kruszon11 04.11.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Mi się te drzwi podobają, takie... marynarskie :D:D:D:D:D A kiedy ekipa wkracza ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 a ciekawe czy Kruszon i tutaj przyleci ,... hi hi hi, ale fajnie tak z tym pogadaniem, i teraz ja ci sie wpisze.... wedle życzenia Drogiej Pani stawiam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 04.11.2008 13:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Ale milusi sie zrobiło i iśmiech mi z pyszczka nie zchodzi Drzwi wybierał mąż - bo marynarskie Do domu z bali jak znalazł Fajnie wyszło Kruszon - w tym samym czasie dorobiliśmy się drugiej strony dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 04.11.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Jak tak dalej pójdzie będziemy musieli założyć dla nas osobny watek na FM.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 04.11.2008 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 A po co?? Zaśmiećmy lepiej wszystkie trzy dzienniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 04.11.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 gratuluję udanej przeprowadzki! i tej następnej czekającej niebawem również bardzo sympatycznie u Was w dzienniku i na pewno tak będzie w Gajdeczkowym Domu! a Budowlane Gajdeczki rewelacja! PS. D1 jest moim faworytem a drzwi oki, ale bez tych dziurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 04.11.2008 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 gratuluję udanej przeprowadzki! i tej następnej czekającej niebawem również bardzo sympatycznie u Was w dzienniku i na pewno tak będzie w Gajdeczkowym Domu! a Budowlane Gajdeczki rewelacja! PS. D1 jest moim faworytem a drzwi oki, ale bez tych dziurek Dzięki, dzięki i jeszcze raz dzięki Drzwi gładkie powiadasz?? Hmmm... Jak przekonać męża - fanatycznego żeglarza, że te dziurki są be?? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 05.11.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2008 przenieśliście komentarze do dziennika? gdzie mam pisać? mogę tu? nie mówię, że dziurki są be tylko, że ja wolę bez dziurek - to odpowiedź na Twoje pytanie z dziennika no, ale rozumiem żeglarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 06.11.2008 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 przenieśliście komentarze do dziennika? gdzie mam pisać? mogę tu? Kruszon sobie przeniósł komentarze do mojego dziennika, ale już mu wybaczyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 temat go rozochocił, cóż się dziwić swoją drogą bielone bale też miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 06.11.2008 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Ej no, pomyliło mi się, bo wtedy przełączałem się między trzema tematami, n no i kobitki zawróciły mi w głowie A żem wrażliwy na takowe i słabość mam, musisz mi wybaczyć :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 06.11.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 Szczerze?? Byłam tak samo zagadana jak Ty i nawet nie zwróciłam uwagi, że to mój dziennik, a nie komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jasia 06.11.2008 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2008 TO NAPRAWDĘ SIĘ DZIEJE????? MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ??? niesamowite, co? ale to czasami prawda potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 08.11.2008 05:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 TO NAPRAWDĘ SIĘ DZIEJE????? MARZENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ??? niesamowite, co? ale to czasami prawda potwierdzam Uspokoiłaś mnie Teraz mogę się tym tylko rozkoszować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nitubaga 08.11.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 dzień dobry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 08.11.2008 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Dobry wieczór Ufff... Niedawno wróciliśmy z działki. Fundamenty zasypane. Została do ułożenia kanaliza i można lać chudziaka. Ludzie jak Wy wytrzymujecie całą budowę murowaną To jakaś masakra Chyba, żem ostatnia naiwna i wydaje mi sie, że przy ścianach z drzewienka nie będzie takiego zapier^%^%$$^%*^%80niczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bonde 08.11.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 A żebyś wiedziała że przy stawianiu ścian nie będziesz miała takiego zapie/$%>,#*&?. Przeciez nie ty je będziesz stawiać , ale później ... Pogody życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TMK 08.11.2008 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 A żebyś wiedziała że przy stawianiu ścian nie będziesz miała takiego zapie/$%>,#*&?. Przeciez nie ty je będziesz stawiać , ale później ... "wykończeniówka" ma wiele znaczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agagaj 08.11.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Łeee tam chłopaki.... No mówie Wam, że już z górki będzie. Ten nasz schron to mega nieporozumienie z wykonawcami, choć jest ostatecznie zrobione bardzo solidnie... Fundamentów też sama nie robiłam, ale zgranie tego wszystkiego w czasie, z trójką dzieci uczepionych nogawek i tak, żeby wszystko było very good i w dodatku bez przepłacania.... + dom, + szara codzienność... To ja długo nie dam rady To sie muszę jakoś pocieszać, co niee chłopaki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 12.11.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2008 Fundamentów też sama nie robiłam, ale zgranie tego wszystkiego w czasie, z trójką dzieci uczepionych nogawek i tak, żeby wszystko było very good i w dodatku bez przepłacania.... + dom, + szara codzienność... To ja długo nie dam rady Wierz mi, że dasz radę jeszcze dłuuuuuuuuuuuuuuugo. Wiem po sobie. Głowa do góry .... i w bale...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts