ANNNJA 20.04.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Jak patrze to ty masz same rocznice!!!! Wszystkiego NAJ, NAJ z okazji Twego DNIA i WASZEJ rocznicy!!!!i szybkiego osiągnięcia etapu końcowego: czyli wykończeniówki i przeprowadzki, samych miłych chwil w Waszym Zyciu w WASZYM DOMKU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 20.04.2009 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dzięki Aniu Tobie też wszystkiego NAJ. A kwiecień u nas faktycznie wypasiony w imprezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 24.04.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Puk! puk! Dzień dobry. Co słychać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 25.04.2009 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Cześć Nic specjalnego - zapapowany cały parter i ZAMÓWIONY MATERIAŁ NA DZIAŁÓWKI Stanęło na cegle silikatowej, której nie będziemy tynkować. Specjalnie będzie wymiarów tradycyjnej cegły, nie wielkowymiarowych bloczków, żeby po wymurowaniu na tradycyjnej zaprawie można było machnąć białą farbą i mieć gotową ścianę. Trochę ciężko będzie w tym schować kabelki i inne ustrojstwa, ale my sobie rady nie damy, my???!!! A poza tym trochę sobie chorujemy. A u Wy co porabiacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 25.04.2009 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Mi to się nic nie chce, brak jakichkolwiek perspektyw. Zagladam na muratora z 5 razy na dzień, a tu nic się nie dzieje. Poza tym w......m się jak nie wiem co - porysowali mi samochód pod blokiem Brooklyn mnie nie znosi...... Szału tu dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 28.04.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Skur....czybyk jeden... A nam też ktoś pod blokiem do busa próbował siłą wpełznąć Ale nie łudź się, że mieszkanie w domku aż tak dużo zmieni. Kiedyś nasz świeżutko ulepiony pod domem bałwan, w ciągu swej pierwszej nocy stracił swoją zieloną kamizelkę odblaskową i okulary przeciwsłoneczne... Juz nie wiem, co mnie bardziej wkurzyło - to, że ktoś sobie łazi bezkarnie po naszej ziemi, czy takie potraktowanie bezbronnego przecież bałwana Pamiętam dobrze to uczucie beznadziei blokowej, zanim zaczęliśmy budowę. Ale znajdziecie działkę, fundusze i chociaż życie to nie bajka, zły czar pryśnie! Trzymaj się Baby i broda do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.04.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 jak któregoś dnia jakaś babka sie dosiądzie na Twoją czerwoną ławeczkę tak ni z gruszki ni z pietruszki to to bedę ja juz nie mogę w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.04.2009 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Dawaj, dawaj Ławeczka wygodna dwuosobowa... A wiesz, że już nasze dzieciaki zaczynają przynudzać w stylu: " Nie mogę się doczekać, kiedy będziemy mieszkać w drewnianym domku..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 29.04.2009 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 moje już się meblują, kolory ścian wybrane, narazie ich nie uświadamiam że jak tylko da się mieszkać to się wprowadzamy Budowa tematem nr jeden ale na weekend wyjeżdżamy to może będzie jakaś odmiana no i może odpocznę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 29.04.2009 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2009 Moje na razie na etapie szlifowania warsztatu jazdy na rowerze bez kółek. Wcześniej na działce słyszeliśmy tylko miauczenie o powrocie do domu, teraz jak nie jedziemy popołudniem na działkę - awantura o rowery wisi na włosku Wyjedź, baw się dobrze Można się czasami zdziwić, ile fajnych pomysłów przychodzi do głowy, gdy się przez kilka dni nie myśli o budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 04.05.2009 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Tutaj zgłaszają się nowi szaleńcy, którzy chcą poudawać dudka i zamieszkać sobie w domku z drewna - to my wpadliśmy w okresie urodzinowym z niezapowiedzianą wizytą na działce Przyznam od razu, że nie prześledziłem całego wątku co do joty więc z góry przepraszam za wcięcie się w wątek. Ogólnie chcieliśmy serdecznie pozdrowić całe Gajdeczkowo oraz wszystkich gości odwiedzających to forum! Mam nadzieję, ze niedługo i my założymy nasze forum i będziemy mieli tylu sympatycznych kibiców Podglądamy tutaj postępy prac i dopingujemy gorąco! pozdrawiamy Aga & Marcin PS. Serdecznie dziękujemy za namiary na rzeczoznawce - już rozpoczęli przygotowanie operatu i tylko z tym kosztorysem jest całe zamieszanie - nikt nie wie jak zrobić żeby było dobrze :/ Ale nie poddajemy się i przemy do przodu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.05.2009 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Widzę, że coraz to ładniej Wasz domek wygląda Brawoooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2009 Reaktywacja??? Wiedziałam, że jak cicho siedzisz to zasuwacie pelną parą, ściany mi się bardzo podobają. Ja sie dalej szarpię z architektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 01.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No.... Widzę, że w Gajdeczkowie coś się jednak dzieje.... A już mi się wydawało, że zrobiło się u Was Leniuchowo... Bardzo fajny bajer z tymi ścianami murowanymi.... Jak postępy reszty prac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 02.06.2009 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 Pojęcie postępu prac jakby nie istniało na naszej budowie Wpadamy popołudniami na 3-4 warstwy muru, do tego całe soboty, a czas stoi w miejscu. Mam wrażenie, że do Bożonarodzeniowych świąt to sie jednak wyrobimy Mypinki WITAJCIE Co tam u Was słychać?? Czy noga już wydobrzała?? Pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 02.06.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2009 agagaj - jak u Ciebie ślicznie już, a Twój mąż zdolniacha. To nic, że wolno, ale jak ładnie. Wyobraziłam sobie jak pachnie w Waszym domku Dzieciaczki na tych krzesełkach wyglądają, jakbyś je przykleiła do krzesełek - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 03.06.2009 05:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 Zdolny to on jest, fakt... Nie spodziewałam się, że tak elegancko mu będzie wychodziło Znaczy nie wierzyłam w jego siły, ale całe szczęście bezpodstawnie Uwielbiam ten moment, gdy po otwarciu drzwi wejściowych wchodzi się do domu i głęboko wciąga pachnące drewnem powietrze Bardzo to lubię... Pozdrawiam cieplutko P.S. Dzieciaki SĄ przyklejone (inaczej nawet nie dałoby się im zdjęcia pstryknąć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 03.06.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2009 P.S. Dzieciaki SĄ przyklejone (inaczej nawet nie dałoby się im zdjęcia pstryknąć) Podziwiam Was, że przy trójcy ( nie przenajświętszej) macie siłę jeszcze budować trzymam kciuki za szybkie wykończenie i przeprowadzkę na kiedy planujecie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 17.06.2009 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Małgoś, przeprowadzki nie planujemy na żaden konkretny termin. Osobiście chciałabym spędzić pierwszą noc w domu w rocznicę wbicia pierwszej łopaty (21 sierpnia), ale ciśnienia specjalnego nie mam Nie ma jeszcze prądu i wody, a gdyby były to pewnie już byśmy mieszkali na poddaszu i robili parter. I uwierz mi, że bylibyśmy do tego zdolni, bez względu na liczbę potomstwa Ty pewnikiem już byś chciała zamieszkać?? Na początku ciśnienie chyba największe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 17.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Oj Gajka, Gajka...brzydko tak mężusia nie słuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts