Iwuś 01.01.2010 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2010 http://i675.photobucket.com/albums/vv111/iwonaz4/th_nadzieja1.jpg ...chciałabym mieć więcej siły, więcej wiary, więcej miłości i więcej nadzieji, że świat można zmienić na lepsze, dobrem uleczyć zło, miłością ratować beznadzieję, rozpaczliwym pragnieniem odnaleźć małe istnienie by odpędzić samotność i strach, stać się niezłomnym wojownikiem by odnależć to co zagubione... Z całego serca życzę tego Nam wszystkim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 24.01.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2010 Kochani ! Nasza DarioAS jest w FINALE !!! Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy różany blog wystartowała. Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ? Tu podziwiamy : http://aniads-rosegarden.blogspot.com/ A tak głosujemy : SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT). A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda ) Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy Nie zostawiła mi miotły ... jędza Za każdy głosik - dzięęęęęki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaK32 30.01.2010 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2010 witam-jam nowa tutaj , to dzięki Jeżykowi tu dotuptałam domek miodzio-podziwiam za zmianę koloru, będę odwiedzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 14.03.2010 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Hmm, puk,puk... czy właścicielka "grubej d...y" , jeszcze czasem się tu pojawia? Jak tam się wiedzie agajaj? Gdzie nowe inspracje i plany na wiosnę? Pogadaj trochę Uściski dla gromadki łobuziaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 14.03.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2010 Hej, Hej Aga! Pobudka, zima się kończy! Zgadzamy się z przedmówczynią! Jesteśmy żądni nowych zdjęć, komentarzy i uwag od Mistrzyni ciętej riposty Jak tam ocieplanie dachu? Widzieliśmy, że się zaczęło. A może się już skończyło, hę??? Pozdrowionka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 31.03.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 http://moje-kartki.com.pl/kartki/91/1/d/1136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.03.2010 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jeżo-rzeżuchowe życzonka zostawiam ... http://img43.imageshack.us/img43/2485/jeykeuchowy.jpg ... Świąt spokojnych i radosnych - Jeżyki życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 01.04.2010 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 http://img522.imageshack.us/img522/5938/easter20.gif Zdrowych i wesołych życzy Babydream Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mypink 03.04.2010 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2010 WESOŁYCH, ZDROWYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH ORAZ MOKREGO UBRANIA W DNIU WIELKIEGO LANIAŻYCZĄ Aga i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.04.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 06.04.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Dziękuję Wam pięknie kochani za życzenia (bardzo ale to bardzo) Niestety miałam przerwę komputerowo-sieciowa (reinstalka Windowsa), która w moim wykonaniu trwała tydzień ) A i to jeszcze nie koniec... Dokładnie tak żółwie tempo jak na budowie Kurcze, ile się nagromadzi tych programów (a wszystkie niezbędne:)) Szkoda, że tak pracowicie nagromadzone w Firefoxie zakładki do FM nie działają z nowym Forum... teraz coś znaleźć to $%^&( - nawet swojego dziennika nie mogłam (pisało, że ja nie mam dziennika budowy i dopiero po swoich postach się dogrzebałam). Dobra szkoła cierpliwości dla budujących ) Tylko czy dla wykańczających domki nie powinno być jakiejś taryfy ulgowej - te nerwy już tak zszargane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.04.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 ja poprostu wymiekam na tym nowym forum:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 18.04.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2010 Taaa reinstalka powiadasz ? Właśnie byłam tydzień bez kompa ... i poszły instalki w ruch ... Następny tydzień będę do rozumu dochodzić zanim zacznę fotki wklejać psia mać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 19.04.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 No widzisz jakie te kompy niewierne wrrr.. Ale, na jednym Windowsie jechaliśmy trzy lata, a to już chyba rekord A zawsze jak potrzeba coś szybko wydrukować - drukarka albo nie ma tuszu, albo ma tysiąc innych powodów, żeby nie współpracować.. No jest tak czy nie?? Płytki oglądamy po sklepach i - ja wiedziałam, że tak będzie - nic poniżej 200 zeta za mkw nam się nie podoba. Powyżej - możemy brać jak leci, bo i mnie i ślubnemu podobają się wszystkie Spodobał nam się czarny gres techniczny za 50 zł - wycofany z produkcji Z kompem to się dogadasz jakby co, ale z własnym portfelem ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 19.04.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Znam to ... nie gadam z portfelem od miesiąca - jak mi oświadczył, że mam do banku po ostatnią transzę lecieć. Nic z tego - mówię - ja z ciebie jeszcze coś wycisnę ... No i nie gadamy ... a ja jadę na oparach kasy Ale do banku pójdę w desperacji bo jak zabiorę ostatnią transzę to mam pół roku na wykończenie i wyprowadzkę z obecnego mieszkania ...taka umowa wredna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 22.04.2010 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 cześć znalazłam Cię wreszcie znaleźć coś to teraz sztuka Aga pisałam na priva dostałaś go czy zaginął co u Ciebie walczysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 26.04.2010 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2010 Już wysłałam Ci Kasiu na pw Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka73 30.04.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 a ja Ci odpowiedziałam i co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.05.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 witaj u Sibie,..nono, widze że TY też nie polubiłaś nowego Forum, ale u Ciebie zapał to jakoś od świąt sie zabrał i uciekł do pisania w dzienniku,..... też tak mam, .......przyjdzie moment że usunę wszystke fotki domu, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 24.05.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 a wkońcu jakie podłogi zrobiłas???? daj choc ze 2-3fotki z opisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts