AgaJeżyk 17.09.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jeżyku... Szkoda, że Twój drewniak daleko od naszego, bo czuję, że fajna z Ciebie babka Na budowie powiadają, że nawet "z jajami". Jak ja to wszystko przeżyję - to nie zdziw się jak zobaczysz mnie przed swoimi drzwiami z ... żóbrówką (ja lubię a ty? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 18.09.2009 05:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kto by nie lubił żubrówki z sokiem jabłkowym Miłego piątku wszystkim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 18.09.2009 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czyli po prostu "Tatanki" Mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 24.09.2009 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 ... no to za szybką przeprowadzkę http://screwdriver.pl/img/drinks/3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 25.09.2009 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Kurcze, że też wczoraj nie zauważyłam... A o 7 rano troszkę nie wypada Proponuję przenieść bliżej wieczora Kasiu, a Twoje foty to gdzie? W aparacie? Też bym sobie pooglądała Właśnie sobie uprzytomniłam, że trzeba by uwiecznić naszą elektrykę... W przyszłym tygodniu wpadną hydraulicy i całą elektrykę na posadzce zakryją styropianem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.09.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Nic nie powiedziałaś, że Ci się do dziennika wpisałam Przepraszam Co nie zmienia faktu, że owacje na stojąco winny być , bo domek ładnie się prezentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 25.09.2009 05:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Małgosiu, a czy stało się coś wielkiego, że w dzienniku naskrobałaś?? Jak Ci się tak podoba moja skrzynka, to ja się nie mam zamiaru gniewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 25.09.2009 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Małgosiu, a czy stało się coś wielkiego, że w dzienniku naskrobałaś?? Jak Ci się tak podoba moja skrzynka, to ja się nie mam zamiaru gniewać wiesz, bo ja też już bym taką chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 25.09.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 tak skrzynka z prądem to obiekt pożądania niestety u większości budujących ja jeszcze pragnę wody.... może we wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 26.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 tak skrzynka z prądem to obiekt pożądania niestety u większości budujących ja jeszcze pragnę wody.... może we wtorek? To życzę Ci szybkiego lania wody :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.09.2009 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 cześć dziękować będę po... a bez wody i prądu nie da się budować , ile moge liczyć na sąsiadów nawet najlepszych takich jak moi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 28.09.2009 14:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Moim obiektem pożądania jest taka skrzynka prądowa, ale zewnętrzna, a na tą prądownia ma jeszcze 3 miechy czasu (oni zawsze maja dużo czasu) Nie pozostaje nic innego jak cierpliwe czekanie (i mi i Wam dziewczyny), więc niech moc będzie z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 28.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Tak sobie poczytuję te wasze komentarze dot.prądu i ciśnienie mi sie podnosi w momencie. Ja "niemanie" prądu okupiłam już jedym (pożyczonym !!!) agregatem. Chłopcy szlifowali dom, podłączyli kilka szlifierek i "zgon" jednej fazy gotowy. Przezwojenie prądnicy jakieś ...700 zł...Jak pomyślę, że powinnam pożyczyć drugi (bo potrzebny ) to słyszę jak mój portfel z torby woła "Ani się waż !!!" A swoją drogą - do czego to doszło! Obiektem pożądania kobitek w wieku"rozpłodowym" jest ... skrzynka na prąd !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 28.09.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no... czy pożądanie skrzynki z prądem podpada pod jakieś zboczenie... bo jak nic zgarną nas ...jak jednego znanego reżysera ja mam mieć prąd do stycznia i myślę że oni czekają na zimę mróz i snieg wtedy zaczną płakać i kopać... może lubią..... póki co jak dobrze mieć sąsiada DZIĘKUJĘ Aga skrobnij odpowiedź o elektryce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 28.09.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 witaj !!!! alem cię zaniedbała A OD NADMIARU WRAŻEŃ (PO TYM JAK ZOBACZYŁAM JAK JUŻ WYGLĄDA WASZ CUDOWNY DOM) ZASCHŁO MI W GARDLE DOSŁOWNIE Idę się napić.... wody mineralnej niegazowanej aga, czy ta trójeczka to twoje pociechy? wynika, że tak to ja już całkiem jestem w szoku ty taka dziewczynka, jak ich starsza siostra DOM JEST BOOOOOOOOOOOOOOOOOSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 05.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ja się pytam czy właścicielka tej wspaniałej chałupki zeszła do podziemia czy co ? Aga odezwij się kobieto! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.10.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Uwaga będzie powrót gospodyni !!! I odgraża się, że robote podgonili i maja co pokazać ! Molestujemy ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 15.10.2009 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Jeżyku aż się zakaszlałam na śmierć przez Twojego posta Ja naobiecywałam aktualizacje dziennika jakieś, a dzieciaki całe popołudnie dyżurują na zmianę przed kompem i nie mam z nimi szans. Teraz mi się nie chce. Pławię się w tym, że jutro nic nie muszę na budowie Odmeldowuję się do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 15.10.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Nie chciałam, żebyś się przeze mnie udusiła...Odpocznij sobie kochaniutka bo jutro cię czeka pracowity dzień.Nie na budowie - nie,nie. Przy komputerku. Bądź grzeczna i wklejaj fotki ale już !Ja też miałam urwanie kończyn na budowie, ale zima przyszła francowata i na szczęście zdążyłam wszystko ogarnąć na czas -teraz moge zmajstrować dziennik spokojnie. Też się zabieraj bo pajęczyny będziesz widlakiem sprzątać hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 15.10.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 A ja wodę będę wybierać wiadrami hi hi.... i jeszcze gazownia rozwaliła mi jedyną drogę dojazdową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts