i tak się zamaluje ten kurz, ale nosiło go z braku możliwości robienia czegoś innego w domku. Czymś się musiał zająć W tym tygodniu okna i drzwi zaplanowane. Wstawiać ekipa p. Staszka, a nie montażyści U. Wiem, że Tobie też wymontowywali każde okno i wstawiali już z opaskami ponownie. Nie było zastrzeżeń z Twojej strony mam nadzieję?? A pogoda pod psem U nas śnieżyca na zmianę z ulewą i ostrym słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 23.03.2009 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 A twój na poczatkowych zdjęciach miał krótkie, nawet bym nie pomyślała, że ma takie ładne Wg mnie siano Jeździliście za działką w weekenda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 23.03.2009 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2009 Wg mnie siano Jeździliście za działką w weekenda?? Kup mu płynny jedwab do włosów Jeździlismy tochę, ale wiesz jaka była pogoda-prawie utopiliśmy się w błocie ziąb i deszcz non stop u nas. No i mam dylemat teraz bo fajną znaleźliśmy działkę, na cywilizowanej wsi (szkoła podstawowa, gimnazjum, przychodnia, sklepy i bary), poza tym cisza, piękno przyrody, brak ciekawskich oczu i tanio, ale....25 km od Radomska. I wszysko było by pięknie, gdyby nie pytanie co z pracą? Już teraz dojeżdżam 15 km do pracy, z tamtąd bym miała jakieś 40-45km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.03.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 A Ty Aga ciągle dylemat jak ściany pomalować ?? Pierdyknij na biało, a potem zobaczysz Mi się ten biały kolor bardzo podoba....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 26.03.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Babydream Jeździliśmy trochę, ale wiesz jaka była pogoda-prawie utopiliśmy się w błocie ziąb i deszcz non stop u nas. No i mam dylemat teraz bo fajną znaleźliśmy działkę, na cywilizowanej wsi (szkoła podstawowa, gimnazjum, przychodnia, sklepy i bary), poza tym cisza, piękno przyrody, brak ciekawskich oczu i tanio, ale....25 km od Radomska. I wszystko było by pięknie, gdyby nie pytanie co z pracą? Już teraz dojeżdżam 15 km do pracy, stamtąd bym miała jakieś 40-45km Zaś problem... Prawie godzina w jedną stronę do pracy i pracy... Też miałbym zagwozdkę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 26.03.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 agagaj, rzadko wpisuje sie poza glownym watkiem o domach z bali, ale tym razem nie moglem sie powstrzymac:-) Podoba mi sie planowany przez Was jasny kolor bali. Bedziecie mieli ciekawy domek. Przy kolorze "drewnopodobnym" scian dach stalby sie bez wyrazu. A tak braz dachowki ociepli calosc i odetnie sie od bali. Osobiscie nie podobaja mi sie ciemne dachy, strzechy, itp, - u Was calosc bedzie super:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 27.03.2009 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Agagaj Jak to jest z tym Picasą? Prerzuciłem zdjęcia. kopiuję adres, wstawiam między img, ale to nie chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 28.03.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Powinno wchodzić ! Na picasa - otwierasz album - otwierasz zdjęcie ( nie przez pokaz slajdów i nie z miniaturki ) - kopiujesz adres obrazka - wklejasz między ............... - wchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.04.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Chora ?? Śpi ?? Dziennik spadł na 5 stronę...... Zaniepokojonym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.04.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 bo ty nie wiesz że Gajeczka już kończy a na święta się przeprowadza to zajęta jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 02.04.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 bo ty nie wiesz że Gajeczka już kończy a na święta się przeprowadza to zajęta jest I ja o tym nic nie wiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 02.04.2009 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 O w morde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 02.04.2009 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 Malujem, malujem i jeszcze raz... Dzisiaj przyjechały okna i drzwi, ale brak odpowiednich śrub i montaż przesunięty na jutro... Padniętą jestem Ale zajebista wiosenna pogoda, wokoło sąsiedzi starują z budowami, normalnie aż tyrać jak wół się chce Mamy do załatwienia milion spraw niezwiązanych z budową, ale dyplomatycznie odwlekamy każdą w nieskończoność (trochę mnie to martwi). Ale jak siedzę działce na naszej czerwonej ławeczce (dostaliśmy w spadku od znajomych prowadzących przedszkole) i wygrzewam się w słonku myśląc co i jak zrobić w domku... Mmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 02.04.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2009 no nie teraz mnie dobiłaś ja też chcę na ławeczce na działeczce... nawet tyrać dalej zdycham chyba zmienię lekarza i jeżdżę z małą na rehabilitację 3 razy w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 03.04.2009 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2009 No to pewnie malowanie ma się ku końcowi ? I na jaki efekt wizualny się zdecydowaliście ? Same białe bale ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.04.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/mi41_Lato_-_zdjecia_kalendarzowe_4959.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/zk5055_Laka_kwiatow_4957.jpg http://www.otofotki.pl/img7/obrazki/bw5777_Fotografie_bialych_kwiatkow_1888.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 04.04.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2009 Ale zajebista wiosenna pogoda, wokoło sąsiedzi starują z budowami, normalnie aż tyrać jak wół się chce a żebyś wiedziała i jak przyjemnie później usiąść na tarasie po pracy, w środku nocy, czyste niebo, w oddali słychać rechot żab... i trzeba wracać do domu, starego domu Jeszcze trochę Wrzuć fotkę z malowania, bardzo Cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 06.04.2009 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Aga ale coś byś jednak napisała? Tomek nie dobijaj u mnie to można usiąść na d... tylko, ale pogoda do pracy super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 06.04.2009 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kochani, nie uwierzycie - rozliczam PITa. A właściwie uzupełniam księgowość za zeszły rok Jak tylko skończę powklejam foteczki, a troszkę się tego uzbierało Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 06.04.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Tomek nie dobijaj u mnie to można usiąść na d... tylko, ale pogoda do pracy super na "d..." także fajnie się siedzi Budowa idzie szybko, sama zobaczysz. Ja zacząłem w czerwcu, a już szykuje się do malowania ścian i zakładania podłóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts