agagaj 16.10.2009 04:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 witaj !!!! alem cię zaniedbała A OD NADMIARU WRAŻEŃ (PO TYM JAK ZOBACZYŁAM JAK JUŻ WYGLĄDA WASZ CUDOWNY DOM) ZASCHŁO MI W GARDLE DOSŁOWNIE Idę się napić.... wody mineralnej niegazowanej aga, czy ta trójeczka to twoje pociechy? wynika, że tak to ja już całkiem jestem w szoku ty taka dziewczynka, jak ich starsza siostra DOM JEST BOOOOOOOOOOOOOOOOOSKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Pozwolisz Nelli, że sobie przecytuję Twojego posta (taki fajny on) Przesadziłaś (troszkę ), przesadziłaś kobietko A Twój domeczek to co, sroce spod ogona?! Cudze chwalicie... A działka Twoja powala wszystkich na łopatki. Ostatnio widziałam, że ktoś naprzeciwko rozpoczął budowę?... U nas działka mała, pod kościołem. Odkąd zaczęliśmy budować, przybyło 4 domów na uliczce (z czego 2 bliźniaki). Zrobiło się jeszcze bardziej ciasno. Nic to - kiedyś sobie odbijemy. Ta trójeczka moja ci ona Calusieńka. Ba! Rzekłabym nawet, że czwóreczka, bo ten lokowany w tle też pod pociechę do kochania podpada Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 16.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2009 I widzisz co się narobiło ?!Tak się "znenerwowałam", że naplumkałam ci w dzienniku ! Ale Kala też hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 17.10.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ale czadowy ten Twój domek. Skrzyneczka też nie mała i tak ładnie wszystko uporządkowane. Moja skrzynka tez nie mała, sam robiłem elektrykę ale uporządkowania to mi brakuje No ale ja to nie elektryk Z antresolą super pomysł, my u nas też planujemy, ale niestety jeszcze nie teraz, narazie musiałem zamknąć górę, bo trzeba jakos mieszkać, a 200m2 kominkiem z niezaizolowanym dachem to mi się nie widzi grzać. Super dom!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 20.10.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Ale czadowy ten Twój domek. Skrzyneczka też nie mała i tak ładnie wszystko uporządkowane. Moja skrzynka tez nie mała, sam robiłem elektrykę ale uporządkowania to mi brakuje No ale ja to nie elektryk Z antresolą super pomysł, my u nas też planujemy, ale niestety jeszcze nie teraz, narazie musiałem zamknąć górę, bo trzeba jakos mieszkać, a 200m2 kominkiem z niezaizolowanym dachem to mi się nie widzi grzać. Super dom!!!! Z tym czadem to ja bym nie przesadzała Ścianki działowe murowaliśmy sami (już sama nie wiem, ile miesięcy to trwało), dlatego woleliśmy za elektrykę zapłacić i mieć z głowy. Chociaż mąż się odgrażał, że sam samiuteńki zrobi, jak zobaczył podłączoną skrzynkę wewnętrzną, zmienił zdanie Antresola to pomysł chwili, gdy zabrakło desek do nabicia na bale stropowe. To po pierwsze. Po drugie, jak oparliśmy bale na ściance murowanej i naszym oczom pokazał się widok aż po samiusieńki dach, już wiedzieliśmy, że antresolka jakaś koniecznie i bezsprzecznie. A w planach na przyszłość były na poddaszu 3 pokoiki i łazienka. Ostała się łazienka i pokój sztuk 1. Witaj w klubie budująco-zamieszkujących Jako, że zamierzamy wprowadzić się jak będzie prąd i woda (jeszcze ze 2-3 miesiące wrrrr...) i nie przeszkodzą nam w tym gołe wylewki betonowe (już tak mieszkaliśmy w remoncie z małymi bobasami i przeżylismy ), również planujemy zamknąć tą antresole do czasu, gdy zaczniemy wykańczać poddasze. Przed przeprowadzką jednak będziemy ocieplać poddasze. Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.10.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Aga ale masz pieknie normalnie troszkę zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 20.10.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Super !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 20.10.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 Każdy chciałby mieć wylewki A ja maaam i wcale się nie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 20.10.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 a chwal się chwal bo jest czym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.10.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2009 agagaj - MATKO BOSKA SUPER WAM POSZŁO, jestem pod ogromnym wrażeniem - rewelacja. Szybciutko super Gratulacje....................... nie , nie dla Ciebie, ale dla Panów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 23.10.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 no wielkie gratulacje od wrocławskich sąsiadów.piękne postępy porobiliście i w kompleksy nas na dobre wpuścicie, bo my już czasem sił nie mamy do całego tego zamętu a sami przecież prawie nic nie robimy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.10.2009 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 No ! Teraz to jest na czym oko zawiesić ! I faktycznie ...wcale się nie chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 24.10.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 agagaj - MATKO BOSKA No widzisz Aga i tak to zostałaś mianowana Matką Boską - Gajdeczkową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 24.10.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 agagaj - MATKO BOSKA No widzisz Aga i tak to zostałaś mianowana Matką Boską - Gajdeczkową Hyyyyy wyszło ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 24.10.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie rozśmieszajcie mnie więcej dopóki nie wyzdrowieję, bo chichoczę jak nastolatka, a kaszel mnie zaraz udusi. I kto dom dokończy, kto? Baby, ale masz wyostrzone poczucie humoru Uwielbiam takie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 26.10.2009 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Baby, ale masz wyostrzone poczucie humoru Uwielbiam takie. thanks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 26.10.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2009 Siemanko Aga. Uuuuu. Robota idzie aż furczy. No piknie. Czyli co? Święta w nowym? Kiedyś zarzekałem się, że wprowadzka po postawieniu ostatniego kwiatka na parapecie. Tearaz już praktycznie mieszkamy mimo, ze góra właściwie nie zrobiona. Co do oszczędzania na fachowcach to mam to samo, ale chciałem raczej za dużo na siebie przyjąć i nie dało rady z braku czasu - albo zarabianie na wykończenia albo wykończenia we własnym zakresie. Szykujemy się do zamykania gips-kartonami skosów na poddaszu. Ale pralka juz pierze, kuchenka gotuje a lodówa mrozi. I pojawiają się kwaitki na parapetach Pytanko - jak idzie przykręcanie śrób. Pan Staszek robiąc nam ściany lekkie u góry zamknął kilka słupów stwierdzając, że już nie siądzie. Mam jednak wrażenie, że to było trochę za szybko, bo szpile przekręciłem jeszcze o kilka dobrych centymetrów i są miejsca na węgłach, gdzie trochę wieje. A jak u was? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.10.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Jak zdrówko? wygoniłaś już przeziebienie, czy ja sie w końcu dowiem kiedy TA przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 27.10.2009 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 Przeziębienie to już przeszłość. Teraz mam anginę Wersja oficjalna co do terminu przeprowadzki brzmi "jak będzie prąd i woda, czyli może w tym roku, a może nie" A co u Ciebie?? Bo mi się wydaje, że powinnaś właśnie uzupełniać dziennik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 27.10.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 u mnie do bani.... nawet dziennika nie chce mi się uzupełnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.10.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2009 u mnie do bani.... nawet dziennika nie chce mi się uzupełnić Kasiu, a co Ty masz taką kwaśną minę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts