kruszon11 17.06.2009 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Gajka widzę, że przydała by się Wam pomoc..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.06.2009 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2009 ..pomalowana ścianka wygląda świetnie!!będę dalej kibicowąc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 19.06.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2009 Coś mi sie wydaje, że za Kalą łażę Ścianka fajna, dzieciaki fajne, mąż pracowity i zaradny, żona z fajnymi pomysłami... no i o co chodzi ? "Spokojowo" , dziewczyno zrobi się. No, a to był właśnie tekst naszego wykonawcy, który doprowadzał mnie do szału. Agagaj - trzym się, będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 22.06.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Aga. Jak wam idzie regulowanie słupów i "szpil"? Dużo zeszło? Cały czas podkręcacie? I jeszcze jedno - jakie ścianki działowe robicie na górze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 25.06.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.06.2009 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A gdzie są właściciele tej pięknej chałupki? Bo jak to niczyje to ja biorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 10.07.2009 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Aga ty nas coś zaniedbujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 11.07.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 hej, bardzo bardzo ładnie wyglądają te białe pomalowane ściany- i napewno zrobi sie odrazu jaśniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 29.07.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 zaczynam się niepokoić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 31.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2009 No i mi sie coś zdaje, że za długo jej nie ma ... No, chyba, że chce zrobić wielkie wejście Będzie na Dzień Dobry fotka z Agą na kanapie w domu z bala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 06.08.2009 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Aga ...żyjesz ? No odezwij się kobieto - nie rób mi tego. Mnie się na koniec sierpnia dom "wyrzeźbi" a tu znikąd wsparcia duchowego.A pytań będę pewnie miała jak w "milion w rozumie"... Aga ! Jesteś tam ? Jeże sie budują ...nieśmiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 07.08.2009 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Witajcie kochani Nie myślałam, że kiedykolwiek to powiem, ale nie mam czasu na przeglądanie forum... Byliśmy na dłuugich wakacjach po skończeniu ścianek działowych, wróciliśmy i nie wiemy od czego zacząć na tej budowie naszej kochanej. Trójka dzieci ma wakacje, więc dopiero 1 września będzie można na spokojnie przemyśleć to i owo i pooddychać wolnością (choć do południa) Dzisiaj zabieramy się za murowanie ścianki w kuchni, ale już nie będzie z cegły - dokupiliśmy paletę bloczków, bo do grudnia byśmy te cegiełki malutkie wklejali Ściana z cegły w dwa tygodnie, a z bloczków w jeden dzionek... Pozdrawiam Wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 07.08.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Aga. Jak wam idzie regulowanie słupów i "szpil"? Dużo zeszło? Cały czas podkręcacie? I jeszcze jedno - jakie ścianki działowe robicie na górze? Hmmm... Trochę czasu minęło Bonde zeszło z 5 cm na moje oko (mąż mówi, że więcej). Zaznaczyliśmy kreskę na jednej ze szpil i po niej widać, że już sporo. Podkręcamy jak nam się przypomni, a jest to z reguły co 3-4 tygodnie... Na górze ścianki będą prawdopodobnie z płyt OSB. Z tego, co pamiętam u Ciebie takie właśnie są. I jak się zachowują? Myślisz, że to był dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.08.2009 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Ooooo żyjesz ! To zaraz mi powiedz ...gdzie są Twoje kominy...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 07.08.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 No witamy....mam nadzieję,że znow gdzieś nie przepadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 07.08.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2009 Okropieńsko przepraszam ... powiadomienia nie przychodziły. Znikąd pociechy na "kryzysowe rozterki" (mieliśmy sie juz wycofać i przeczekać ), straciło mi sie pracę w międzyczasie (też średnio przyjemna niespodzianka), ale co nas nie zabije itd. więc żywcem się nie dałam !Wylazłam z ziemi (fundamenty czekają), zaliczka na dom wpłacona - nie ma odwrotu i ...się żeźbi w tym miesiącu. Trzymajcie kciuki bo chłop w delegacji "pracowity" i sama będę walczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 09.08.2009 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Jeżyku - pracy szkoda, ale na 100% znajdziesz lepszą! Wiem, co mówię U nas też kilka miesięcy temu zaczęło się kaszanić, ale obecnie jest dużo lepiej z pracą (mamy działalność gosp.). A wszystko przez jednego bałwana, który namieszał w papierach i odwlekał w nieskończoność każdą sprawę - koleś zwolniony dyscyplinarnie. Mamy przez niego jedynie kilka stówek w plecy i kilkumiesięczną zwłokę z płatnościami wystawionych przez nas faktur, ale są ludzie, którzy stracili przez gnoja kilka ładnych tysiaków wrrr... Teraz u nas - żyć nie umierać A u Ciebie już wkrótce I super, że chałupka już powstaje. Gdy zaczną stawiać ściany pewnie pomyślisz jak ja, że to jeden z Twoich najlepszych okresów w życiu Pilnuj wszystkiego pilnie, bo "Pańskie oko.." Trzymam za Was wszystkich kciuki! Aaaaa... Kominów nie ma, bo przy montażu kominka zamontujemy stalowy dwupłaszczowy. Nie mogliśmy się zdecydować na wkład kominkowy, więc i średnicy komina nie dało się ustalić. Całą sprawę pozostawiliśmy więc na bliżej nieokreśloną przyszłość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 09.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Dawno nie zaglądałem (u nas przeprowadzka), ładnie murujecie działówki Czekam na dalsze zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 09.08.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Nic mnie tak ostatnio nie ucieszyło jak to że się odezwałaś no i to że u Ciebie ok, przesylam całuski odezwę się na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 10.08.2009 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Tomku gratuluję przeprowadzki Ja też tak kcem I Kasi dziękuję za całuski Foty powklejam, choć te ścianki jeszcze nie do końca zrobione... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts