DarioAS 07.04.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agapiotr 09.04.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 uuu jaka super szybka, no no Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 09.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Cześć Skorpionku przepraszam,ze dopiero teraz sie wpisuję obiecuje poprawę. śliczna ta Wasza działka.Wszystkie drzewa będziecie wycinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 11.04.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Bardzo funkcjonalny będzie Wasz domek po dokonaniu zmian. Nasz jest podobny (metrażem, a i troszke wyglądem bryły) i ciągle zastanawiam sie czy nie za mała ta łazieneczka na parterze. Ale zależało nam, by wprowadzić się na parter i dopiero wykańczać poddasze, stąd nie mogliśmy zrezygnować z pokoju na dole Będę trzymać kciuki za postępy na budowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 11.04.2008 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Witajcie , ciężko mi ostatnio usiąść do kompa pogoda temu nie sprzyja bo jest zbyt ładnie , wole iść na spacer z maluchami , a i prac w domu nazbierało mi się że chyba się nie odrobię żeby mi sie chciało tak jak mi sie nie chce Dzisiaj mój mąż był w gminie , pojechał po mapki geodezyjne , i wysłał je Pani architekt . Oj ciężko biedzie z tymi piwnicami , możemy się wkopać tylko 1 metr w głąb ziemi , normalnie katastrofa, będziemy jak kozy skakać bo schodach , bo dom będzie jak twierdza bardzo wysoko , i jeszcze sobie może fosę dodatkowo wykopię co Wy na to ?????? andzik.78 jadwiga_w miło mi że mnie odwiedziłyście Aniu działka jest na prawdę ładna , nie licząc widoków na stodołę teściów i cały ten bajzelek który gromadzą sobie skrzętnie za stodołą, ale wkrótce im się to skończy Niestety najładniejsze i największe drzewa jakie rosną na działce , idą do wycięcia bo stoją dokładnie w miejscu przyszłego domu . Szkoda że nie przesadza się starych drzew ,w dodatku są to drzewa owocowe, czereśnie , jabłoń i kilka grusz No cóż mówi się trudno , będę szukać innych drzew na powieszenie budek lęgowych , jadwiga_w Masz piękny domek , feniks jest ładny ale do waszego domu to mu daleko Wysłałam link Waszego domku koleżance ,tez chcą sie budować i szukają ładnego domu , a ten jest idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 15.04.2008 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Dacie radę z tymi piwnicami Tylko na początku to wygląda strasznie, jak murują i murują do góry, a tu... ciągle piwnice . Ale myślę, że po obsypaniu ziemią taki niewielki domek może nabrać troszkę powagi i wyglądać na prawdę super. Ach jest mnóstwo tej papierologii przed wbiciem pierwszej łopaty, pamietam to bieganie po urzędach, ale byłam wówczas w ciąży i jakoś sprawnie poszło Teraz wolę wysyłać męża, chociaż on twierdzi, że to ja mam większą siłę przebicia i zdolność do targowania - a to sie ceni Będę śledzić postępy prac. Gdzie się budujecie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 16.04.2008 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 jadwiga_w My będziemy budować koło Kryspinowa , Tak żeby ta papierologia tak się nie ciągła w nieskończoność ile nerwów i czekania zaoszczędzilibyśmy ,ale cóż przez wszystko trzeba przejść. Nasza Architekt , nanosi dopiero projekt na działkę , potem ma się wziąć za zmiany. Już jej powiedziałam żeby zaznaczyła okienko w miejsce drzwi w jadalni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 16.04.2008 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2008 potem będziesz miała co wspominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 17.04.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 Dasz radę!!! A okolice Kryspinowa są prześliczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiakp 07.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 skorpionek a co tu tak cicho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.05.2008 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Hej Kasia Na razie u mnie zastój , nic się nie dzieje w związku z budową, czekamy wciąż na architekta i na pozwolenie z powiatu , jak mówiła architekt nie wcześniej niż w sierpniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 13.07.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Nadal nie masz pozwolenia?? To daj jakiś znak życia, ot, choćby fotkę z wakacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 14.07.2008 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Witaj jadwiga Wczoraj odebraliśmy dopiero plany od architekta , i dzisiaj mąż zawiózł to wszystko do powiatu , więc jeszcze tylko pozostało czekać na pozwolenie ok 1,5 miesiąca. Liczę na to ze we wrześniu zaczniemy chociaż fundamenty i zrobimy choć piwnice w tym roku . A między czasie robie prawko , i zbieram kasę na auto, szukam jakiejś dorywczej pracy i tak jakoś czasu brakuje żeby posiedzieć na forum , może przez to ciepło teraz też sie nie chce . Na wakacje to dopiero we wrześniu sie wybieramy , o ile będzie pogoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 14.07.2008 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 No to miejmy nadzieję, że na panie urzędniczki z powiatu pogoda nie ma wpływu i szybciutko PnB powędruje do Was. A z tymi urlopami tak jest - my budujemy drugi sezon urlopowy i... siedzimy w domku. Mój mąż ma teraz 3 tygodnie urlopu, ja wakacje - i ... robimy tynki. Mąż dzielnie pracuje (tynkuje nam znajomy, więc przy pomocy mojego Pracusia i taty policzy "po kosztach"). Więc urlop też pewnie we wrześniu, raptem na 4-5 dni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Skorpionku, cieszę sie, że wreszcie sie odezwałaś dawno nie zaglądałaś na forum. To jeszcze troszkę i ruszacie przy dobrej pogodzie może zrobicie nawet wiecej niż planujesz, zimy są teraz łagodne, to może akurat się uda coś więcej zrobić . Trzymam kciuki za szybkie załatwienie pozwolenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 14.07.2008 17:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Dzięki dziewczynki że o mnie pamiętacie, ja o Was też zaglądam na Forum ale sie nigdzie czynnie nie udzielam , To prawko mnie wykańcza nie mogę sie skupić na niczym innym W tym roku to planujemy tylko piwnice zrobić , ponieważ kredyt planujemy wziąć dopiero w przyszłym roku My urlop też nie więcej niż 7 dni , planujemy jechać nad morze zmienić trochę otoczenie i powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 a kiedy egzaminek?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 14.07.2008 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 Już 10 Sierpnia boje sie jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 14.07.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 oj, to za miesiąc już trzymam kciuki, też bym się bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionek1975 09.08.2008 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Witam , ZDAŁAM Ciężko było , ale zdałam za drugim razem , wczoraj oblałam , a dziś zdałam Co do domu to nadal czekamy na pozwolenie, już nie mogę się doczekać , ale wszelkie sprawy załatwiać będziemy już po wakacjach tzn jak wrócimy z urlopu. po 15 Września . Pozdrawiam Skorpionek1975 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts